Yellowmood

Super-Pirtelöbaarin Ravintolapäivä

17.05.2014, Hannamari Rahkonen

Hoplaa, täällä se jokakeväinen Ravintolapäivä taas on!

Ajattelimme muistuttaa vielä muutamasta käytännön asiasta Super-Pirtelöbaarimme Ravintolapäivään ja ennakkoavajaisiin liittyen. Kaikki tarjottavamme ovat mahdollisimman pitkälle luomuraaka-aineista valmistettuja, raakaruoan periaatteita noudattavia, gluteenittomia, sokerittomia, maidottomia ja hunajaa lukuunottamatta vegaanisia. Meillä on maksupääte, joten maksuvälineenä käy sekä kortti että käteinen.

superpirtelobaari_ravintolapaiva_raakaruoka

Kaikki tarjottavamme on mahdollista nautiskella joko suojaisella ulkoterassillamme tai Kauppayhtiön sisätiloissa vaikkapa kahvikupposen kera. Sääennuste oli luvannut oikein mukavaa keliä, mutta on mukava että parin metrin päässä on sisätilat saatavilla, mikäli sade (tai sushinnälkä) yllättää.

Super-Pirtelöbaarin menu näyttää tänään tältä:

Toffee-raakasuklaapatukat // Chia-marjakerroskiisseli // Keväinen hedelmä-sellerismoothie // Täyteläinen marjasmoothie // Puolukka-kinuskiraakakakku // Mustaherukka-kinuskiraakakakku // Raakaporkkanakakku

Löydätte meidät tarkalleen ottaen osoitteesta Valtakatu 24, Kauppayhtiön takapihalta (käynti sisäkautta) ja olemme auki klo 11-18, miksemme pidempäänkin jos populaa riittää. Löydät puhelinnumeromme Facebook-sivuiltamme.

Nautimme suunnattomasti siitä, että saamme järjestää pitkästä aikaa tapahtuman täällä kotipaikkakunnallamme. Toivotamme teille kaikille oikein innokasta, onnellista, aurinkoista ja rentoa Ravintolapäivää, olittepa lähellä tai kaukana,

– Hannamari & Tuomas

Psst. Jos otatte kuvia huomenna Super-Pirtelöbaarista ja jaatte niitä somessa, olisimme kiitollisia jos käytätte tagia #superpirtelöbaari. Näin löydämme kaikki kuvanne ja voimme käydä tykkäämässä takaisin!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hannele Juntunen
Hannele Juntunen
9 years sitten

Hei! Kiitos ihanasta blogista! Luin alkukuusta artikkelin jossa mainitsit nettikaupan jossa on myytävänä vihannesleikkuri jolla sai tehtyä spiraalia ja “spakettia”. En ole onnistunut löytämään kyseistä juttua joten voisinko saada sen nettikaupan nimen? Kiitos jo etukäteen!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Hei Helena ja kiitos kommentistasi! Löydät kyseisen vihannesleikkurin nettikauppa EkoSegosta, kas tässä suora linkki: https://www.ekosego.fi/product/352/westmark-vihannes-juuressorvi Hannamari

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.