Yellowmood

Nuutuneen olemuksen karkottaja

05.09.2014, Hannamari Rahkonen

iroisie_beautymask_hannamarirahkonen_yellowmood 2 iroisie_beautymask_hannamarirahkonen_yellowmood 1

Onko kellään muulla sellainen olo, että pieni ryhtiliike elämäntapojen suhteen tekisi juuri nyt enemmän kuin hyvää? Itsestäni ainakin tuntuu, että nyt on aika kiinnittää vähän tarkemmin huomiota ruokavalioon ja ihonhoitoon. Olen ollut aika väsynyt, koska altistuin kesällä homeelle ja tuo pirulainen löi elimistöni jälleen täysin sekaisin. Olette kyselleet viime kevään mittaan siitä, miten homeoireita voisi lieventää ruokavaliolla sekä lisäravinteilla ja lupaan palata aiheeseen nyt syksyllä.

On tietenkin lohduttavaa tietää mistä nämä omat oireeni johtuvat (muuten luulisin olevani hullu), mutta ei se silti mukavaa ole elosta viime aikoina tehnyt. Fiilis on ollut välillä kuin jostain huonosta jännärileffasta, sillä reagoin tällä hetkellä myös ulkoilmankin homeisiin ja tottakai ihokin on päättänyt reagoida asiaan.

Sen verran eteenpäin olen päässyt, että tunnen nyt jaksavani palata treeneihin. Kaipaan todella paljon sitä tunnetta minkä saan CrossFitissa itseni ylittämisestä. Kuntouttelen itseäni taas pikkuhiljaa ja toivon, ettei minun tarvitsisi enää ikinä altistua vahingossakaan homeelle. Jos siellä ruudun takana on kohtalontovereita, lähetän teille lämpimimmät tsemppihalaukset. I feel you.

Mitä tulee ihosta huolehtimiseen, ajattelin viettää tänään kotispa-illan ja ottaa kaiken ilon irti Iroisien limettihillon tuoksuisesta kauneusnaamiosta. Siinäpä helppo ja ylellinen freesausvinkki kaikille meille nuutuneille, joiden iho on väsähtänyt syystä tai toisesta.

Kaunista viikonloppua, nautitaan tästä alkusyksystä!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.