Yellowmood

Jolien ihonhoitoviikko: Yellow moodin neljä täsmätuotetta normaalille ja ajoittaisesti pintakuivalle iholle

07.09.2014, Hannamari Rahkonen

Toimituksen blogissa on vietetty kuluneiden päivien aikana ihonhoitoviikkoa, jossa tiimimme valloittavat naiset ovat paljastaneet omat ihonhoitosuosikkinsa eri ihotyypeille. Seitsemän sekaihon seesteyttäjää-postauksesta löydät tiimimme Ninan sekä Emmin suositukset, Top 7 tuotevalinnat herkälle iholle-postauksesssa paljastetaan suloisen Mollan ja Kreetan valinnat ja sarjan viimeisessä osassa Jutta ja Jonna kertovat mitkä tuotteet ovat parhaita pintakuivalle ja kuivalle iholle.

jolie_hannamarirahkonen_patyka_iroisie_Absolution 1

Itselläni on sekaiho, joka reagoi muutoksiin yleensä pintakuivuudella, olipa sitten kysymys ruokavaliosta, stressin määrästä tai ulkoilmasta. Pyrin ennaltaehkäisemään kuivuutta säntillisellä ihonhoidolla, joka toimii hyvänä tapana pitää iho kirkkaana sekä hehkuvana.

Vältän ihonhoidon suhteen turhaa vesipesua, jottei ihoni kuivuisi turhaan. Iltarutiineihini kuuluu aina huolellinen meikinpoisto hellävaraisella puhdistusgeelillä, viimeistely rauhoittavalla kasvovedellä sekä kosteusvoide-öljy- tai seerumi tarpeen mukaan. Aamuisin puhdistan ihoni epäpuhtauksista kirkastavalla kasvovedellä ennen meikkaamista.

Kokosin tähän postaukseen Jolien ihonhoitoviikon hengessä neljä sellaista tuotetta, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa omassa peilikaapissani.

jolie_hannamarirahkonen_patyka_iroisie_Absolution 3

1. Patyka puhdistusvaahto on tuote, jota käytän pullo toisensa jälkeen. Vieno piparmintun tuoksu yhdistettynä kevyeen vaahtoon on mukava lisä välillä pakollisilta tuntuvia iltarutiineja piristämään. Piparminttuvaahto puhdistaa paksummankin meikkikerroksen tarkasti. Lisäksi rakastan tämän tuotesarjan pakkausdesignia ja piparminttuvaahdon riittoisuutta.

jolie_hannamarirahkonen_patyka_iroisie_Absolution 4

2. Iroisien kasvovesi on erittäin miedon tuoksuinen alkoholiton tuote, joka tekee siitä sopivan niin seka- kuin kuivallekin iholle. Kasvovesi jättää ihon kevyen kosteutetuksi.

Tapanani on levittää kasvoveden kosteuttamalle iholleni suoraan yövoide- tai öljy, jolloin iho on vastaanottavaisempi ja imeyttää nopeammin voiteen. Aamuisin puhdistan ihoni kasvovedellä ja levitän kostealle iholle saman sarjan BB-voiteen, joka tuntuu edelleen näin vuoden käytön jälkeen aivan lyömättömältä tuotteelta.

jolie_hannamarirahkonen_patyka_iroisie_Absolution 2

3. Absolution syväpuhdistava naamio on käytössäni noin kerran kahdessa viikossa. Naamio tuntuu iholla viileältä ja sen sisältämä valkosavi antaa epäpuhtauksille kyytiä. Naamio ei kuivata ihoa, vaikka se onkin ominaisuuksiltaan puhdistava. Mikäli ihosi vaikuttaa todella tukkoiselta tai epäpuhtaalta, suosittelemaan kuorimaan ihon kevyesti aina ennen naamion käyttöä, jotta saat sen puhdistavasta vaikutuksesta kaiken irti. Oma ihoni ei ole kovin taipuvainen epäpuhtauksiin, joten käytän tämän naamion rinnalla kosteuttavaa Absolutionin kiinteyttävää naamiota sekä Iroisien kevyttä, mutta kirkastavaa kauneusnaamiota.

jolie_hannamarirahkonen_patyka_iroisie_Absolution

4. Absolution Addiction-öljyseerumi on tuote, joka nauttii sekä minun että mieheni suosiota kuukaudesta toiseen. Mieheni tykästys tähän tuotteeseen ei ole jäänyt minulta huomaamatta, sillä hän käyttää öljyä kasvoilleen aamuin sekä illoin. Addiction-öljyseerumi toimii todella hyvänä ihon rauhoittajana parranajon jälkeen öljyseerumin sisältämien 27 erilaista öljyä sekä kukkaisuutteita.

Viime talvena en jaksanut hoitaa ihoani remonttikiireissä ihan niin hyvin kuin olisi pitänyt ja ihoni kuivahti täysin korpuksi. Hädissäni kysyin Jutalta apua tämän inhottavan tulokkaan nistimiseen ja Jutta lähetti oitis pelastuspaketin Punavuoresta Napapiirille. Paketti sisälsi Addiction-öljyseerumin sekä saman sarjan La Créme Riche-voiteen. Käyttöohje kuului näin: 3-5 tippaa Addiction-seerumia sekoitettuna yhteen pumppaukseen La Créme Riche-voidetta pestylle sekä kasvovedellä kosteutetulle iholle. Kirjoitin maaliskuussa syväluotaavan analyysin näistä kahdesta tuotteesta sekä selätetystä ihokriisistäni ja suosittelen tutustumaan juttuun, mikäli tiedät ihosi olevan taipuvainen kuivumiseen.

Luonnonkosmetiikka on oikea aarreaitta, joka on tarjonnut itselleni monessa tiukassa paikassa nopean avun iho-ongelmiin ja kuulisinkin siksi enemmän kuin mielelläni mielipiteitä sekä suosituksia juuri Sinun suosikkimerkeistä sekä tuotteista.

Muistattehan vielä, että perjantaina vietetyn yrittäjien päivän kunniaksi saatte vielä tänään klo 24.00 saakka -15 % alennuksen Jolien omista Pariisin tähdistä, eli Iroisiesta, Patykasta sekä Absolutionista. Koodi on “tresjolie”.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.