Yellowmood

Meikkilook: Smaragdia ja fuksiaa

02.12.2014, Hannamari Rahkonen

Teiltä on tullut todella paljon varteenotettavia postausehdotuksia tähän eiliseen Mitä haluaisit lukea Yellow moodissa -postaukseeni, kiitos! Käykää toki täydentämässä ajatuksianne tässä viikon mittaan, mikäli päässänne herää lisää toive-ehdotuksia. Yksi paljon ääniä saanut aihealue oli luonnonkosmetiikalla toteutetut meikkilookit, joten ryhdyin tuumasta toimeen. Kas tässä tämänkertainen hieman juhlahenkinen meikkini:

meikkilook_hannamarirahkonen_kjaerweis_zuii_yellowmood3

Meikkipohja:

Levitin ensin koko kasvoille Iroisien BB -voiteen. Silmänympärysihon pohjustuksen ja tummien silmienalusten peittoon käytin Couleur Caramel peiteväriä sävyssä 12. Couleur Caramelin helmiäisaurinkopuuteria levitin otsalle, ohimoille, poskien ja leuan alle.

Poskipäille levitin Zuii -poskipunaa sävyssä Peach ja korostin vielä kevyesti helmiäissävy Melonilla.

meikkilook_hannamarirahkonen_kjaerweis_zuii_yellowmood (1)

Silmät, kulmakarvat ja huulet:

Luomien sisäosaan levitin Zuii Tawney -luomiväriä ja luomien ulkonurkkiin roosaan taittavaa Rose Mist -sävyä. Vihreät rajaukset on tehty Zuii Emerald -silmänrajauskynällä ja silmien sisärajauksen tein Couleur Caramelin peitekynällä.

Kulmakarvoilta löytyy Zuii Taupe -kulmakynää ja ripsistä pari kerrosta Kjaer Weisin ripsiväriä.

Huulille levitin Zuii Satin Colour Summer -sävyä, joka on herkullinen sekoitus fuksiaa ja punajuurta.

meikkilook_hannamarirahkonen_kjaerweis_zuii_yellowmood2 (1)
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Olet taas niin sädehtivän kaunis! Sun iho on niin ihanan kuulas ja raikas ja tekisin melkein mitä vain että saisin yhtä kauniit silmät kuin sinulla! Lähelle tosin päästiin kun olin viime lauantaina Emmin käsittelyssä kun Emmi loihti ihanan silmämeikin Zuiin Naturel luomiväripaletilla ja sai silmäni tuikkimaan vihreänä.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Ihanaa, kun jätät aina kommentteja tänne – näistä voi lukea miten kaunis sydän ja positiivinen asenne sinulla on <3 Tämä kuulaus on tullut pikkuhiljaa takaisin, kun olen päässyt Patyka 3-step -puhdistuksen ansiosta pintakuivuudesta eroon. Nähtiinköhän me lauantaina, olin itsekin shopilla siinä puolilta päivin ja Emmillä oli joku meikkiasiakas samaan aikaan paikalla 🙂

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Minä olin ainakin sillon paikalla kun menit teidän omiin tiloihin ja Emmiltä kysäisinkin, että oletko se sinä. Tykkään kommentoida muutamia blogeja joita seurailen ja vaikka en aina ehdi tai muista kommentoida niin nautin silti suunnattomasti näistä jutuista, joista tulee hyvä mieli. Ei aina tarvitse olla mitään supererikoistakaan asiaa vaan ihan arkiset asiat ovat yhtä mukavaa luettavaa.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Aavistukseni oli siis oikea, kiva että sain kasvot sinulle 🙂 Mukavaa alkuviikkoa!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.