Yellowmood

Arvonta: Mistä haluaisit lukea Yellow moodissa?

01.12.2014, Hannamari Rahkonen

Kuulkaahan kuomat, teitä on siellä ruutujen takana melkoisen iso joukko ja tahtoisin kiittää teitä siitä, että olette seuranneet juttujani vuodesta toiseen. On ollut ilahduttavaa huomata, että olette rohkaistuneet viime aikoina myös kommentoimaan enemmän täällä Yellow moodissa — se antaa minulle paljon motivaatiota ja muodostaa tänne sitä me-henkeä, joka merkitsee itselleni todella paljon. Tuntuu aivan eri asialta nähdä teidät kävijät lukuina tilastoissa kuin saada teiltä henkilökohtaisesti kirjoitettua tekstiä kommenttien muodossa — kiitos, että tuotte minulle hymyn joka kerta, kun saan lukea ajatuksistanne, kokemuksistanne, ihan mistä vain.

Teen blogiani omista lähtökohdistani, mutta en pelkästään itselleni. Siksi ajattelin pyytää teiltä ajatuksia sekä toiveita blogini suhteen. Olen vakuuttunut, että teidän harjaantuneilla silmillänne saan Yellow moodista rehellisimmän ulkopuolisen analyysin kuin mistään muualta voisin saada.

toivepostaukset_yellowmood_hannamarirahkonen

Kuten tiedätte, blogini painottuu pääasiassa luonnonkosmetiikkaan, sisustamiseen, remonttiin, DIY-projekteihin, koiriin ja muuhun hyvän mielen sälään, joten toteutan toiveita pääasiassa näiden aiheiden puitteissa. Kaipaan suoraa ja vapaata ajatuksienne virtaa, sillä luotan teidän silmäänne 100 %. Käyn kommenttinne läpi ajan kanssa ja pyrin parhaani mukaan toteuttamaan juttutoiveitanne. (Mitä yksityiskohtaisempia toiveita esitätte, sen helpommin ja varmemmin ne menevät toteutukseen.)

Pieni porkkana on aina paikallaan, joten arvon kaikkien palautetta antaneiden kesken 50 euron arvoisen lahjakortin Jolieen. 

Toverini, vastausaikaa on sunnuntaihin 07.12. klo 00.00 saakka. Sananne on nyt vapaa kuin taivaan lintu, jään odottamaan ajatuksianne sekä kehitysideoitanne innolla, sillä uskon saavani siitä huimasti inspiraatiota ja puhtia — kiitos ja halaus jokaiselle!

Yellow moodin touhuja voi seurata myös Instagramissani @hannamarirahkonen sekä Yellow moodin Facebook-sivuilla.

avatar
85 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
84 Comment authors
PimpelinpuuraPia RsiruSannasEmm Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
Turnipsi
Vieras
Turnipsi

Meikki-inspiraatio -tyyppiset postaukset on minulle sitä herkunta sisältöä. Toivoisinkin näkeväni lisää sellaisia pstauksia, joissa käydään läpi toteuttamiasi meikki/kosmetiikkakokonaisuuksia! 🙂

Minttu-Maaria
Vieras
Minttu-Maaria

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten ja kaikki tuotetestaukset. Tykkään kuitenkin kaikista aiheista ja siitä, että blogisi on monipuolinen hyvän tuulen ja kauniiden kuvien blogi 🙂

Sanna
Vieras
Sanna

Hyviä kasvisruokareseptejä talveen!

Naturellielli
Vieras
Naturellielli

Tuotetestaukset ja hyvän olon jutut ovat kiinnostavat, erityisen huippua on lukea ja katsoa kuvia ruskeasilmäisen meikkitestsuksesra! (harvinaista herkkua Suomessa!) Kivaa joulunodotusta!

maria
Vieras
maria

Tykkään hurjasti meikkiesittelyistä, ja uutuustuotteista on aina mukava lukea, huulipuna esittelysi ovat loistavia kun kuvasi ovat niin selkeitä Että sävyjen erot näkyvät hyvin. Näitä jatkossakin. Herkkäihoisille tarkoitetuista silmämeikkituotteista tahtoisin tietää lisää, itse en silmämeikkiä ole käyttänyt vuosiin mutta nyt laadukkaiden luonnonkosmetiikkatuotteiden tullessa markkinoille voisin uskaltautua kokeilemaan Jos jonkun opastuspostauksen tekisit!

norppis
Vieras
norppis

Moi ja kiitos ihan parhasta blogista 🙂 Olen seurannut alusta asti taivaltasi jo Lilyn puolella. Ruoka- ja jälkkärireseptit on aina tervetulleita, helposti toteutettavat diy-sisustusjutut ja muutenkin kauniit kuvat kodista, sekä inspiroivat treenikuvat ja söpöt karvapallojen kuvat. Myös diy-kosmetiikka kiinnostaa. Samoin kuin kaikki hyvinvointiin liittyvät jutut, esim. infrapunasaunasta oli kiva lukea ja clean puhdistuskuurista. Eli jatka vaan samaan malliin niin pysyn linjoilla taatusti. Kiitos!

Terhi
Vieras
Terhi

Minua kiinnostavat erityisesti luonnonkosmetiikka ja siihen liittyvät tuotetestaukset. Olisi kiinnostuvaa lukea luonnonkosmetiikan käytöstä raskausaikana sekä vauvojen/lasten luonnonkosmetiikasta. Myös kasvisruoka- ja raakaruokareseptit ovat mielenkiintoisia, ja etenkin raskaus+vauva+raakaruoka -aiheesta olisi mielenkiintoista lukea lisää. Sisustusjuttusi ja DIY-projektisi ovat aina inspiroivia. 🙂 Tässäpä tulikin aika monta toivetta, uusi elämäntilanne nostattaa esiin paljon kysymyksiä. 🙂 Iso kiitos inspiroivasta ja kauniista blogistasi!

juulia
Vieras
juulia

Kaipaisin lisää ihania reseptejäsi 🙂

Cacada
Vieras
Cacada

Kosmetiikan tuotetestauksia sekä reseptejä. Erityisesti helppo, nopea ja terveellinen arkiruoka kiinnostaa! Terveellisen pikaruuan reseptejä siis 🙂

Hanna
Vieras
Hanna

Kolmen kopla: Luonnonkosmetiikka, sisustus ja reseptit! Kiitos ajatuksella kirjoitetuista, lämpimistä teksteistäsi 🙂

Hanna
Vieras
Hanna

Helppoja, hyviä reseptejä terveellisestä ruosta, raaka+muu. 🙂

Laura
Vieras
Laura

Haluaisin kurkkia, miten pidät järjestyksessä kosmetiikan, siivouskomeron, treenivaatteet ja keittiön kuiva-ainekaapit. Itsellä hieman ongelmia niiden kanssa.

Maiju
Vieras
Maiju

En tiedä oletko kuinka jouluihminen, mutta joulujutut kiinnostaisivat. Esimerkiksi se, miten koristelet kotia jouluksi ja tietysti myös Yellow Mood-jouluruokareseptit. Meikkijuttuja jaksan lukea loputtomiin, joten niitä toivon edelleen.

Anna-Kaisa
Vieras
Anna-Kaisa

Voi, blogi on ihana sekoitus kaikkea, mutta tässä toiveeni: -Treeni- ja ruokavaliokuulumiset kiinnostavat, koska haen omaa tietäni tuolla saralla. – Reseptit saavat aina sylkirauhaset aktivoitumaan. Monta reseptiäsi olen jo kokeillut ja hyväksi havainnut. Uusia tuotoksia otan vastaan mieluusti! Oletko muuten koskaan miettinyt, että kokoaisit resepteistäsi esimerkiksi kirjan? Voisikohan sen tehdä omakustanteena vähän Ifolor-tyyliin… Ostaisin heti! – DIY-ideat kunniaan! Samoin sisustusta on kiva kurkkia ja inspiroitua toisten ideoista. – Meikkivinkitkin ovat kivoja, mutta eivät ihan omaan TOP3:en yllä.

Tiina
Vieras
Tiina

Valokuvausjuttujasi on ihana katsoa, näistä pienistä “tarinoista” nauttisin mielelläni useamminkin- kenties valokuvaukseen liittyvien DIY-vinkkien kera? 🙂 Luonnonkosmetiikka ja sisustus ovat itseäni erityisen lähellä aihealueistasi!

Minna
Vieras
Minna

Ihana blogi sulla:) Mua itseäni kiinnostaa kaikki diy-aiheinen puuhailu, niin sisustamisen, vaatteiden kuin kosmetiikankin puolella.

Laura
Vieras
Laura

Lukisin ilolla enemmän omia reseptejäsi, erityisesti itsetehtyä kosmetiikkaa. Sitruksinen vartalokuorinta oli ihana 🙂

Mari Vee
Vieras
Mari Vee

Meikki- ja ihonhoitovinkit ovat aina ihanaa luettavaa ja otan niistä aina onkeeni kokeilemalla itselleni niitä. Myös helpot ja terveelliset reseptit, joita viime aikoina on ollutkin muutama ovat kivoja.

Anni Minerva
Vieras
Anni Minerva

No nimenomaan kaikki hyvän mielen sälä on kivaa luettavaa! 😉 Reseptit ja ruokajutut kiinnostaa minua kuitenkin eniten.

Karkulainen
Vieras
Karkulainen

Blogisi on mukava sekoitus vähän kaikkea! Sinulla on ihana sympaattinen tyyli kirjoittaa ja kuvata. Tykkään lukea ihan arkipäivän jutuista, kommelluksistasi Rovaniemellä ( rakas opiskelukaupunkini), superpirtelöbaarin touhuista, sisustuksesta, treenailuista sekä meikkitutorialit on myös kivoja. Ja niin, ruokareseptit ja herkut on kans mukavaa luettavaa. Blogisi on kiva tällaisenaan, mutta ehkä ruokareseptejä olisi kiva saada enemmän 🙂 Sinulla on ihana hyvän mielen blogi, palaan tänne aina uudestaan. 🙂

Mari
Vieras
Mari

Kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvä, myös diy-henkinen, kiinnostaa minua eniten. Muutenkin kaikki diy-puuhailu, liittyi se sitten sisustukseen tai vaatteisiin, on mielenkiintoista. Kaikki ruokajutut saavat veden kielelle ja sormet syyhyämään kokastelun pariin. Valokuvausharrastusta aloittelevana katselen myös mielelläni itseäni taitavampien linssinjälkeä. Kokonaisuutena oikein viihdyttävä ja maukas cocktail 🙂

Suvi
Vieras
Suvi

Luonnonkosmetiikka- ja sisustusjutut ovat lemppareitani. Haluaisin lukea enemmän käytännön elämästäsi Rovaniemellä, erityisesti luontosuhteestasi ja ajatuksistasi vuodenajoista. Ehkä jotakin siitäkin, miten koet ympäristöasiat? Kiitos hienosta blogista! 🙂

Sini/Nautiskellen
Vieras
Sini/Nautiskellen

Kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut ovat suosikkejani! Pidän sekä ihanista meikkipostauksistasi että kaikista tuotteisiin liittyvistä jutuista. Voisinkin toivoa postausta tämän hetken suosikkituotteistasi (saa olla meikki-, ihonhoito- tai vaikkapa hiustuotteitakin!). Kiitos piristävästä blogistasi, jota olen itsekin harmillisen vähän ehtinyt viime aikoina kommentoida. Valoa kaamokseen!

Päivi
Vieras
Päivi

Sellaiset “päivän kanssani” -tyyppiset postaukset on jostain kumman syystä (tirkistelyn halu?) mielenkiintoisia. Eli vaikkapa kalenterimerkintöjen omainen seikkailu läpi arkipäivän kanssasi. Niin yksityiskohtainen kuin omien rajojesi puitteissa voit kirjoittaa 🙂

Marjo
Vieras
Marjo

Eniten kiinnostaa luonnonkosmetikka- ja sisustuspostaukset.

J
Vieras
J

Tykkään lukea monipuolisesti eri aiheista, mutta tällä hetkellä eniten kolahtavat sisustusjutut – ekologinen sisustaminen, kirppislöydöt. Myös joulureseptit olisivat kovin tervetulleita! Kiitos upeasta blogista, joka on yksi suosikeistani. Olen vain kovin laiska kommentoimaan.. 😉 Blogisi on paitsi hyväntuulinen mutta myös aito: et pelkää kertoa, jos väsyttää tai mikään ei huvita. Se on rohkeaa <3 Liian moni blogi näyttää ainoastaan sitä ruusuilla tanssimista, ja sitäkin usein liioitellen. Jokainen kompastuu joskus ruusunpiikkeihin. Mukavaa joulunodotusta! 🙂

Sohvi
Vieras
Sohvi

Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, ruokaresepteistä, luonnosta, liikunnasta. Näitä kaikkea blogistasi on löytynytkin. Jatka siis samoilla linjoilla.

sikkuralla
Vieras
sikkuralla

Sisustuspostaukset ovat kyllä kiinnostavia. Itse pohdiskelen tällä hetkellä meikkien ym. kosmetiikan säilytystä. Ehkä siitä voisi jonkinlaisen postauksen saada aikaiseksi?

Tiia
Vieras
Tiia

Usko tai älä, olen viime viikon aikana lukenut läpi koko Yellow Moodin ja HaLon… joka ainoan jutun! Pidän tosi paljon tyylistäsi kirjottaa. Osaat kertoa elämästäsi ja itsestäsi tarpeeksi, mutta pitää myös “tiiviimmän” yksityisyyden itselläsi, mikä on tosi järkevää. Elämänarvosi ja ajatusmaailmasi tulevat hienosti esiin jutuissasi. Diy ja ruokajutut ovat tosi kiinnostavia. Terveysaiheet samoin. Kosmetiikasta ei voi koskaan kirjoittaa liikaa, varsinkaan luonnonkosmetiikasta 😉 Tiivistettynä siis…kun kirjoitat sinua itseäsi kiinnostavista aiheista, jutuista tulee aitoja ja mielenkiintoisia…..

Marika
Vieras
Marika

Eniten kiinnostaa luonnonkosmetikka- ja sisustuspostaukset

Jenni
Vieras
Jenni

Smoothie ideoita, kiitos! Kaikesta tykkään ja luen, mutta nyt henkilökohtaisesti kaipaan lisäideoita smoothie toteutuksiin. Operaationi jälkeen tämä ruokamuoto vain korostuu ja kuuluu siis jokaiseen päivääni ainakin 2 annoksen verran. Toteutan lempimakuja helposti, mutta haluisin oppia lisäämään kasviksia mukaan ja niiden yhdistäminen hedelmiin ja marjoihin kaipaa rohkaisua. Kiitos paljon jo tehdystä ihanasta blogityöstä! Hymy huulilla. 🙂

Siinatar
Vieras
Siinatar

Sisustuspostauksia!

merikukka
Vieras
merikukka

Toivoisin lisää ruokareseptejä! Myös sisustus- ja koirajuttuja on kiva lukea 😉

R
Vieras
R

Oho, toiseen postaukseen tulikin juuri kommentoitua, että nyt juuri kiinnostaisi nähdä kuvia erilaisista silmämeikeistä, joita on toteutettu Zuiin uusilla paleteilla. Ylipäänsä tällä hetkellä minua kiinnostavat enemmän meikkipostaukset ja niistä saatu inspiraatio ja väriterapia kuin ihonhoitoon liittyvät tuotepostaukset. Lähinnä ehkä siksi, että tykkään kun on kuvia, joita katsoa ja joista ottaa ideoita itselle ehkä jo heti käyttöön. 🙂 Noin yleisesti ottaen tykkään erityisesti sinun pohdiskelevammista postauksistasi. Niitä aina kun vaan on ajatuksia jaettavaksi! 🙂

Heleää
Vieras
Heleää

Meikkitutorialit luonnonkosmetiikan parissa voisivat kiinnostaa. Reseptit innostavat myös. Kiitos kivasta blogistasi! 🙂

hukka
Vieras
hukka

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, samoin kuin teidän DIY-jutut ovat mielestäni todella hauskoja ja kekseliäitä. 🙂

Inksu
Vieras
Inksu

Olisi mukava saada lisää yksinkertaisia reseptejä, sellaisia joihin ei tarvitse ostaa kovin montaa erikoista ainesosaa. Keep it simple, but delicious -hengessä:) Sellaiset kiinnostaisivat!

Katja
Vieras
Katja

Reseptejä, niitä toivoisin näkeväni enemmänkin 🙂

tyttö
Vieras
tyttö

KILPIRAUHASASIOISTA, kuten olet jo aikaa sitten aikonut! Ja moni hyötyisi siitä! Eli omasta tilanteesta, mitä hormonia syöt ja paljonko, seurataanko arvoja, miten vajaatoiminta näkyy yhä tänä päivänä elämässäsi? Nämä vaivat ovat aivan räjähtäneet käsiin määrällisesti, joten toivottavasti toteutat vihdoin postauksen.

Leena
Vieras
Leena

Ehdttomasti luonnonkosmetiikkavinkit kiinnostavat 🙂 Niin ihonhoidon kuin meikkaamisenkin suhteen. Lisäksi kaikenlaiset meikkausopastukset ovat mielenkiintoisia, etenkin miten korostaa erilaisia silmänmuotoja tai pieniä tekniikkavinkkejä jotka helpottavat meikin tekoa. DIY-postaukset ovat myös mahtavia ja mm. miten toteuttaa moderni joulu DIY-koristein olisi aika herkkua!

Nelli
Vieras
Nelli

Ehdottomasti reseptejä. Erityisesti raaka-kakkuohjeet kuvineen ovat parhaita. Ja kosmetiikka kiinnostaa myös.

Anastasia
Vieras
Anastasia

Luonnonkosmetiikasta, DIY ja reseptejä (gluteeniton kasvisruoka, raakaruoka).

Johanna
Vieras
Johanna

Kauneusruoasta olisi kiva lukea. Eli mitkä ruoat tai lisäravinteet lisäävät ihon kuntoa ja saavat hehkumaan. Tai millä saat itse ihosi hehkunaan kauniisti. Se nimittäin hehkuu ja terveelliset elämäntavat huomaa. Kiitos kivasta blogista. 🙂

RipRap
Vieras
RipRap

Tuotetestaukset on kivoja niin välttyy itse ehkä useammin hutiostoksilta 🙂

Henna
Vieras
Henna

Luonnonkosmetiikka ja hyvä kasvisruoka kiinnostaa eniten ! Meikki-insipiraatio ja lunnonkosmetiikan tuotetestaukset kiinnostaa aina. Täältä pohjoisesta on hankala päästä testaamaan ja hypistelemään luonnonkosmetiikka, joten tuotteita tulee tilattua aikalailla sokkona. Luonnonkosmetiikkaa käsittelevät blogit onkin tällä hetkellä se, mistä etsin tietoa ennen tilausta. 🙂

Tiia
Vieras
Tiia

Täydennän vielä aikaisempaa vastaustani… Jutut erilaisista luomu-, eco-yms.kaupoista nimenomaan Pohjois Suomen näkövinkkelistä kiinnostaisi, jos niistä tiedät.. Kaikki näitä koskevat jutut on yleensä kaupoista Helsinki-Tampere suunnalta ja kait niitä kuitenkin pohjoisemmassakin on. Meikkijutuissa vertailut tyyliin viileät sävyt vastaan lämpimät ois kans kivoja ja luonnonmukainen hiustenhoito… tuotteet, lisäravinteet jne. siihen liittyen.

NinaS
Vieras
NinaS

Kaikkein eniten minua kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja siihen liittyvät testaukset. Mielelläni luen myös muista luonnollisista tuotteista. Itse olen esimerkiksi siivouspuolella siirtymässä pikkuhiljaa luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Ruoka ohjeetkin ovat todella toivottuja mutta niiden suhteen kaipaisin enemmän sellaisia joita voi tehdä vaikkei maailman suurinta superfood varastoa omaisikaan. Helppoja raakakku ohjeitakaan ei voi olla liikaa. Toistaiseksi kaikki näkemäni ovat vaikuttaneet liian vaikeilta aloittelijalle 🙂

Sanna
Vieras
Sanna

Terveyteen, ruokaan, liikuntaan (crossfit…jee!) liittyvät kiinnostavat minua eniten. Myös luonnonkosmetiikan testausjutut on kivoja. Ihana blogi sinulla!

Maria
Vieras
Maria

Minuakin kiinnostaa kilppariasiat, erityisesti omat kokemuksesi ravinnon vaikutuksesta kilpirauhasen toimintaan. Ja tuotetestaukset ja -vinkit ovat aina tervetulleita myös. P.S. Joko huulipuna-arvonnan voittajat julkistettiin, minulta ehkä mennyt ohi..? 🙂

Jolana
Vieras
Jolana

Reseptejä ja tuotearvosteluja (ennen ja jälkeen-kuvineen)

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Takaisin ylös

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.