Yleinen

Meikki-inspiraatiota suoraan New Yorkista: elegantit sumusilmät

03.12.2014, Hannamari Rahkonen

Jolien tuorein kosmetiikkabrändi Kjaer Weis tarjoaa kuin tilauksesta uusia ja inspiroivia tuulahduksia juhlakauden meikkilookeihin. Päivitetyn Smokey eyes -lookin viimeistelty huolettomuus sopii niin virallisempiin päivämenoihin kuin vuorokauden pikkutunneille asti kestäviin juhlahumuihinkin. Katseeseen tuodaan juuri nyt sensuellisuutta sekä intensiivisyyttä maanläheisillä sävyillä, unohtamatta kevyttä hehkua – nappaa talteen juhlakauden tuoreimmat ja helpoimmat meikkivinkit suoraan New Yorkin sykkeestä ja villittele ennakkoluulottomasti Sinulle sopivilla sävyillä.

0x0 (1)

Kjaer Weisin päivitetty Smokey eyes -silmämeikki rakentuu sarjan neljän eri luomivärisävyn ympärille. Levitä siveltimellä sävy Cloud Nine koko yläluomelle ja alaripsille. Syvennä katsetta rajaamalla alaripsien alus pehmeän ruskealla Magnetic -sävyllä ja levitä sävyä alaspäin kevyin siveltimen vedoin utuisen lookin aikaansaamiseksi. Taputtele alarajauksen alle kevyillä, lyhyillä ja alassuuntautuvilla vedoilla vaaleanbeigellä Charmed -sävyllä ja toista sama vaihe vielä tummanharmaalla Divinella. Viimeistele katseesi lisäämällä kevyt kerros Kjaer Weis -ripsiväriä.

Korosta poskipäitä lämpimän puuterisella Embrace -poskipunalla poskiluusi linjaa mukaillen. Aloita levitys poskipääsi korkeimmalta kohdalta ja etene pienin pyörivin liikkein alhaalta ylöspäin kauniin hehkun aikaansaamiseksi. Huulille saadaan syvyyttä luumuisella Sensuous Plum -huulisävytteellä. Voit levittää sävytteen sormilla, jolloin lopputulos on kuultavampi ja luonnollisempi. Intensiivisemmän lookin aikaansaamiseksi suosittelemme käyttämään pehmeäharjaista huulisivellintä, jolla tuotteen kerrostaminen on vaivatonta.

Kuva Kjaer Weis

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Voimaantuvako
Voimaantuvako
9 years sitten

Mielipide asioita, mutta ihan plääh. Mitään sanomaton. Jaksoinpa lähettää negatiivisen kommentin 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Nämä ovat tietysti aina makuasioita. Tästäkin meikkilookista saa huomattavasti erilaisia versioita sävyjä vaihtamalla 🙂

Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Minä taas tykkään tällaisesta monikäyttöisestä lookista… Sensuous Plum -huulisävyte on ihanan raikas. Sormilla levittäessä antaa vain hitusen väriä ja pensselillä tulee aavistuksen voimakkaampi. Tykkään näistä huulisävytteistä siksi, että ne eivät sotke ja syömisen jälkeen ei tarvitse olla heti peilailemassa. Kestää myös pussaamista eli ei ole miehen huulet heti punaiset kun malttaa levityksen jälkeen hieman odottaa. Minulla on luonnostaan aika olemattoman väriset huulet eikä rajat näy selvästi. Nämä huulisävytteet ovat myös siksi kivat, että antavat sävyä ja tuovat huulen muotoa esille mutta tulos ei ole meikatun näköinen. Tosin tummimmat sävyt ovat asia erikseen, mutta nämä luonnollisemmat sävyt toimivat näin. Eli antaa… Lue lisää..

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.