Yellowmood

Höyhenen kepeästi

10.05.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Second Chancen kanssa.

SecondChance_kotimainendesign_tyyli_yellowmood_hannamarirahkonen 1

Täällä ollaan otettu vastaan kevätpäivät helmat hulmuten, ainakin mitä on jemmassa olleita asukuvia uskominen. Olen pienestä tyttösestä asti rakastanut mekkoja. Vaatekaapissani on mekkoja sekä hameita triplamäärä housuihin verrattuna, mutta toki ne muutamat kappaleet, jotka housuosastoa edustavat, ovat käytössä.

SecondChance_kotimainendesign_tyyli_yellowmood_hannamarirahkonen 2

Teen töitä suurimmaksi osaksi kotona ja se on yksi tärkeä syy siihen miksi pyrin pitämään tietyistä rutiineista kiinni, jotta saan työpäiväni käyntiin asiaankuuluvalla tavalla. Minulle kevyt meikkaaminen sekä kauniisti pukeutuminen tekevät eron vapaa-ajalta työajalle, haluan tuntea oloni yhtä huolitelluksi kuin olisin lähdössä ulkopuolelle kotia töihin.

Vaikka en näkisi päivän aikana ketään muita kuin itseni, en juuri koskaan hiihdä kollareissa muualla kuin pihahommissa, treeneissä tai raksajuttuja tehdessä. Olen tietyssä mielessä huoleton ja mukavuudenhaluinen pukeutuja, mutta omasta mielestä kauniit vaatteet antavat olemukseen ja olotilaan heti tarvittavaa ryhtiä. Sama toimii myös toisinpäin, eli jos vetää niskaansa vain jotkut lötkörytkyt, on olokin sen mukainen.

SecondChance_kotimainendesign_tyyli_yellowmood_hannamarirahkonen 3

En juurikaan seuraa massamuotia tai ole ensimmäisenä testaamassa uusimpia trendejä. Pidän pukeutumisessa paljon tärkeämpänä sitä, että oppisi tuntemaan oman kroppansa sen verran hyvin, että tietää minkälaiset leikkaukset ja mallit imartelevat ja vastaavasti minkälaiset eivät. Vaatteissa on myös oltava itsevarma olo, sellainen ettei tarvitse koko ajan olla nykimässä paidanhelmaa.

SecondChance_kotimainendesign_tyyli_yellowmood_hannamarirahkonen 4

Minulla on toimistopäivinä usein ylläni paksut sukkahousut ja jokin mekoistani. Uusin vaatekaapin tulokas on Second Chancen Kevät/Kesä 2014-malliston Alina, jossa on suloinen höyhenkuviointi. Mekon materiaali tuntuu iholla silkkiseltä ja se laskeutuu todella kauniisti.

SecondChance_kotimainendesign_tyyli_yellowmood_hannamarirahkonen 5

Vasta parin viime vuoden aikana itsestäni on alkanut tuntua siltä, että osaan nähdä heti jos joku vaatekappale/mallisto sopii tai ei sovi itselleni. Kotimaisen Second Chancen mallistoista löysin ensikerralta monta vaatekappaletta, joiden tiesin näyttävän ylläni yhtä hyvältä kuin kuvissa ja sopivan omaan pukeutumistyyliini. Vaatteet olivat samaan aikaan todella mukavan näköisiä ja silti ryhdikkäitä. Mikä tärkeintä, näitä mekkoja on ollut helppo asustaa eri tilaisuuksiin.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.