Yellowmood

Super-Pirtelöbaarin ennakkoavajaiset Ravintolapäivänä!

12.05.2014, Hannamari Rahkonen

Tiedättekö mikä on toiminut minulle ja Tuomakselle parina viime vuonna takuuvarmana kesän alkamisen merkkinä?

Niin mukavia kuin koulun päättöjuhlat ja kesälomien alut ovatkin, meille tämä hyttysten, yöttömän yön ja loputtoman paisteen ajanjakso starttaa joka toukokuussa järjestettävästä Ravintolapäivästä. Ja jos tämä tapahtuma on ollut meille erityinen aiemminkin, niin voi pojat, tänä vuonna se vasta onkin sitä!

Avaamme rakkaudella, ammattitaidolla, positiivisella energialla ja pitkäjänteisyydellä rakennetun Super-Pirtelöbaarimme koko kesäksi kahvila Kauppayhtiön terassille, jota muutamme parasta aikaa Rollon vetävimmäksi kesäkeitaaksi Kauppiksen sekä Lentävän Poron Teatterin sopivasti hullujen ideanikkareiden kanssa ja meikätytön luissa on sellainen tutina, että tällä jengillä mennään metsän sijaan (smoothie)taivaaseen! Voitte muuten seurata toimiamme lähes reaaliaikaisesti Instagramin ihmeellisessä maailmassa, josta löydymme nimellä @superpirtelobaari.

kollaasi_superpirtelobaari_ravintolapaiva

Lauantaina ajattelimme tarjoilla tässä Rollon freeseimmässä ja autenttisimmassa smoothieravintolassamme uudenlaisilla resepteillämme valmistettuja herkkuja. Löydät herkullisesta tiskistämme ainakin raikkaita chia-marjapikareita, pohjoisen pallonpuoliskon parhaita raakakakkuja, paria erilaista superfoodsmoothieta, raakasuklaalevyjä sekä erilaisia raakasuklaakonvehtimakuja. Kuuntelen myös parhaani mukaan teidän toiveitanne, eli jos toivot jotain tiettyä tuotettamme tarjolle, vinkkaahan asiasta minulle kommenttiboksissa.

Runoilut sikseen, tarkoitus oli toivottaa jokaikinen teistä sylintäydeltä tervetulleeksi juhlimaan kanssamme lauantaina 17.5. ennakkoavajaisiamme lokaatiossa Valtakatu 24.

Arvomme jokaisen smoothiebaarissamme vierailleen kesken yhden rakkaussmoothiepassin, jonka voi lunastaa kesällä baariltamme ystävän, puolison tai vaikka serkunkaimankummin seurassa, pääasia että tulette nauttimaan smoothiet yhdessä — meiltä löytyy kynä, paperia ja arvontaboksi paikan päältä.

Kannattaa seurata myös Super-Pirtelöbaarin Facebookia, siellä julkaistaan tänään klo 12 toinen arvonta, jossa voi voittaa rakkauspassin Ravintolapäivälle!

<3 Hannamari (joka on aika liekeissä just ny)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katri
Katri
10 years sitten

Gluteenitonta hyvää+ terveellistä lapsille maistuvaa kiitos!

Maarit Johanna
Maarit Johanna
10 years sitten

Chiamarjapikarit näyttää superhyvälle! Tuun kyllä kokeilemaan 🙂 Onko teillä etukäteen mitään hinnastoa tiedossa? Olisi kiva tietää miten paljon varaa käteistä matkaan. 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Meidän kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, maidottomia ja suurimmaksi osaksi luomua 🙂 Lapsillekin ovat todistetusti maistuneet kaikki kakuista smoothieihin, eli tervetuloa muksujen kanssa <3

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Kaikkien tuotteiden hinnat pyörivät 4-12 eurossa. Meillä on maksupääte, joten käteistä ei tarvitse varata matkaan lainkaan, jollei tahdo 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.