Yellowmood

Riemu Rokkiravun ja Topi Toppahousun kevätseikkailut

10.05.2014, Hannamari Rahkonen

hannamarirahkonen_yellowmood_mittelspitz_japanisechin-puppy 1

Koiranpoikien kuulumisia taas vaihteeksi! Friemuli Fraikuli on ajettu kesäkarvalle, koska kyllästyimme kaverin moppipuuhka-lookiin ja aivan järkyttävään viikkoja kestäneeseen karvanlähtöön. Valkoinen lattia ja kaksi koiraa, joilla on karvanlähtö yhtäaikaa, ymmärtänette?

hannamarirahkonen_yellowmood_mittelspitz_japanisechin-puppy 2

Pitkän turkin uumenista irtosi pentunukkaa ison kauppakassillisen verran ja itse trimmausoperaatio oli Riemun mielestä maailman mielekkäin homma, koska samalla kun hassut ihmiset heiluttivat saksia ja trimmeriä, sai kaveri käyttää koko tuon ajan karvakasoissaan uiskentelemiseen. Olisittepa olleet paikalla, kun nuorimies huomasi uuden häntänsä, sitä pyörimistä ympäri ämpäri kesti kaksi päivää. Mikä tämä pyllyssäni oleva katkarapu oikein on?!

hannamarirahkonen_yellowmood_mittelspitz_japanisechin-puppy 3

Meidän Bobbyn egolle ja omalle hajuaistillemme ei oikein toiminut yhtälö huomionkipeä koira plus viikon ruokalista rintamuksilla, siispä kaverin Michael Jackson-lookki sai myös luvan lähteä. Topin viimekesäisen rankan sairastelujakson vuoksi kaverin turkki ei kasvanut enää ennalleen, joten vanha herra sai pitää vaatteensa muutoin. Miten pienen pieni koira voikin näyttää niin nolostuneelta pienen siistimisen jälkeen?

Team Blinky & Brainille parasta viihdettä taitaa edustaa tällä hetkellä parveke ja siellä oleva säkkituoli. Noista pienistä aidanraoista pystyy katsokaas vahtimaan ohikulkijoita ja naapureita, koska pitäähän jokaisessa naapurustossa pari kyttää olla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.