Meikit

Jolien juhlakauden meikkilook 1 – Christmas Biscuit

10.12.2019, Jolie

Jolien joulukauden kauneushighlighteja riittää, ja täällä yksi tähdistä: sesongin ensimmäinen meikkilook, joka on herkkua alusta loppuun. Supermeikkaajamme Khira Derraqi Jolien Gardenin myymälässä on meikkitaitelija ja siveltimenheiluttaja siinä määrässä ja laadussa, että Gardenin meikkauspalvelut ja meikkiopastukset ovat jatkuvasti loppuunmyytyjä. Jos onnistut Khiran penkkiin pääsemään, saat varmasti kasvoistasi ja koko olemuksestasi uutta ihanaa irti.

Suloiset ja eksoottiset kasvonpiirteet omaava ammattimallimme Jasmin Kuusiniemi sai kasvoilleen Jolien Christmas Biscuit -meikkilookin, joka on tehty lämpimillä Alima Puren ja Absolutionin tuotteilla ja sävyillä.

Miten tehdään trendikäs meikkipohja?

Ajankohtaista kiiltoa ja kuultoa meikin alle Khira rakensi Absolution La Brume Systémique -faasikasvovedellä, jossa on sekä öljy että vesi. Kun kasvovedestä kosteille kasvoille lisätään vielä koostumukseltaan kevyt Absolution Addiction -öljy, pohjasta saadaan juuri sopivan hehkeä ja ihosta täyteläinen, ilman että meikistä kuitenkaan tulee rasvaista.

Valoa silmänympärysiholle Khira taikoi Absolution Le Soin Regard -silmänympärysvoiteella, joka virkistää, poistaa tummuutta sekä turvotusta ja tuo kevyttä hehkua mica-pigmentin voimin. Tuhkimotuotteena voidetta voi käyttää myös suoraan jääkaapista, mikä tehostaa vaikutusta.

Jolie’s Christmas Biscuit -lookin tuotteet ja sävyt

Christmas Biscuit -lookin tuotteet ja sävyt ovat hehkuvia, lämpimiä ja elegantteja. Lookin glamouria lisäävät Absolution Le Liner -nestemäisellä eyelinerilla tehdyt intensiivisen mustat, kissamaiset rajaukset.

Alima Puren Satin Matte Foundation -pohjista Khira valitsi Jasminin tummalle hipiälle sävyn Beige 04. Absolution Le Multi Correcteur -nestemäisen peitevoiteen sävy on 03. Bronzer on Alima Puren tyylikäs kahvisävy Trinidad, joka mattaisena toimii upeasti varjostussävynä. Kasvojen korostussävy on ruusukultainen Rose Gold.

Luomille levitettiin ensin Aliman eyeprimer, jonka päälle Khira laittoi Luminous Shimmerin sävyn Brown Sugar. Jasminin huulilla ja poskilla on Aliman Velvet-punista trendikäs tiilenpunainen Iris. Mascara on Absolutionin sysimusta Le Mascara.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.