Ihonhoito

Joulukuun kuukauden tuote on samettinen puhdistusöljy

10.12.2019, Jolie

Talvi on öljypuhdistuksen kulta-aikaa! Hanki sinäkin keskitalven kynnyksellä uusi korealainen, joka suojelee ihoasi talven rasituksilta. Kasvoputsarin virkaa toimittava URANG Natural Cleansing Oil on oikeastaan timanttinen hoitotuote. Puhdistusöljy poistaa myös silmämeikin ja on helppo ja nopea käyttää pelkän veden avulla. Rasvaliukoisena putsarina öljy tarttuu meikkiin, ylimääräiseen ihotaliin ja epäpuhtauksiin, mutta samalla hoitaa ja vahvistaa ihon omaa herkkää suojavaippaa.

Älä pese pois ihon omasuojaa

Useimmat käyttävät iholle liian peseviä puhdistustuotteita, mikä erityisesti talvella voi olla haitallista. Ihon omaa suojavaippaa on tärkeää turvata, jotta iho pysyy tasapainossa. Useimmat iho-ongelmat johtuvat ihon oman puolustuksen heikkenemisestä. Yksinkertaisimmillaan jo ihon kuivuminen aiheuttaa iholle uhkaa. Ihon kuivuessa ihon erittämä tali ei pääse sujuvasti poistumaan ihosta, ja ihon kimmoisuus, väri ja elinvoima heikkenevät. Ihoon voi syntyä juonteita sekä näppyjä ja epäpuhtauksia, jotka saattavat rikkoa ihon, ja aiheuttaa bakteerien leviämistä iholla.

Runsas ja paksu koostumus lähtee vedellä

Urangin miedon mandariiniselta tuoksuva puhdistusöljy on koostumukseltaan runsasta ja se on helppo huuhtoa kasvoilta pelkästään vedellä. Öljy riittää mainiosti puhdistamaan kasvot perusteellisesti ilman toista puhdistustuotetta. Jos kuitenkin haluat kokeilla kaksoispuhdistusta, voit hieroa öljyn päälle vielä puhdistusgeeliä, -vaahtoa tai -maitoa. Jos ihotyyppisi on kuiva, pintakuiva tai sekaiho, valitse talviaikana mielellään maito. Urangin toinen kasvojenpuhdistustuote on Creamy Bubble Foam Cleanser -puhdistusvaahto, mikä on myös hellävarainen vaihtoehto.

Mikä Urangin puhdistusöljyssä on erityistä?

Urangin puhdistusöljyn koostumus on poikkeuksellisen runsas ja ylellinen. Voit tehdä sillä minkä tahansa tiistai-illan kasvopuhdistuksesta hemmottelevan rituaalin, josta tulee hyvä olo. Luksusihonhoito arkisessa kiireessä antaa tunteen oman hyvinvoinnin ja omien tuntemusten huomioimisesta, ansaitusta rauhan ja rakkauden hetkestä vaativan vuodenajan pyörityksessä.

Putsariöljyt käytetään tyypillisesti kuiville kasvoille, ja vettä tai toista puhdistustuotetta käydään lisäämään vähitellen. Urangin tukeva öljy vie mennessään meikin ja jättää ihon puhtaaksi ja pehmeäksi ilman rasvaisuutta. Saat sillä hyvin poistettua myös intensiivisempää puhdistusta vaativat tuotteet kuten aurinkovoiteet.

Jolie shopin henkilökunnan ja kanta-asiakkaiden kokemus Urangin putsarista on ”luksus.” Tuote on erinomaisen toimiva teknisesti, samettinen tekstuuri antaa ylellisen käyttökokemuksen ja pakkaus on tyylikkään yksinkertainen. Suljettava pumppupullo on helppo kuljettaa mukana. Hinta on kuitenkin kohtuullinen 37,00 euroa. Urangin puhdistusöljyn raaka-aineet ovat huippulaadukkaita, joiden löytämiseksi ja hiomiseksi Urangin perustajanainen Jina Lee on nähnyt hurjasti vaivaa. Öljypohjassa on erinomaisia ja ravitsevia öljyjä (saflori, aprikoosinkivi, jojoba, auringonkukka, greipinsiemen, manteli, oliivi) – parasta ihollesi!

Joulukuun kuukauden tuotteena saat URANG Natural Cleansing Oilpuhdistusöljystä (37,00 euroa) 20% alennuksen aikavälillä 10-17.12.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.