Ihonhoito

Pink Everlasting Ampoule – ihonhoidon superfanin monitoimikone

03.12.2019, Jolie

Vaaleanpunertava ohut geeliseerumi on yksi korealaisen Urangin kiinnostavista spesiaalituotteista. Kyseessä on tehotiiviste, joka ei jätä kylmäksi yhtään ihonhoidon HC-fania. On huutava vääryys ja maailman ties monesko ihme, jos Pink Everlasting Ampoule ei vielä joskus elämässään lunasta paikkaansa koko globaalin (myös synteettisen) kauneusskenen ”suurena vastauksena.” Sitä luokkaa fantastiset ainekset ja parantavat vaikutukset purnukalla on.

Harva tuote omaa niin monenlaisia tehovaikutuksia yhdellä kertaa kuin Pink Ampoule. Jos iho on pintakuiva ja röhelöinen, pikkunäppyinen tai hermostunut, tukkeutunut ja talia puskeva, ohut, juonteinen ja ikääntyvä tai vaikka sitten rutikuiva ja samea, apu on tässä! Kollageenin vuoksi Pink Ampoulea voi suositella erityisesti aikuiselle iholle.

Kunnon korjaussarja – hyaluronihappoa, immortellea ja cicaa

Pink Ampoulen koostumus on välittömästi imeytyvä. Tiivisteessä on kuitenkin täyteläisyyttä siten, että annostelun kanssa kannattaa olla maltillinen. INCI sisältää hyaluronihappoa sekä immortellea, joka tunnetaan kuolemattomuuden kukkana. Immortelle vaikuttaa ehkäisevästi ihon ikääntymiseen. Immortelle myös korjaa: aurinkovaurioita, arpia, jo syntyneitä juonteita ja ryppyjä, ihon sävyvirheitä.

Rohtosammakonputki eli gotu kola eli centella asiatica on perinteinen Aasiassa ja Intiassa käytetty parantava rohdoskasvi, joka immortellen tapaan ehkäisee ikääntymismuutoksia sekä hoitaa arpia ja haavoja. Rohtosammakonputki on Korea-kosmetiikan trendikkäimpänä raaka-aineena saanut lempinimen cica, jota kansainväliset naistenlehdet hehkuttavat. Cica on voimakkaasti vahvistava ja uudistava sekä huikean ravintorikas. Cicasta voi hyötyä niin kuiva, couperoottinen, yliherkkä kuin rasvainen akneihokin. Cican luvataan vaikuttavan noin kuukauden sisällä kuurin aloittamisesta, ja saattelevan pitkäaikaisemmassa käytössä sileään ja virheettömään korealaiseen lasi-ihoon.

Pink Ampoulen käyttöohje

Aminohapporikas tehoseerumi ensisijaisesti elvyttää ihoa, joten hanki se tehotuotteeksi, jos olet vaativa kosmetiikan kuluttaja, tai ihosi on syystä tai toisesta erityisen hoidon tarpeessa. Käytä tehotiivistettä pieni määrä puhtaalle iholle joko suoraan tai kasvoveden päälle. Anna imeytyä hetki.

Tiiviste on tehokkaasti ihoa kiinteyttävä. Jos ihosi imaisee geelin sisuksiinsa salamavauhtia ja jää kiristäväksi, lisää päälle heti pari pisaraa kasvoöljyä tai -voidetta. Myös Pink Ampoulen joukkoon on lupa laittaa muutama tippa esimerkiksi Urangin öljyseerumia. Tämä toimii varsinkin siinä tapauksessa, jos iho on kuiva tai pintakuiva.

Ihon kiinteys, kosteustasapaino, joustavuus, pehmeys ja kimmoisuus lähtevät paranemaan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Jatka kärsivällisesti useita kuukausia aamuin illoin tai vaihtoehtoisesti vain osana ihonhoidon iltarutiinia. Nauti ihanasta, paranevasta ja kukoistavasta ihosta!

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.