Hiukset

Jolien joulukalenterin luukku 1 – lisää valikoimaa hiusten kasvivärjäykseen – Khadi –25%

30.11.2019, Jolie

Kasvivärien kysyntä on lisääntynyt reippaaseen tahtiin viime vuodet. Tutkimustulokset ovat raportoineet synteettisten hiusvärien mahdollisesta karsinogeenisyydestä. Lisäksi käyttökokemukset ovat osoittaneet kasvivärien tekevän hyvää hiuksille. Siksi niitä käytetään myös hoitotuotteina tuomaan hiuksiin kiiltoa ja parantamaan rakennetta.

Jolien valikoimassa on jo pitkään ollut suosittu Cultivator’s Organic Herbal Hair Colors, joka on laadukas luonnonkosmetiikan hiusvärisarja. Cultivator’s sisältää patentoituja värisekoituksia luonnollisista vaaleista hehkuviin punaisiin, täyteläisiin ruskeisiin ja intensiiviseen mustaan. Sarjan kasviväreillä on erinomainen peittokyky ja värinkesto. Nyt Khadi-hiusvärit saapuvat lisäämään Jolien kasvivärien valikoimaa.

Khadi – turvalliseen ja luonnolliseen hiustenvärjäykseen

Ayurvedinen tuotesarja Khadi on BDIH -sertifioitu Saksassa. Sarjan raaka-aineideologia perustuu intialaisiin kasveihin ja lääkinnällisiin yrtteihin, jotka viljellään sertifioiduilla luomutiloilla Intiassa tai kerätään villeinä suoraan luonnosta.

Khadin koko valikoimaan kuuluu myös tehokkaita ayurvedisia hoitotuotteita paitsi hiuksille, myös kasvoille ja vartalolle. Jolien Khadi-valikoima löytyy Jolien verkkokaupasta.

Jolie-tiimin kokemuksia Khadin kasviväreistä

Jolie-tiimissä alkaa myös olla jo monta kasviväripäätä! Henkilökunnallamme on paljon kokemusta sekä Cultivator’sin että Khadin hiusväreistä.

Kokemuksemme mukaan Khadin sävymassasta tulee voidemaisempaa. Siksi Khadi on helpompi ja miellyttävämpi levittää kuin Cultivator’s. Cultivator’sin huuhtoutuvuus on kuitenkin parempi, kun puolestaan Khadin värin poispesuun saa varata hetken aikaa. Kasvivärjäys ei tosin ylipäätäänkään ole kiireisen ja kärsimättömän hommaa.

Khadin sävymassan tuoksu on voimakkaampi kuin Cultivator’sin. Intialaisten raaka-aineiden voima tuntuu autenttisena ja seos vaikuttaa varsinaiselta rohtokeitokselta. Tuoksu ei kuitenkaan jää hiuksiin seoksen huuhtelun jälkeen. Khadin sävyillä tulee, jos mahdollista, jopa vieläkin kiiltävämpi lopputulos kuin Cultivator’sin väreillä.

Hiukset tuntuvat rakastavan kasvivärikäsittelyä ja ovat rohtosoosin jäljiltä kuin uudestisyntyneet. Ero hiusten kunnossa verrattuna synteettiseen värikäsittelyyn on valtava! Myös hiuspohja tuntuu hyvinvoivalta.

Ekokampaajat ovat laajasti kiitelleet, että Khadin kasviväreillä saa aikaan upeita, todella syviä ja hehkuvia sävyjä. Jolie -tiimin kokemuksen mukaan Cultivator’sin sävyjen kesto hiuksissa on jossakin määrin parempi. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä ja riippuu hiuslaadusta ja hiusten kunnosta. Kasvivärjäys ei kuluta hiusta, joten väriä voi käyttää useinkin – hiusten ja hiuspohjan hyväksi.

Löydät sekä Cultivator’s Organic Herbal Hair Colors -kasvivärit että Khadin kasvivärit Jolien verkkokaupasta.

Jolien adventti on alkanut – seuraa joulukalenteria

Jolien odotettu ja toivottu joulukalenteri tarjoilee yhden inspiroivan luonnonkosmetiikkatarjouksen jokaisena päivänä adventin ajan 1.-24.12.2019. Mukana on edullisia pakettitarjouksia, brändialennuksia sekä huipputarjouksia yksittäisistä tuotteista.

Voit tilata itsellesi sähköpostiin ilmoituksen päivittäin vaihtuvasta luukkutarjouksesta. Kerromme päivittäisestä kalenteriedusta myös Jolien somekanavissa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.