Luonnonkosmetiikka

Patyka – La Beauté Remarquable: kurkistus tuotelinjoihin

07.01.2014, Katja Kokko

Ystävät, on aika aloittaa kolmannen maahantuonnissamme olevan sarjan teemaviikko. Syksyllä esittelimme teille jo Iroisien ja Absolutionin, nyt on vuorossa Trendi-lehden vuoden ihonhoitosarjaksi valitsema ranskalainen Patyka, joka on jo varmasti tuttu ainakin suurimmalle osalle teistä lukijoista. Olemme hurjan onnellisia ja ylpeitä saadessamme edustaa näitä upeita brändejä ja tuotteita, ei vain pelkästään Suomessa vaan koko Skandinaviassa ja siksi haluamme omistaa kullekin sarjalle oman teemaviikkonsa. Ja koska Patykan tuotevalikoima on niin laaja ja sisältää kaksi tuotelinjaa, omistamme kullekin linjalle omat viikkonsa. Patykalta on ilmestynyt vastikää myös kaksi aivan uutta tuotetta, joiden laajempaa esittelyä olemme pihdanneet tänne saakka. Kannattaa siis pysyä kuulolla täällä Toimituksen blogissa koko tämän pariviikkoisen Patyka-teeman ajan!

IMG_3519

Ennen Patykan kiehtovaan maailmaan sukeltamista, haluamme kertoa teille, että maahantuonnillemme on avattu oma sivusto, josta löydät tietoa kaikista tuotemerkeistämme sekä voit ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on laadukas verkkokauppa, myymälä tai kauneushoitola ja olet kiinnostunut sarjojemme jälleenmyynnistä.

Mutta lähdetäänpä sitten matkalle Patykan maailmaan…

IMG_4174 IMG_4178 IMG_4184

Patyka on pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Patykan pakkauksista huokuu pettämätön maku ja ajaton ranskalainen tyylikkyys. Estetiikka on saanut inspiraationsa pariisilaisrakennusten julkisivuista sekä pienten yksityiskohtien merkityksellisyydestä. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita ja korkein eettisin periaattein valmistettuja.

Patykan hienostuneisuus on läsnä jokaisessa pienessäkin yksityiskohdassa – aina pakkausten ulkoasusta tuoksuihin, ja ylellisistä koostumuksista kauniisiin pakkauksiin. Patyka yhdistää naisellisen kauneuden, nautinnon, aistikkuuden, tehokkuuden sekä vastuullisuuden yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, ainutlaatuiseksi kauneuden kokemukseksi. Sarja on myös ylistys Pariisille, yksityiskohtien estetiikalle ja ennen kaikkea persoonalliselle, inspiroivalle naiseudelle – ei siis ihme, että Patyka on valloittanut monien upeiden kaunottarien sydämet aina Gwyneth Paltrowsta Lady Gagaan. Patykan tuotteilla voit luoda omasta kylpyhuoneestasi kotispan tai tulla hemmoteltavaksi Jolie span lämpimälle hoitopedille, sillä Patyka on yksi spassamme käytetyistä tuotesarjoista.

syksy4-670x446 kuorintanaamio3

Patyka sisältää kaksi tuotelinjaa: kaikille sopivan Patyka Absoliksen sekä yli 25-vuotiaille suunnatun, tehokkaan Patyka Biokaliftinin.

Absolis on tuotelinja päivittäiseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen niin kasvoille kuin vartalollekin. Absolis on samanaikaisesti hienostunut, aistillinen ja nautinnollinen – jokainen tuote johdattelee tuoksumaailmaan ja ainutlaatuiseen kokemukseen. Absolis-tuotteet sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Absolis-linjan tuotteita voi hyvin käyttää yhdessä Biokaliftin-linjan tuotteiden kanssa, joka on puolestaan ihoa tehokkaasti uudistava, kirkastava ja kiinteyttävä tuotelinja. Biokaliftinin eron Absolikseen tuntee tuotteiden koostumuksissa, jotka ovat vieläkin pidemmälle hiottuja kuin Absoliksessa. Biokaliftin on vakuuttava myös tehokkuudeltaan – tuotteet ovat ikään kuin tiivistettyjä, sillä niissä on jopa häkellyttävän paljon tehoraaka-aineita. Kuten moni teistä mediaamme seuranneista jo tietää, kosmetiikkatuotteissa on aina mukana vettä. Biokaliftinissa pelkän veden määrä on minimoitu, sitäkin enemmän on käytetty kallisarvoisia kukkiasvesiä sekä kasviuutteita. Iho saa siis maksimimäärän arvokkaita raaka-aineita. Biokaliftin-tuotteet ovat ylellisiä ja sisältävät hyvällä maulla luksusta sekä runsaasti tehokkuutta.

Huomenna aloitamme syvemmän katsauksen Biokaliftinin maailmaan, loppuviikosta esittelemme kaksi uutuustuotetta. Ensi viikolla perehdymme puolestaan Absolikseen!

_MG_5644 _MG_5677

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.