Luonnonkosmetiikka

Madaran ja Noora Shinglerin yhteistyöstä syntynyt pihlajavoide on syksykäsien pelastus

26.10.2013, Jutta Ruonansuu

Olettekos jo tutustuneet Mádaran ja Noora Shinglerin yhteistyön tuloksena syntyneeseen pihlajanmarjavoiteeseen? Ellette vielä ole, niin rohkaisemme nyt teitä lämpimästi siihen suuntaan! Voide on kehitetty jokapaikan monitoimivoiteeksi haastaviin olosuhteisiin (lue: esimerkiksi Suomen syksy ja talvi) ja se onkin myynnissä ainoastaan Suomen markkinoilla. Tiimi on tehnyt hyvää työtä!

noora3

Kun kuulimme, että Nooran voiteen pääraaka-aineena paistattelee pihlaja, emme yllättyneet – se sopii konseptiin täydellisesti, onhan kyseessä pohjoinen kasvivoima ja tiettävästi yksi Nooran lempimarjoista. Pihlajanmarja on ominaisuuksiltaan kosteuttava, ravitseva ja rauhoittava, joten se pehmentää tehokkaasti karheampiakin ihoalueita, kuten korkkaripäivien karhentamia kantapäitä tai käpristeleviä kynsinauhoja. Pihlajanmarjahan sisältää saman verran C-vitamiinia kuin esimerkiksi lakka – tämä unohtuu monesti, sillä pihlajanmarjalla on suomalaisten marjojen joukossa hiukan marginaalisempi rooli. Siksi onkin mukavaa, että tämä pihlaja saa nyt Madaran ja Nooran kehittämän voiteen myötä vähän nostetta ja näkyvyyttä osakseen kotimaan markkinoilla.

Allekirjoittanut on käyttänyt Nooran voidetta nyt viikon verran käsivoiteena ja täytyy sanoa, että kynsinauhat eivät ole kyllä pitkään aikaan näyttäneet ja tuntuneet näin pehmeiltä ja hyvinhoidetuilta. Käsivoiteen käyttäminen on yksinkertainen asia mutta samalla asia, joka elämässä usein nohtuu. Se on helppo unohtaa etenkin silloin, kun voide on vähänkään liian rasvainen päivän mittaan lisättäväksi, ei tuoksu poikkeuksellisen ihanalle tai ole pakattu pakkaukseen, joka on ilo väläyttää esille käsilaukusta. Nooran voiteen kanssa juttu on eri – kaikki edellämainitut vaatimukset täyttyvät kirkkaasti ja tuotteen tuoksu ja värikin ovat varsin piristäviä. Tätä voidetta ojentelee kyllä mieluusti ystävillekin, myös vegaani-sellaisille.

noora1 noora2 noora4

Pihlajavoide rantautui allekirjoittaneen nenän eteen aivan kreivin aikaan, sillä uusi harrastus on tuonut mukanaan nyrkkeilyhanskat ja voinette kuvitella mitä kyseinen puuhastelu tekee käsille. Eli kyllä, monenlaiset olosuhteet on testattu. Näin loppuviikosta syyskarheus on jo tiessään ja hyppyset näyttävät jo niin hyviltä, että ne oli syytä lakata pihlajanmarjahenkeen, Kure Bazaarin syyssuosikilla nimeltä Bohemian. Nooran meikin pihlajavoiteen pressikuviin on muuten loihtinut meikkitaiteilijamme Katja Kokko. Pronssiset pihlajaluomet on helppo loihtia kotonakin, Katjan kirjoittamat vinkit ja taitavan Dorit Salutskijn kuvat voi kurkata täältä.

Pirskahtelevaa viikonloppua teille kaikille ja onnea vielä Nooralle nimikkovoiteen lanseerauksesta! Julkkarijuhlatunnelmia voi kurkistella Kemikaalicocktailin puolelta, muun muassa täältä. Näyttää siltä, että voiteelle on pidetty ansaitsemansa arvoiset bileet ja hyvä niin, ikiomia saavutuksia pitää aina muistaa juhlia!

Ps. Jos teillä sattuu olemaan pihlajanmarjoja pakkasessa, kannattaa muuten tsekata Jolien pihlajanmarjasuklaaresepti viime syksyltä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulpu
Ulpu
10 years sitten

Tämä on kyllä miellyttävä voide kaikin puolin. Ostin Iloveme-messuilta omani, kun oli hyvä tarjous voiteesta ja Nooran kirjasta. En ole varsinaisesti käsivoiteena raaskinut käyttää, on siihen minusta liian kallis, mutta eilen laitoin yöksi ja tänään olen pari kertaa rasvannut käteni sillä ja pehmenää kyllä ihanasti käsien ihoa. Mulla kuivuu nykyään syksyn tullen kädet herkästi, sormenpäihin tulee kynsien sivuun ihan halkeamia (auts!), joten kunnon voitelu on tärkeää. Ehkä täytyy nyt vaan raaskia käyttää, riittoisaa kyllä on, pieni määrä riittää käsien rasvaamiseen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.