Luonnonkosmetiikka

Djusie on täällä – odotettu kotimainen luonnonkosmetiikkasarja

12.01.2022, Jolie

Kotimainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja Djusie on täällä! Mehukkaat, ihanan värikkäät ja vain luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvat ihonhoitotuotteet ihastuttavat ensisilmäyksellä.

Djusien takana on kosmetologi, luonnonkosmetiikan ja ihonhoidon asiantuntija Katja Kokko, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikan edelläkävijöistä ja myös Jolien yhtenä alkuperäisistä perustajista. Haastattelimme Kokkoa kehitystyöstä Djusien takana.

Ylistys luonnollisen kauneuden kirjolle

Djusie perustuu ihonhoitofilosofiaan, jonka ytimessä on mehukas iho – kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas. Mehukkaan ihon salaisuus on kosteutuksessa, ihon pH-tasapainossa ja suojabarriäärissä, joita Djusien tuotteet on kehitetty tukemaan. Mehukas iho ei katso ikää tai ihon virheettömyyttä. Djusie haluaa ylistää luonnollisen kauneuden kirjoa, aitouden tuomaa onnellisuutta ja eheyden tunnetta, inhimillisyyttä.

”Djusien filosofian ytimessä on mehukkuus, tehokkuus ja holistisuus. Niin ihon mehukkuus kuin elämänkin mehukkuus. Djusien pieteetillä kehitettyjen, tehokkaiden tuotteiden avulla ihosta saa mehukkaan kuultavan ja täyteläisen”, Kokko kuvailee.

Toisaalta Djusien ytimessä on myös elämän mehukkuus, joka tarkoittaa sitä, että ihon ei tarvitse olla virheetön ollakseen mehukas eikä elämän tarvitse olla aina vain positiivista.

“Elämään kuuluu väistämättä värikäs kirjo erilaisia vaiheita – ne ovat osa jokaisen uniikkia tarinaa, joka tekee jokaisesta upeita, luonnollisia yksilöitä. Siispä Djusien mehukkuus tarkoittaa myös ylistystä sille, että jokainen saa tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään ja olla ylpeä omasta yksilöllisyydestään ja nauttia hyvästä itsetunnosta”, Kokko jatkaa.

Djusie tekee hyvää

Djusie syntyi pitkäaikaisen haaveen pohjalta. Kokko on haaveillut omasta ihonhoitosarjasta jo vuosia ja tiennyt pitkään, että haluaa toteuttaa oman sarjan jonain päivänä. Vuosien varrella kokemuksen, näkemyksen ja tietämyksen karttuessa ideat ovat itäneet ja lopulta palaset loksahtivat kohdalleen. Siitä syntyi Djusie.

”Halusin luoda sarjan, joka on todella erilainen kuin mikään jo markkinoilla oleva sarja, niin ulkoasultaan kuin myös sisällöltään. Djusiessa yhdistyy visioni tehokkaasta ihonhoidosta, holistisuus sekä elämänmakuinen, värikäs energia, jonka olen halunnut toteuttaa ilman kompromisseja. Ajattelen, että meidän jokaisen tehtävänä on tuoda maailmaan jotain hyvää, kukin omalla tavallaan. Koen, että Djusie on minun tapani. Toivon, että Djusie tuo hyvää ihmisten ihoille, ilahduttaa mahdollisimman monia olemuksellaan, sekä antaa omasta hyvästään jotain niille, ketkä sitä kipeästi tarvitsevat”, Kokko kertoo.

Djusie lahjoittaakin osan tuotoistaan vuosittain mielenterveystyöhön.

”Ihosi heijastelee sisäistä maailmaasi, hyvinvointiasi ja itsetuntoasi. Haluamme, että tunnistat oman todellisen kauneutesi, joka sinussa jo on.”

Djusie on kokonaisvaltaista ihonhoitoa, joka sopii jokaiselle

Djusien ihonhoitosarjaan kuuluu kolme ihonhoidon kulmakivituotetta: Liquid Silk Perfect Cleansing Oil -puhdistusöljy, Acid Bloom Balancing Essence -hoitoneste ja Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil -kasvoöljy.

Djusien filosofian mukaan tuotteet sisältävät vain iholle hyviä ja tarpeellisia luonnon raaka-aineita eikä niissä ole mitään ylimääräistä tai pois otettavaa. Jokaisella raaka-aineella on funktionsa ja Djusie on täysin läpinäkyvä niiden suhteen.

Tuotteet on kehitetty kaikille ihotyypeille. Kokko kertoo, että testiryhmässä on ollut myös herkkäihoisia, rosaceaa, epäpuhdasta ihoa ja POD:ia.

”Kaikissa ihon epätasapainotiloissa täytyy kuitenkin muistaa yksilöllisyys: se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Djusien tuotteet on kehitetty kaikille. Kaiken ikäisille parikymppisestä eteenpäin ja tuotteista ei tehoa puutu, oli iho kuinka vaativa tahansa”, Kokko tähdentää.

Djusie auttaa oppimaan raaka-aineista ja niiden funktioista ihonhoidossa. Tuotteet perustuvat tarkoin valittuihin raaka-aineisiin, joiden hyödyistä ja merkityksestä ihonhoidossa Djusie kertoo avoimesti.

Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil -syväpuhdistava puhdistusöljy

Liquid Silk on silkkinen ja virkistävä puhdistusöljy, joka jättää sekä kuivan että rasvoittuvan ihon puhtaaksi ja hengittäväksi, kirkkaaksi ja tasapainoiseksi. Se on suunniteltu ihanteelliseksi puhdistustuotteeksi sekä funktionalisteille että nautiskelijoille, katsomatta ihotyyppiä tai ikää. Puhdistusöljy huuhtoutuu helposti vedellä ja puhdistaa myös vedenkestävän meikin.

Hedelmäinen, pirskahteleva, hienostunut ja mehukkaan vivahteikas tuoksu tulee limen, verigreipin, jasmiinin ja geraniumin eteerisistä öljyistä, jotka kirkastavat ihoa ja kohottavat mielialaa.

Suosittelemme nautiskelevaa käyttöä, jotta tuotteen aromaterapeuttiset vaikutukset pääsevät oikeuksiinsa. Voit yhdistää puhdistusrutiiniin Djusie-minikasvohierontarituaaliin, joka kirkastaa päivän päätteeksi sekä ihon että mielen. Päivittäinen, muutaman minuutin minikasvohieronta lisää ihon napakkuutta ja kirkkautta merkittävästi.

Djusie Acid Bloom Balancing Essence -tasapainottava hoitoneste

Acid Bloom pitää huolen ihon pH-tasapainosta. Hapan pH on elintärkeä ihon bakteerikannan monimuotoisuudelle, sillä hyvät bakteerit viihtyvät happamassa ja terveellisessä ympäristössä.

pH-tasapainoa ylläpitävä hoitoneste kosteuttaa ihon napakan täyteläiseksi ja tekee siitä elinvoimaa hehkuvan ja mehukkaasti kuultavan. Tuotteen pääraaka-aineisiin kuuluvat ihon pH:ta tasapainottava ja kirkastava omenasiiderietikka ja miedosti kuoriva sekä kosteuttava PHA-happo glukonolaktoni.

Xylitol ja betaiini kosteuttavat, gotu kola uudistaa, rauhoittaa ja korjaa. Lakkakääpä ehkäisee pigmenttiläiskiä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Koostumus on aavistuksen täyteläinen ja todella kosteuttava.

Suosittelemme käyttöä aamuin illoin. Taputtele hoitonestettä kasvoille ja kaulalle käsin, Djusie-rituaalin mukaisesti. Nauti syväkosteutetusta tunteesta ja hehkuvasta ihosta kaikkina vuodenaikoina.

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil -heleyttävä kasvoöljy

Fruit Glaze on upean kuullon kasvoille sytyttävä kasvoöljy, joka vahvistaa ja tukee ihon omaa suojabarriääriä tehokkaasti. Silkkinen ja nopeasti imeytyvä kasvoöljy kiinteyttää ihoa ja kirkastaa samean ihon väriä. Sopii arpien ja pigmenttiläiskien hoitoon ja suojaa ihoa ulkoisilta ja sisäisiltä stressitekijöiltä. Lisäksi se hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja sopii myös herkästi tukkeutuvalle iholle. Mehukkaan marjaisa raaka-aineiden yhdistelmä ravitsee ja pehmentää kaikkia ihotyyppejä. Ihanteellinen meikin alle.

Skvalaani imeytyy nopeasti tukkimatta ihoa ja edistää solujen uusiutumista. Ruusukvittenin siemenöljy ja ruusunmarjansiemenöljy rauhoittavat ja vahvistavat ihon suojabarriääriä. Acai-marjan öljy tasoittaa pigmenttiläiskiä.

Viinirypäleensiemenöljy ja puolukansiemenöljy kirkastavat ja uudistavat ihoa sekä suojaavat sitä vapailta radikaaleilta. Geraniumin, italianolkikukan, vihreän mandariinin ja bergamotin (bergaptene vapaa) eteeriset öljyt ravitsevat ihoa ja kohottavat mielialaa.

Suosittelemme käyttöä aamuin illoin Acid Bloom -hoitonesteellä kosteutetulle iholle. Viimeistele verenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa vilkastuttavalla Djusie-kasvohierontarituaalilla.

Tehosta tuotteiden vaikutusta hemmottelevilla hierontarituaaleilla

Djusien ihonhoitokokonaisuutta täydentävät hierontarituaalit, joihin Kokko on ammentanut tietoutta kiinalaisen lääketieteen opinnoistaan ja pitkästä urastaan kosmetologina. Tuotteiden yhteyteen on luotu helppoja ja nautinnollisia rituaaleja, joiden avulla oppii tehostamaan ihonhoitorutiineja omin käsin. Kun tuotteita käytetään oikein niistä saa eniten irti.

Hieronta valmistelee ihoa vastaanottamaan kosteuttavat ja hoitavat aineet lämmittämällä ihoa ja vilkastuttamalla ihon verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Koska iho on suurin aistielimemme, kosketuksen hermostoa rentouttava vaikutus leviää kaikkialle kehoon. Hieronta tehostaa tuotteen imeytymistä, poistaa turvotusta ja kirkastaa ihon väriä.

Julkaisemme videot rituaaleista myös Jolien Instagramiin tämän viikon aikana, käy kurkkaamassa.

Ei seuraa trendejä, vaan rakentuu elämäntyylin ympärille

Suomalaisia, Suomessa kehitettyjä luonnonkosmetiikkabrändejä on tullut viime vuosina tiuhaa tahtia. Kokon mukaan nähtäväksi jää, riittääkö kaikille sarjoille kysyntää, mikäli niiden tavoitteena ei ole kansainvälistyä.

“Markkinarakoja kyllä toisaalta löytyy, etenkin edullisen luonnonkosmetiikan saralla, joten odottaisin täydennystä siltä osin”, Kokko sanoo.

Kokko kertoo, ettei ole seurannut alan trendejä aktiivisesti pitkään aikaan, sillä on ollut viimeiset pari vuotta kiireinen kiinalaisen lääketieteen opintojen ja Djusien kehittämisen parissa.

”Djusien kehityksen osalta en seuraa trendejä, vaan sarja rakentuu oman osaamiseni, kiinnostuksen kohteiden ja elämäntyylini mukana. Elän tavallaan ehkä omassa kuplassani intohimojeni kanssa ja en osaa sanoa, mikä on isommille massoille trendikästä tällä hetkellä”, Kokko kertoo.

Hän uskoo, että erilaiset tuotteettoman ihonhoidon keinot, eli manuaaliset hoitotekniikat ja hierontarituaalit, jotka perustuvat kosketukseen ja sidekudoksen manuaalikäsittelylle, tulevat kasvattamaan suosiotaan.

”Erilaisia hierontarituaaleja tullaan siis varmasti näkemään yhä enemmän”, Kokko jatkaa.

Tästä lähtee Djusien matka valloittamaan maailmaa ja viemään suomalaista ihonhoito-osaamista kaikkien tietoisuuteen F-Beautyn edelläkävijänä. Djusie kannustaa sinua olemaan rohkeasti oma kaunis itsesi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.