Ihonhoito

5 syytä kuivaharjata

06.01.2016, Jolie

Paras keino muokata vartalon kurveja on liikunta. Toiseksi paras on kuivaharjaus. Kummankaan aloittamista ei kannata jättää kevään korville, jos haluat että vartalosi on linjakkaampi jo vappubileissä. Liikunnan hyödyt jo tiedätkin. Tässä viisi syytä, miksi kannattaa kuivaharjata.

1. Se on helppoa, edullista ja kemikaalitonta

Kuivaharjaukseen tarvitset vain pehmeähkön luonnonharjasharjan tai karhean pesukintaan, ripauksen viitseliäisyyttä ja reilu viisi minuuttia aikaa ennen aamu- tai iltasuihkua.

2. Se kuorii ihoasi, luonnollisesti

Kuivaharjaus korvaa vartalonkuorinnan. Se kuorii iholtasi kuolleen ihosolukon jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi jo heti ensi harjauksesta. Samalla saat silotettua kyynärpääsi ja polvesi. Ja pääset eroon sisäänkasvaneista säärikarvoista. Sileän ja kuoritun ihon ansiosta itseruskettavat aineet levittyvät iholle tasaisemmin ja päivetyksestäkin tulee tasaisempi ja kestävämpi.

3. Se parantaa ihosi vastustus- ja vastaanottokykyä

Kun kuivaharjaat päivittäin, ihon pinta pysyy joustavana, aineenvaihdunta tehostuu ja talineritys ihon pinnalle helpottuu. Pääset eroon esimerkiksi selän ja hartioiden epäpuhtauksista. Pehmeä iho on myös vastaanottavaisempi hoitaville aineille eli rasvat ja kiinteyttävät tuotteet pääsevät imeytymään ihoosi helpommin, kun sen pinnalla ei ole kuolleiden ihosolujen muodostamaa panssaria.

4. Se poistaa kuona-aineita ja vähentää selluliittia

Kuivaharjaus tehostaa imuneste- eli lymfakiertoa. Toisin sanoen se tehostaa kuona-aineiden poistumista ihosta ja kehosta. Tämän ansiosta se muun muassa ehkäisee selluliittia ja vähentää turvotusta.

5. Se tehostaa pintaverenkiertoa ja kiinteyttää

Kuivaharjaus parantaa verenkiertoa ja antaa sinulle ja ihollesi lisäpuhtia. Kuivaharjaus tehostaa ihon uudistumista ja parantaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden eli ihon kimmosäikeiden muodostumista. Iho kiinteytyy ja parhaimmassa tapauksessa myös raskausarvet haalenevat.

Ohjeet oikeaoppiseen kuivaharjaukseen:

  • Harjaa aina vain kuivaa ihoa.
  • Käytä pehmeää luonnonharjasharjaa tai karheaa kinnasta.
  • Aloita kuivaharjaus jalkapohjista ja etene pitkin vedoin tai pyörivin liikkein kohti sydäntä.
  • Kuivaharjaa vähän kauemmin – älä kovemmin – ongelma-alueita, kuten reisiä ja takapuolta.
  • Suihkuta kuollut ja irronnut ihosolukko pois ja rasvaa ihosi.
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.