Toimitus Yleinen

Jolien Kesäkauneusviikko 2014: “Kuorinta ja naamio, tärkeitä myös kesällä!”

26.06.2014, Jutta Ruonansuu

Hei ystävät! Nyt kun on puhuttu kasvojen ja vartalon ihon kosteuttamisesta ja rasvaamisesta, seuraa olennainen lisäkysymys. Muistattehan kuoria ihon säännöllisesti, eli noin kerran viikossa ihotyypistä riippuen?

Kuolleet ihosolukot saavat ihon pinnan näyttämään samealta ja pahimmassa tapauksessa epäpuhtaudet jumittavat hilseilevän ihosolukerroksen alla. Meikkipohja levittyy epätasaisesti. Tiedättekö mitä? Nämä ongelmat on mukava korjata ottamalla mukaan kauneusrituaaleihin yksi uusi (tai kauan kadoksissa ollut) elementti!

Kuorinnalla on monia positiivisia vaikutuksia: ihosta tulee sileä ja kirkas, kun kuolleille ihosoluille annetaan kyytiä. Mustapäät vaalenevat ja niiden muodostuminen vähenee, sillä kuorinta poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ihon pinnalta. Kuorinnan ansiosta myös ihon väri kirkastuu, koska verenkierto elpyy. Toisin sanoen, kuorinta on yksi tehokkaimmista ihon pikakaunistuksista.

kukkia

Kesällä kannattaa ottaa lomaa, mutta ei välttämättä ihon kuorimisesta. Etenkään siksi, että kuorinnan ansiosta rusketuksen sävy paranee ja siitä tulee tasainen. Jos tässä kohtaa herää ajatus, että “tämä on jo liikaa vaivaa”, niin asiaa kannattaa katsoa nimen omaan ajansäästön kannalta. Se aika ja viitseliäisyys, jonka käyttää kuorintaan, palkitsee joka aamu peilin edessä: meikkipohja leivttyy kauniimmin, huomattavasti vaivattomammin ja tasaisemmin, kun ihon pinta on sileä. Kuorinnan jälkeen ihosta tulee vastaanottavainen hoitaville tuotteille – kaikki ihanat seerumit, ihoöljyt, naamiot ja hoitovoiteet vaikuttavat tehokkaammiin ja imeytyvät paremmin. Saat myös varmasti talteen kaikki raaka-aineet tuotteista, joihin olet investoinut.

Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kuoriva kauneusrituaali kannattaa jättää tekemättä, mikäli iho on ohut, erittäin kuiva ja herkkä, ärtynyt ja tulehtunut, ihottumainen tai mikäli ihossa on psoriasista, ruusufinniä tai voimakasta couperosaa. Muussa tapauksessa ihon voi kuoria pääsääntöisesti kerran viikossa.

Kuivalle ja herkälle iholle sen sijaan riittää kerran tai kaksi kuukaudessa tehty kuorinta, mutta rasvaisen ja suurihuokoisen ihon voi kuoria jopa kaksi kertaa viikossa. Mekaaninen kuorinta sisältää kuorivia rakeita, jotka voivat olla esimerkiksi jauhettua persikan-, bambun, tai aprikoosinkiveä. Rakeet tehostavat kuorinnan puhdistavaa vaikutusta ja pehmentävät ihon pinnan rakennetta.

Kuivalle ja hieman herkemmälle iholle kannattaa käyttää hellävaraisempaa entsyymikuorintaa, jossa ei ole mekaanisesti kuorivia karkeita rakeita. Entsymaattisessa kuorinnassa käytetään muun muassa papaijasta saatavaa entsyymiä papaiinia sekä ananaksesta saatavaa bromelaiinia, jotka pilkkovat ihon valkuaisaineita ja poistavat näin ihon pinnalta hilseileviä kerroksia. Entsymaattinen kuorinta antaa lisäksi iholle kosteutta sekä elvyttää sen solutoimintaa. Kaikki kuorinnat, joissa on mukana entsymaattinen elementti, vaikuttavat parhaiten, kun niiden annetaan vielä vaikuttaa muutamia minuutteja iholla rakeiden pyörittelyn jälkeen.

kukkia2

Ei tietysti kuorintaa ilman naamiota.

Naamiot ovat todellista hemmottelua niin iholle kuin koko mielellekin. Naamio on paitsi supertehokasta hoitoa, myös ylellinen hemmotteluhetki arjen keskellä, laatuaikaa joka on tarkoitettu vain sinulle itsellesi. Se on ihon suurinta nautintoa! Kuorinnan jälkeen siis naamiokerros kasvoille, vartiksi koivet ojoon joko saunan lämpöön tai vaikka riippukeinuun. Ja kurkut silmille! Mistä sitten tietää, millaista naamiota iho kaipaa? No se on helppoa: kuivalle ja pintakuivalle iholle intentiivistä syväkosteutusta ja samealle iholle kirkastusta. Rasvoittuvalle ja sekaiholle puolestaan kirkastusta ja syväpuhdistusta, auringonoton jälkeen myös kannattaa harkita kosteutusta.

Kesäkauneusviikon kunniaksi kokosimme teille kolme erilaista kuorinta- & naamiopakettia, joiden hinnoissa on -15% Kesäkauneusviikon alennus. Paketit ovat myynnissä sekä putiikissamme että verkkokaupassa aina tämän viikon loppuun asti.

kiapasma kiapasma2 eevamäkiranta

Absolutionin kesäkasvopaketti

Absolutionin kaikille ihotyypeille sopiva kuorinta on vielä tuore tulokas mustavalkoisessa tuoteperheessä. Se puhdistaa sekä mekaanisesti pienillä rakeillaan että hedelmähappojen pirteydellä ja tuoksuu alkukesälle. Pyörittele rakeet ihollesi, anna vaikuttaa hetken jotta hedelmähapot saavat tehdä kirkastavan tehtävänsä. Kuorinnan jälkeen iho herää eloon Absolutionin kosteuttavalla ja kiinteyttävällä naamiolla, joka kosteuttaa, napakoittaa ja silottaa. Tämä naamio on tunnettu myös tehokkaana yön-yli-hoitona, jos seuraavana päivänä haluaa syystä tai toisesta olla erityisen säteilevä. Huumaavan yrttinen tuoksu luo ylellisen kauneusrituaalin tuntua!

Kaikille ihotyypeille sopivan Absolutionin kesäkasvopaketin voit tilata tästä tai noutaa myymälästämme 2.7. saakka.

absokuorinnat2

Patykan kesäkasvopaketti

Patykan kesäkasvopaketti koostuu Biokaliftin-linjan kaksivaikutteisesta kuorinnasta sekä kosteuttavasta naamiosta. Kirkastava kuorinta on vaaleanpunaista, tuoreilta ruusunnupuilta tuoksuvaa pehmeärakeista kermavaahtoa, jolla kotikylpyhuone muuttuu pariisilaiseksi kauneussalongiksi. Kevyet appelsiinin ja sitruunan hedelmähapot yhdistettynä sokeriruokouutteeseen kuorivat ihoa hellävaraisesti, elvyttävät solujen muodostumista sekä kirkastavat ihon väriä. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 10-20 minuuttia, jonka jälkeen rakeet hierotaan iholle.

Kuorinnan jälkeen kasvoille levitetään vaaleansininen naamio, joka antaa iholle intensiivistä tehokosteutta. Naamio pehmentää ja kirkastaa, rentouttaa tehokkaasti kiristävää tunnetta. Merileväuute stimuloi ihon hydrolipidikalvoa, jonka tehtävänä on suojella ihoa kosteuden haihtumiselta. Patykan kosteuttava naamio on tiimimme kuivaihoisten kestosuosikki, jota voi myösohuena kerroksena käyttää yövoiteen tapaan, jos iho on todella kuiva. Koostumus on miellyttävän kevyt eikä lainkaan rasvainen. Patykan naamiolla alkaa olla sos-tuotteen maine. Kun mikään muu ei enää auta, tämä naamio pelastaa. Myös kuivan silmänympärysihon.

Kaikille ihotyypeille sopivan Patykan kesäkasvopaketin voit tilata tästä tai noutaa myymälästämme 2.7. saakka.

patyka9

Iroisien kesäkasvopaketti 

Iroisien kesäkasvopaketti pitää sisällään hellävaraisen kuorinnan ja kirkastavan naamion. Ylellisen pehmeä ja miellyttävän tuoksuinen kuorintavoide kaikille ihotyypeille, ja on suosittu erityisesti herkkäihoisten keskuudessa. Huolimatta bamburakeiden pienenpienestä koosta, tuote poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Vaikka rakeet eivät iholla juuri tunnukaan – itse asiassa tekstuuri muistuttaa enemmänkin karheaa voidetta, ihosta tulee erittäin pehmeä ja sileä. Kuorinnan sisältämä merivesi sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita, jotka tasapainoittavat ihon pH:ta ja säilyttävät ihon oman suojakelmun tasapainoisena ja kirkkaan värisenä.

Iroisien kirkastava naamio onkin sitten ihan oma lukunsa. Tuubi on vakiinnuttanut asemansa kenties tehokkaimpana pikakaunistajana. Pirteäksi limettihilloksikin tituleerattu naamio piristää väsynyttä ihoa, kirkastaa väriä, elvyttää pintaverenkiertoa ja puhdistaa talia ihohuokosista. Minttu kosteuttaa, uudistaa ja torjuu epäpuhtauksia, samalla myös viilentää auringossa paahtunutta ihoa. Merilevä suojaa, kosteuttaa ja estää ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä. Tuote ei turhaan ole nimetty instant fresh beauty maskiksi. Tiedät, kun kokeilet!

Kaikille ihotyypeille sopivan Iroisien kesäkasvopaketin voit tilata tästä tai noutaa myymälästämme 2.7. saakka.

iroisie4

Ja sitten seuraa pieni gallup. Kun vastaat kysymykseen, osallistut arvontaan. Se, jota onnetar suosii, saa valita mieluisensa näistä kolmesta kesäkasvopaketista. Vastausaikaa on sunnuntai-iltaan 29.6., kello 00 saakka. Vastaukset voi jättää tämän postauksen perässä olevaan kommenttiboksiin. Kysymys kuuluu:

Ovatko kuorinta ja naamio sinulle perusihonhoitoa, satunnaista hemmottelua vai lintsaatko ylimääräisistä kauneudenhoitorutiineista? Olipa vastauksesi mikä vain edellisistä, kerro meille miksi! Odotamme mielenkiinnolla vastauksianne.

Kirkastavaa kesäpäivää ja onnea arvontaan!

*

Jolien tiimi kiittää auringonlaskukuvasta Eeva Mäkirantaa ja kahdesta muusta kuvasta kaunotarta, joka ei halunnut nimeään mainittavan kuvien yhteydessä. Olette molemmat mukana Jolien Kesäkauneusviikon valokuvakilpailussa. Tuotekuvat Jolie.

avatar
109 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
108 Comment authors
Jutta RuonansuuahleMiiralentoemoNellukka Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
Jenni
Vieras
Jenni

En lintsaa, mielestäni naamiot ja kuorinnat ovat juurikin ihanan hemmottelevia,eivätkä tunnu ollenkaan ikäviltä velvollisuuksilta. Siksi onkin harmi, etten ole pitkään aikaan voinut kuorintaa tehdä, sillä ihoni on tekstissännekin mainitulla tavalla liian herkkä siihen. Olen Joliesta saanut jo paljon apua iholleni,mutta tiedän sen hoidon olevan pitkä prosessi. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, joten ehkä kohta minäkin pääsen hemmottelemaan itseäni kuorinnalla 🙂 Naamioissa olen suosinut rauhoittavaa ja kosteuttavaa ruusunaamiota(Lavera), se on ollut mainio, mutta myös jotain vielä hoitavampaa olisi kiva kokeilla.

pinka
Vieras
pinka

Kuorinta ja naamio ovat minulle rutiinitoimenpiteitä, mutta samalla myös hemmottelua. Saunailtoina tulee leviteltyä naamiot nassuun ja sillä aikaa rasvailtua muu kroppa pienen venyttelyn ohessa, eli eräänlainen pieni meditaatiohetki itselle 🙂 Epäpuhdas ihoni kyllä tykkää naamioista, mutta toistaiseksi se täysin optimaalinen tuote jossa yhdistyisi paras lopputulos JA TUOKSU (!) on vielä hakusessa.

pistaasi
Vieras
pistaasi

ihoni on herkkä, siksi kuorin sitä harvoin. Naamio kuuluu rutiineihin, saunomisen yhteydessä.

hukka
Vieras
hukka

Kuoriminen ja naamiot ovat jääneet satunnaisiksi hemmotteluhetkeksi ja usein tulee lintsattua urakalla kaikista kauneudenhoitorutiineista.. Joitain perus-halis-savinaamioita olen ostanut joskus, ja käyttänyt. Miksi en käytä useammin? Hyvä kysymys! Tuntuu että olisi ihana taas pitkästä aikaa hemmotella itseään, mutta kokoajan on mukamas kiire ja parempaa tekemistä! :/ Vaikka ei se edes olisi kovin iso vaiva ja saisi ihanan olon itselle.

Ansku
Vieras
Ansku

Käytän kuorintaa ja naamiota säännöllisesti, ihon tarpeiden mukaan. Olen jo kauan kärsinyt temppuilevasta ihosta, ja siksi huolellinen ihonhoito on minulle itsestäänselvyys, josta myös nautin. Ihoni on aknelääkitysten vuoksi muuttunut kuivempaan ja herkempään suuntaan. Tämän vuoksi suosin hellävaraisia mutta tehokkaita ihonhoitotuotteita. Kuorintana on tällä hetkellä käytössä Melvitan greipintuoksuinen kuorintavoide. Naamioina Absolutionin puhdistava naamio sekä melkein lopussa oleva L´atélier des Délices polkkakarkkinaamio. Molemmista olen tykännyt paljon. Erityismaininnan ansaitsee 66 30 miestensarjan kuorintanaamio, joka on ihan huikea tuote! Se puhdistaa, kirkastaa, pehmentää ja tasoittaa ihonväriä. Mielelläni kokeilisin ihan mitä tahansa paketeista, mutta ehkä Patyka tai Absolution olisi minulle mieluisin 🙂

mirjis
Vieras
mirjis

Kuorintaa jaksan ja muistan tehdä silloin tällöin (noin parin viikon välein) puhdistuksen yhteydessä, kun kasvot tuntuvat epätasaisilta ja sitä tarvitsevilta. Naamiota varten pitäisi ottaa erikseen aikaa, jolloin naamio vaikuttaa, joten sitä ei tule kiireisessä arjessa samalla tavalla laitettua, vaikka kyse onkin vain muutamasta minuutista. Kun lapsen kanssa rauhallinen aika on kortilla, kynnys käyttää sitä naamioon jotenkin nousee, vaikka oma rentoutuminen ja itsestä huolta pitäminen on entistä tärkeämpää. Naamio, jonka voisi joskus jopa jättää kasvoille, kuulostaa houkuttelevalta.

Epe*
Vieras
Epe*

Säännöllisen epäsäännöllisesti; tällä hetkellä kuorinta- ja naamiotuotteet lopussa, enkä ole raaskinut sijoittaa rahaa uusiin. Kiitos muistutuksesta 🙂

maria
Vieras
maria

Naamion teen kerran viikossa (puhdistava ja kosteuttava Absolution) ja kuorintaa hieman harvemmin. Ennen naamiota höyrytän kasvojani noin viiden minuutin ajan – se toimii samalla loistavana meditaationa (joka muuten turhan usein uhkaa unohtua).

Sonja
Vieras
Sonja

Ihana tämä kauneusviikko! Kuorinta kuuluu ihonhoitorutiineihini noin kerran viikossa, ja naamion käytöstäkin on tullut piristävä uusi tapa kuorinnan jälkeen, saatuani kaupanpäällisiksi absolutionin naamion (mikä ihana tuote)!

Aino
Vieras
Aino

Kuorinta kuuluu olennaisesti ihonhoitorutiineihini ja teen sen kaksi kertaa viikossa, joskus jopa kolme kertaa jos epäpuhtauksia on erityisen paljon. Minulla on aika suuret ihohuokoset ja tuntuu, että ne tukkeutuvat helposti jos kuorinta kerrankin unohtuu. Naamioita en ole edes koskaan kokeillut.. En oikeastaan yhtään tiedä miten tai milloin naamiota tulisi käyttää, mutta sellainen hemmottelu voisi tehdä hyvää iholleni. Siinä siis uutta opeteltavaa omiin ihonhoitorutiineihin!

iisa
Vieras
iisa

Naamioita käytän satunnaisen säännölisesti, se on ihanaa arkipäivän luksusta ja tyttöjen saunaillan ohjelmanumero. Yleensä olen käyttänyt savinaamiota siinä uskossa ja toivossa, että se puhdistaa ihoni epäpuhtauksia. Kuorinnan suhteen olen ollut tosi saamaton ja laiska… enkä ole ollut aivan varma onko se tarpeellista mutta tämän postauksen luettuani aion kyllä parantaa tapani! olisin aivan onnessani, jos saisin valita yhden näistä paketeista :))

Iida
Vieras
Iida

Teen kuorintoja aina sillion kun satun muistamaan, eli hyvin epäsäännöllisesti. Pidän paljon kuorinnan jälkeisestä pehmeydestä iholla ja joka kerta päätänkin tehdä siitä rutiinin, mutta sitten huomaan taas unohtaneeni koko jutun. Naamioiden kanssa olen vielä enemmän tuurinautiskelija. Ennen lapsen saamista keskityin ihonhoitooni paljon enemmän, mutta perheen myötä oman itsen hemmottelu on jäänyt aivan liian vähälle. Tässä kohtaa minulla on siis vielä paljon opeteltavaa!

eena
Vieras
eena

Perusjutskuja.ei ihan niin usein ole kyllä tullut tehtyä et kerran viikkoon. Kosmetologi suositteli harvemmin kuorintaa. Mutta nytpä taidan tihentää kuorimisia. Kiva arvonta .mieluusti pääsisi palkinnoille.

Sanna
Vieras
Sanna

Pitkään aikaan en ole kuorinut. Syynä on äärimmäisen herkkä ihoni, jolle mikään kosmetiikka ei tunnu sopivan. Pikku hiljaa olen alkanut saada tilanteen paremmaksi (kiitos kuuluu osin teille!), ja voisin jopa harkita kuorintaa. Naamioita rakastan ja käyttäisin enemmänkin, jos budjetti vain antaisi periksi kaikkiin ihanuuksiin.

Kirsi
Vieras
Kirsi

Kuorinta ja naamiot ovat yleensä kuuluneet ihonhoidon perusteisiin, mutta nyt olen ollut kohta vuoden niitä ilman, koska jostakin on pitänyt säästää… Odotan suurella innolla koska kuorinta- ja naamioputelit ilmestyvätr taas kylppärin kaappiini.

joanna
Vieras
joanna

Kuorin kasvojen herkän ihon kerran/pari kuukaudessa, vartalo samoin. Naamion laitan yleensä kuorinnan perään. Kuorinta on kyllä todellinen pikakaunistus ja vaikutukset näkyvät pitkään, iho suorastaan hehkuu! Kesällä varsinkin kosteuttava naamio on must, monesti myös aurinkopäivien jälkeen ilman kuorintaa.

jatta
Vieras
jatta

Kasvojen ihon pyrin kuorimaan kerran viikossa, ihana nähdä tulos kuorinnan jälkeen. Naamion käyttö kasvoilla on jäänyt vähemmälle, siihen voisin panostaa jatkossa enemmän.

iduska
Vieras
iduska

Kuorinta ja naamiot ovat parasta ihonhoidossa 🙂 Niissä on jotenkin selkeämmin näkee eron ennen ja jälkeen käytön. Siksi niiden käyttö ehkä tuntuukin “peruspuhdistusta” luksuksemmalta. Suosikkinaamio on L’atelier des Delicesin piparminttu mutta se loppui juuri. Seuraavaksi jotain uutta testiin.

R
Vieras
R

Olen nyt viime aikoina lisännyt kuorinnan ja naamion rutiineihini. Tai no… ei ne vielä ihan rutiininomaisesti mene, mutta melko säännöllisesti kumminkin. Kuorintavoiteena minulla on tällä hetkellä Joliesta ostamani Absolutionin kuorinta ja naamio puolestaan on Jurliquelta. Täytyy myöntää, että naamiota muistan ja jaksan käyttää jonkin verran harvemmin, se jostain syystä tuntuu vaativan minulta enemmän kuin suhteellisen nopeasti vaikka suihkun yhteydessä tehty kuorinta. Sitten taas tehtyäni koko helahoidon, saattaa käydä niin kuin eilen – kosteuttavan naamion jälkeen ihoa ei kiristä ja unohdan kokonaan kasvovoiteen ja seerumin. Eilen unohtui jopa kasvovesi, jota normaalisti käytän joka päivä. Jotenkin tuntuu, että homma jäi vähän puolitiehen.… Lue lisää..

Päivi
Vieras
Päivi

Kuorinta kuuluu (lähes) säännöllisiin ihonhoitorutiineihin, koska siitä tulee iholle heti niin hyvä tunne. Naamio sen sijaan jää useammin laittamatta, koska en pidä niin paljon sen kanssa odottamisesta, enkä naamion putsaamisesta iholta (tähän tosin Patykan puhdistusliinasta on ollut apua). Naamio ei myöskään yleensä saa mitään erityisiä vau-efektejä aikaan, mutta ehkä en ole löytänyt vielä sitä oikeaa.

Pipari68
Vieras
Pipari68

Kerran viikossa, perjantaisin saunan jälkeen, ensin kuorinta ja sitten naamio. Couperosasta johtuen suosin entsymaattista kuorintaa ja tällä hetkellä käytössä on kosteuttava naamio. Patykan kosteuttava naamio on aika helmi ja tuntuu ihan kuin se silottaisi rypytkin! Välillä on tosin käytössä myös tyypiltään puhdistavampi naamio.

mariamaria
Vieras
mariamaria

Kuorinta plus naamio kerran viikossa tekee ihmeitä iholle! Kosteuttavaa naamiota käytän useamminkin, koska ihoni on varsinkin talvisin kovin kuiva.

neitolintu
Vieras
neitolintu

Noin kerran viikossa tulee kuorittua. Mutta naamiosta luistan. Kun mietin syytä niin tulee mieleen se, että se on vievinään niin paljon aikaa..

Tanja
Vieras
Tanja

Kuorinta ja naamio ovat minulle perusihonhoitoa koska ihoni on rasvainen ja epäpuhtauksia löytyy ihosta vähän väliä. Niin kuin jutussakin sanottiin niin kuorintaa käytän siksi että iho kirkastuu, vähentää epäpuhtauksia ja pehmentää ihoani. Koska ihoni on myös pintakuiva niin tarpeen mukaan katson että mitä naamiota ihoni kaipaa. Ilman näitä kuorintoja ihoni näyttäisi todella samealta eikä terveeltä kuten pitäisi .

Turnipsi
Vieras
Turnipsi

Kuorinta on about viikottaista perussettiä, ja naamiot vähän sellaista satunnaisempaa hyvää rauhallisiin hetkiin. 🙂

Matilda
Vieras
Matilda

Hassua, kun aina kuvittelen käyttäväni paljon aikaa ja vaivaa ihonhoitoon… mutta tulee kyllä tehtyä lähinnä perus puhdistus ja kosteutus, joskus myös seerumi. Kuorinta vain tuntuu todella vaivalloiselta ja naamioita on niin monenlaisia, että tuntuu vaikealta valita. Joskus kyllä tulee käytettyä kaapin (ainoata?) naamiota eli Dr Hauschkan puhdistavaa… ehkä kesälomalla on aikaa hemmotella itseään ja huoltaa ihoa paremmin

Anne-Mari
Vieras
Anne-Mari

Eilen viimeksi rauhallisena koti-iltana tekaisin itse kuorintavoiteen kasvojen ja vartalon iholle sekä naamion kasvoille ja dekolteelle. Saunan lämmössä on ihana rentoutua naamio kasvoilla ja kurkkuviipaleet silmillä, jalat kattoa kohti ojennettuina. Kuorinta ja naamio kuuluvat rutiineihin, jotka luen täydelliseksi arkihemmotteluksi kiireisessä arjessa.

mervi
Vieras
mervi

Nuorempana kuorinta ja erilaiset korteuttavat naamiot kuuluivat perusjuttuihin ja ihonhoito oli muutenkin säännöllistä. Nykyisin yltiökiireisen ja epäsäännöllisen arjen keskellä ihonhoito ei ole lähimainkaan rutinoitunutta, vaikka ihon kunnosta päätellen kunnollisiin tuotteisiin ja säännöllisyyteen olisi syytä panostaa. Käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa voiteissa ja meikeissä, mutta naamioihin tai kuorintoihin en ole vielä luonnonkosmetiikan puolella tutustunut.

Miia
Vieras
Miia

Kuorinta ja naamio kuuluisivat ehdottomasti ihonhoitorutiineihini, mikäli herkkä ongelmaihoni (ruusufinnikurjuus) ne kestäisi. Tai siis ehkä sopivia tuotteita ei vaan ole vielä löytynyt. 😉 Olen Joliesta löytänyt uuden tuttavuuden, Iroisien bb-voiteen, joka sopii minulle loistavasti ja minulle suositeltiin muutenkin Iroisien tuotteita, joihin aionkin paremmin tutustua aloittamalla puhdistuskaksikosta pikimmiten. Tiedän, että mikään kosmetiikka ei ongelmaihoani paranna, mutta varmasti sopivien tuotteiden löytyessä toisi helpotusta (hilseilevän pintakuiva, samalla pahoja tulehduksia, joista jää isoja arpia :(..) Toivottavasti sopivat tuotteet löytyisivät pian ja mieluiten luonnonkosmetiikan saralta!

Ruska
Vieras
Ruska

Kuorinta on perusihonhoitoa aina kun joku ihana purnukka on hyllyssä, mutta tuotteen loputtua saattaa mennä aikoja ennen kuin saan hankittua uuden. Ja joka kerta mietin miksi vasta nyt 😀 Naamioita olen sekoitellut viime aikoina lähinnä itse eri raaka-aineista. Olisi kyllä ihana päästä testaamaan joku näistä seteistä 🙂

Meri
Vieras
Meri

Molemmat, sekä kuorinta että naamiot ovat satunnaista ihonhoitoani. Ongelmana on ehkä ajankohta, ei tunnu löytyvän sellaista aikaa jolloin voisi rauhassa touhuta naamio kasvoillaan. 15-20 minuuttia vaikka aamuisin olisi liikaa. Illalla taas tuntuu että se ei kannata yötä vasten. Kuorintaa kyllä keholle, mutta harvemmin kasvoille. Talvella tulee tunne että kuiva iho täytyy kuoria, mutta ei niinkään näin kesäisin.

Hottentotti
Vieras
Hottentotti

Kuorinta on perusihonhoitoa, koska se tekee ihon pehmeäksi, pidän siitä tunteesta 🙂 Pyrin kuorimaan ihon kerran viikossa. Naamioitakin yritän muistaa käyttää mutta välillä tuppaa unohtumaan. Ei jaksaisi odotella maskit naamassa kovin pitkään 😉

Naturellielli
Vieras
Naturellielli

Kuorinta kuuluu rutiineihin ilman muuta joka viikko, ihanan pehmeä iho heti havaittavissa oleva suora vaikutus. Naamiot sen sijaan ovat käytössä vain työmatkoilla. Usein tulee hotellihuoneessa luettua työpapereita naamion vaikuttaessa. Jotenkin iho oikein huutaa sos-apua naamiolta kuivan lentokone- ja kokolattiamattoisen huoneen kiristäessä pintaa ihan konkreettisesti. Kotona tähän rutiiniin ei tunnu aika/kärsivällisyys riittävän…

Ansku
Vieras
Ansku

Pakko vielä kommentoida uudestaan, kun monella (varsinkin äidilillä) tuntuu kuorinnat ja naamiot jäävät vähemmälle ajanpuutteen takia. Itsellänikin on oma aika kortilla kahden pienen lapsen äitiniä. Olen ratkaissut asian niin, etten odota “rauhallista hetkeä” vaan laitan naamion kasvoille esim. alkuillasta ja annan sen vaikuttaa lasten iltapuuhien ajan, ja käyn huuhtomassa/pyyhkimässä pois kun lapset nukkuvat. Pidemmästä vaikutusajasta ei ole haittaa, päinvastoin. Lapset ovat myös saaneet monet makeat naurut kun olen ilmestynyt kylppäristä hassunvärinen naamio kasvoillani 🙂

Emppu
Vieras
Emppu

Kuorinta on minulle yleensä hemmotteluhetki eli tapahtuu noin kerran kahdessa kuukaudessa. Aina kuorinnasta koituvan hyvän olon jälkeen päätän, että otan homman kauneudenhoitorutiiniksi, mutta jo viikon kuluttua asia on unohtunut. Ehkäpä paremmat ja ihotyypilleni sopivammat tuotteet auttaisivat asiaa.

Britt
Vieras
Britt

Rakastan kuorintojen ja naamioiden välitöntä vaikutusta ihossani, joka on toisaalta kuiva, toisaalta kovin rasvoittuva. Jostain syystä nämä toimenpiteet vaan unohtuvat minulta kovin helposti. Olen laiska valmistamaan naamioni sekä kuorintavoiteeni kotitekoisesti, enkä ole löytänyt täydellisiä tuotteita vielä kaupankaan hyllyltä. Kesäpakettinne vaikuttivat ihanilta ja enemmän kuin lupaavilta, mutta voi voi sitä valinnan vaikeutta. Vaihtoehtoja on ihan liikaa. 🙂

Tiina
Vieras
Tiina

Käytän kuorintaa ja naamiota viikoittain, koska on ihana hemmotella itseään!

Johanna
Vieras
Johanna

Patykan vaaleanpunainen kuorinta&naamio-ihanuus + L’atéliersin “mummomaski” ovat yksinkertaisesti paras compo, jota olen ikinä testannut. Toimii myös silmänympärysiholla loistavasti. Tämä pariskunta kuuluu viikottaisiin kauneushetkiini ja tärkeiden tilaisuuksien lähestyessä kahdesti viikossa käytettynä. Olen suositellut aivan kaikille ystävilleni ja nyt ostin myös anopille tämän naamion 🙂

Miia Krause
Vieras
Miia Krause

Aika vähän on kasvoja tullut kuorittua mutta päivittäiseen rituaaliin kuuluu pesu emäksisellä MeineBase suolalla joka “sulaa” iholle sitä samalla hellästi kuorien

Maiju
Vieras
Maiju

Kuorintaa olen käyttänyt joskus nuorempana kun ihoni oli hyvin epäpuhdas. Nykyisin olen laiskistunut enkä useinkaan jaksa panostaa ihon tai hiusten hoitoon. Osittain “laiskuus” johtuu siitä, että en oikeastaan tiedä mikä olisi iholleni parasta. Olen yrittänyt päästä pikkuhiljaa eroon kaikista ylimääräisistä kemikaaleista, mutta uusien luonnollisten tuotteiden hankinta on jäänyt tekemättä. Olisi ihanaa saada niin meikkipussi kuin ihonhoitotuotteet ajan tasalle. Pikkuhiljaa… 🙂

Hanski
Vieras
Hanski

Kuorinnat ja naamiot ovat arjen hemmottelua,ja kuuluvat olennaisesti ihonhoitotutiineihin.Saunaillan päätteksi tehty kuorinta ja naamiohoito tekevät ihosta pehmeän ja energisen näköisen.

Minna
Vieras
Minna

Kuorin kasvojani 1-2 krt viikossa. Sen avulla ihoni pysyy kirkkaana ja kuulaana. Eikä epäpuhtauksia kerry niin paljon. Rutiini mistä ei voi luistaa. Naamiota olen opetellut käyttämään löydettyäni Absolutionin ihanan naamion. Hetki hemmottelua ja rentoutusta itselle. Absolutionin ja Iroisien tuotteet ovat olleet sekaiholleni todellinen löytö ♡ Ja luonnonkosmetiikasta en luovu mistään hinnasta.

Anu
Vieras
Anu

Kuorinta tulee tehtyä jotakuinkin kerran viikossa, yleensä saunomisen yhteydessä. Naamion laittaminen ei vie kauan mutta jotenkin miellän, että siihen rutiinin kuuluisi rauhallinen ja hiljainen oma hetki. Ehkä kuppi teetä ja jalat sojoon. Meillä pienten lasten kanssa illat on niin järkyttävää älämölöshowta, että naamio jää kyllä laittamatta vaikka se tulisi tarpeeseen. Mutta ah, sitten kun se naamion vaativa rauhaisa aika tulee, niin kyllä se tuntuu ansaitulta ihanuudelta. Sitten vaan toivoo, ettei purkki ole mennyt vanhaksi, kun sitä käyttää ihan liian harvoin. 🙂

Laura A.
Vieras
Laura A.

Kuorinta ja naamio yleensä unohtuvat satunnaisen hemmottelun puolelle. Nautin niiden avulla saavutetusta lopputuloksesta, mutta kun putelit tyhjenevät, ei uusia tule heti hankittua tilalle, kun “eihän tässä ole mikään kiire, kun tää iho näyttää just nyt niin hyvältä”… Niinpä niin!

Milky
Vieras
Milky

Kuorinta ja naamio kuuluvat, ovat kuuluneet jo kauan, osaksi perusihonhoitoani. Ne ovat mielestäni helpoin ja nopein tapa hemmotella itseä kiireisen arjen keskellä. Iltasuihkussa kuorin kuontaloni ja sen jälkeen levitän naamion. Kun kuitenkin katselen telkkaria tai luen jotain iltaisin, naamio unohtuu useammaksikin toviksi vaikuttamaan.

papayana
Vieras
papayana

Kuorinta kuuluu oleellisena osana ihonhoitorutiineihini, naamio taas ei. En ole vielä löytänyt naamiota, joka tekisi kasvoille jotain niin näkyvää, että sitä jaksaisi käyttää säännöllisesti. Tosin naamiokokeiluni ovat pääasiassa ajalta ennen luonnonkosmetiikkaan tutustumista. Ehkä pitäisi antaa jollekin näistä naamioista mahdollisuus?

maisa
Vieras
maisa

kuuluvat ihan arkipäivään molemmat, huolellinen ihon hoito aina ollut tärkeä osa.

murunen
Vieras
murunen

Nyt kesällä tuntuu kasvot tosi karheilta ja kuorinta tarpeelliselta-pientä näppyä ja punoitusta tulee helposti vaihtelevissä säissä. Hellävarainen ja tehokas kuorinta olisi iholle tarpeen.

yonna
Vieras
yonna

olen tykästynyt kovasti savinaamioon, se puhdistaa ihoa hellävaraisesti. ihoni on herkkä ja ohut poskipäiltä ja kuorinta tuntuu liian rankalta siihen kohtaan ihoa, siksi olen siirtynyt kokonaan hellävaraiseen saveen. sen jälkeen voisi kyllä laittaa vielä naamionkin, mutta en oikein tiedä mikä naamio minulle sopisi. olen ylipäätäänkin ihokonsultaatiota vailla! toivottavasti olisin onnekas ja pääsisin testaamaan jotain noista palkintopaketeista!

Hennah
Vieras
Hennah

Hyvä kirjoitus taas kerran, kiitos. Kuorittua tulee ihoa säännöllisemmin kun taas laitettua naamiota. Koti-iltoina tehdyt hemmotteluhoidot kasvoille ja vartalolle ovat kyllä parhautta!

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top
Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.