Yellowmood

Suklainen kahvimousse

21.05.2014, Hannamari Rahkonen

rawchocolatemousse_yellowmood_rawfood 2

Toukokuun loppupuoli edustaa yleisesti juhlakautta, joten ajattelin jakaa teille yhden todella helpon maidottoman ja gluteenittoman jälkiruokareseptin. Ihastuin viime kesänä kookoskerman lukemattomiin käyttömahdollisuuksiin tavallisen kerman korvikkeena ja siitä saa valmistettua myös taivaallisen suklaamoussen. Raakakaakaojauhe peittää kookoksen maun todella täyteläisesti, joten resepti sopii niillekin, joiden makunystyröitä kookos itsessään ei palvele.

Suuntaan viikonloppuna kahvikauppa Mandragoraan Super-Pirtelöbaarimme kanssa ja kehitin reseptin tuon tunnelmallisen putiikin henkeen sopivana, joten oli luonnollista lisätä reseptiin hieman kahvia. Laadukas tummapaahtoinen kahvi saa omat punttini vipattamaan, mutta resepti onnistuu erinomaisesti ilmankin kahvia.

rawchocolatemousse_yellowmood_rawfood 3

Suklainen kahvimousse, 4 annosta

400 ml jääkaappikylmää kookoskermaa

0,5 dl kookospalmusokeria

0,75 dl raakakaakaojauhetta

3 rkl vahvaa kahvia tai 1 rkl instant-espressokahvia

0,5 tl aitoa vaniljajauhetta

Vatkaa kookoskerma ja kookospalmusokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raakakaakaojauhe, vanilja sekä vahva kahvi ja vatkaa mousse tasaiseksi. Anna moussen tekeytyä vielä jääkaapissa puoli tuntia ja nostele/pursota mousse annosmaljoihin. Tarjoile marjojen kera.

rawchocolatemousse_yellowmood_rawfood 1

Mousse sopii nautittavaksi sellaisenaan tai vaikkapa pursotettuna kakun koristeeksi.

Suloista ja makeaa keskiviikkoa kaikille!

avatar
  Ilmoitukset kommenteista  
Ilmoita

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10%-alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.