Yellowmood

Kerro unelmastasi ja voita kotimaista korudesignia!

26.05.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä titiMadamin kanssa.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 5

Kesä on ottanut jo vahdikkaat ensiaskeleensa, joten juhlistetaanpas tätä kauniin ajanjakson alkua kotimaisen titiMadamin sponssaamalla koruarvonnalla. Arvontojen järjestäminen on mielekästä puuhaa, varsinkin kun kyse on kotimaisen korufirman tuotteista, joita käytän itsekin.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 2

Omassa elämässäni tapahtuu parhaillaan aivan huikeita asioita ja olenkin pohtinut viime aikoina ahkerasti unelmia ja niiden toteutumista. Harrastan omalla kohdallani unelmien istuttamista, eli niiden pohtimista ikään kuin jo tapahtuneina asioina ja olen huomannut tämän metodin hyvin toimivaksi systeemiksi.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 3

Sattuneista syistä johtuen minulla on ollut samanlainen olo kuin kuvien Birdcage-korulla, jota olen kantanut kaulassani ahkerasti ja joka on kerännyt harvinaisen paljon kehuja tuntemattomilta ihmisiltä. Siinä on koru, joka kertoo tarinaa omalla muotokielellään. Toinen kesäasujani raikastanut juttu on Seahorse-koru, jonka valitsin arvontaan mukaan siksi, että merihevoset ovat sydäntäni lähellä. Niissä on jotain ihmeellistä.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 4

Tänään kolmella teistä on mahdollisuus voittaa yksi Seahorse-koru.  Haluan kannustaa teitä unelmoimaan ja siksi arvontaan osallistuminen liittyy tänään aiheeseen, eli:

1) Kerro kommenttiboksissa mistä unelmoit eniten. Saat kertoa myös toteutustavoista tai muustakin, jos se tuntuu sinusta hyvältä.

2) Jätä sähköpostiosoitteesi, muuten et ole mukana arvonnassa.

Arvonta alkaa nyt ja on voimassa sunnuntaihin 1.6. saakka 🙂

avatar
48 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
48 Comment authors
AnneSiiliMaikkiMereteHanna Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
Pia
Vieras
Pia

Ihana arvonta ja aivan ihanat korut ❤️ Minä unelmoin tällä hetkellä eniten paluusta kotiin Rovaniemelle ja siitä että elämä asettuisi siellä uomiinsa. Olen myös päättänyt tuon unelman toteuttaa, tavalla tai toisella ja omalla painollaan. Omilla valinnoillaan voi vaikuttaa, mutta ennenkaikkea uskon että asioilla on tapana järjestyä

Yrttejäpurkissa
Vieras
Yrttejäpurkissa

Unelmoin… rakkaudesta; rakkaudentäyteisestä elämästä. Keveydestä eläessäni haaveitani ja tarkoitustani todeksi. Syvistä tunteista, jotka uskallan ottaa sellaisinaan vastaan, ja joita uskallan kuunnella. Elinvoimasta. Hetken mielijohteesta tehdyistä metsäretkistä nuotion ääreen. Merenrannoista. Näkemisestä. Kokemisesta. Kauneudesta. Jaetuista hetkistä läheisten kesken. Inspiraatiosta. Rohkeudesta toteuttaa sitä, mikä tuntuu oikealta niin ammatillisesti kuin muutenkin elämässä <3

Kaniini
Vieras
Kaniini

Unelmoin rohkeudesta (ja ehkä myös kohtalosta), jotta saisin elämäni takaisin raiteille ja olisin taas onnellinen ihan tavallisen, mutta ihanan arjen ympäröimänä. Olen nyt liian arka ja rikki, jotta uskaltaisin tehdä itse muutosta kun luonteeltani olen arkajalka muutosten suhteen muutenkin. Tiedän, että kaikki lähtee itsestä ja töitä pitää tehdä muutoksen eteen, mutta tarvitsen nyt enemmän kädestäpitäjää kun pyllylle potkijaa. Unelmani ja toiveeni on siis elämänmuutos.

mr
Vieras
mr

Unelmani tällä hetkellä on löytää itsestäni riittävästi voimaa, energiaa ja jaksamista, jotta jaksaisin jatkaa opiskelua ja lopulta valmistua unelmieni ammattiin. Työn määrä tuntuu juuri nyt musertavan raskaalta, varsinkin, kun omat voimavarat ovat jo ennestäänkin rajalliset. Mutta uskon, että pitämällä itsestäni parempaa huolta sekä aika- ja energiasyöppöjä elämästäni eliminoimalla henkinen hauiskin kasvaa ja askel kerrallaan voin saavuttaa tavoitteeni. peasofme(at)hotmail.com

Blanka Schusterova
Vieras
Blanka Schusterova

Todella ihanat korut! Minun naivisilla silmillä unelmoin maailman harmoniasta. Ja siitä Seahorse-korusta:-).

Anastasia
Vieras
Anastasia

Unelmoin retkistä maailmojen ääriin, lämmöstä, rakkaudesta, inspiraation puuskista.

kaima
Vieras
kaima

unelmoin huolettomasta ajasta, ei taloudellisia eikä terveydellisiä huolia perheellä..

Sarita
Vieras
Sarita

Unelmoin tyytyväisyydestä kaiken tämän turhautumisen keskellä.. Että osaisin ottaa asiat niinkuin ne on eikä niin kuin niiden haluaisin olevan. Merihevonen on suosikkini kautta aikain. <3

Appelsiini
Vieras
Appelsiini

Unelmoin tasa-painon ja harmonian saavuttamisesta uudessa elämäntilanteessa. Unelmoin osaavani elää yksin itseäni kuunnellen. Lyhyemmällä tähtäimellä unelmoin kuumasta kesästä, johon kuulua ihania juhlia, paljaita varpaita ja ystävien seuraa.

Laurs
Vieras
Laurs

Lähiviikkoina on omalla kohdalla monta tulevaisuuteen liittyvää napsahtanut kohdilleen: lastentarhanopettajan tutkinto valmiina, syksyksi paikka erityislastentarhanopettajaksi ja kesänkin työt ovat järjestymässä. Kun itse on saanut paljon, tahtoo sitä myös jakaa. Olenkin alkanut unelmoimaan siitä, että joskus saisin ja voisin lähteä johonkin kehitysmaahan opettamaan esimerkiksi Opettajat ilman rajoja -hankkeeseen. Unelmia on myös paljon muita, mutta tämä yksi on nyt viimeisten kuukausien aikana kolkutellut takaraivossa päivittäin. Ehkä vielä joskus…

Hanna
Vieras
Hanna

Unelmoin, että voisin tulevaisuudessa toteuttaa haaveeni tehdä sellaista työtä, jossa voin toteuttaa omia unelmiani, tehdä työstä oman näköistäni, toimia siis yrittäjänä, ulkoisesti tai sisäisesti. Kunnioittaen luontoa, äiti maata, kunnioittaen kanssaihmisiäni, työkavereita, asiakkaita, luoda verkostoja, joilla saavuttaisimme yhteistä etua. Luoda uskoa ihmisiin ja itseeni, vahvistua ja saada varmuutta.Tehdä työtä puhtaalla sydämellä ja nähdä asiat sydämellä. Nauraa, laulaa, itkeä läpi kesäisen yön, katsella auringon nousua ja laskua yhdessä ystävän kanssa.

Xeve
Vieras
Xeve

Unelmoin siitä, että kylpyhuoneremonttimme tulisi vihdoinkin valmiiksi ja saisin töiden jälkeen vain levätä remonttipuuhailujen sijaan… ja kiitos, jos joku jaksaisi vielä siivota puolestani remppakaaoksen. 🙂

Ani
Vieras
Ani

Unelmoin tulevasta kesästä <3 tuokoon se mukanaan ihanuuksia,matkoja ja olemisia,oivalluksia. Kiitollisena myös haluan muistaa,että tällähetkellä elän juuri niitä unelmiani,jotka aiemmin olivat toiveina ajatuksissa….:) (anissaemilia@gmail.com)

Suvi
Vieras
Suvi

Unelmoin lääkikseen pääsystä, Italian matkasta ja lämpimästä kesästä! Ihania koruja!

Pumpuliina
Vieras
Pumpuliina

Unelmoin rakkaudesta, sisäisestä rauhasta ja siitä, että saan laulaa! 🙂

merikukka
Vieras
merikukka

Minä unelmoin aina matkoista; matkakuume on jatkuva.

sikkuralla
Vieras
sikkuralla

Unelmoin siitä, että pieni poikani olisi terve. Haluaisin kokea normaalin lapsiperheen arjen ilman huolta ja järkyttävää univajetta. Unelmoin, että jonain päivänä perheemme voisi tehdä spontaaneja asioita ilman sairauden tuomia rajoituksia ja että voisimme elää vaikka viikko kerrallaan ja suunnitella tulevaa päivä kerrallaan- elämän sijaan.

Nina
Vieras
Nina

Unelmoin monestakin asiasta mutta kaikkein päällimmäisenä on unelma työpaikasta. Olen pitkään ollut työtön ja hakenut ja hakenut ja hakenut (melkein mitä vain työtä). Koulutusta on mutta mitä ilmeisimmin väärältä alalta ja sitten toisiin juttuihin jopa liikaa. No sitten keksin itselleni uuden alan/ammatin ja hain pääsykokeessa opiskelemaan uutta unelmieni alaa jolla on töitä 🙂 Pääsykoe ei mennyt ihan niin hyvin kuin toivoin mutta unelmoin yhä opiskelupaikasta joka johtaisi työllistymiseen. Nyt ei auta kuin odotella maltilla heinäkuuhun. Mutta vaikka nyt en vielä pääsisikään niin unelmointi jatkuu. Toisinaan unelmoin myös lottovoitosta. Haluaisin sitlti töihin vaikka voittaisin lotossa (koska koen löytäneeni unelmieni alan) mutta… Lue lisää..

Tarja
Vieras
Tarja

Unelmoin työni jatkumisesta vielä kesän jälkeenkin. Unelmoin romanttisesta yhteisestä matkasta Roomaan mieheni kanssa ja yhteisestä rakkaudentäyteisestä tulevaisuudesta.

Empputiina
Vieras
Empputiina

Löydän itseni haaveilemasta miltei päivittäin naimisiinmenosta kultani kanssa. No, ehkä ensin haaveissani olisi edes kosinta, joka mahdollistaisi ihan oikean haaveilun ja häiden suunnittelun. Olen pienessä mielessäni pyöritellyt häihin liittyviä vaihtoehtoja jo läpi, ja haluttaisi jo kovasti päästä selvittelemään asioita oikeasti. Siinä mielessä tämä kesä on itselleni hieman jännittävää aikaa, sillä pientä kutinaa ilmassa on asiaan liittyen 😉 Samalla koitan pitää itseni maanpinnalla ja hieman pessimistisenä, että en kovin pettyisi jos aavistukset ovat väärät… Ajattelen asiaa ehkä jo liiankin paljon.

Päivi
Vieras
Päivi

Unelmoin, että saisin pitää pientä putiikkiani ainakin kymmenen vuotta lisää ja voisin elättää itseni tällä työllä:) Unelmoin myös ihanasta miehestä,joka voisi ilmestyä jostakin eläämääni. Unelmoin pienestä kesälomasta,mitä en ole pitänyt kymmeneen vuoteen. Unelmoin myös näistä ihanista ihonhoitotuoteista 🙂

Tallis
Vieras
Tallis

Unelmoin, että löytäisin oman tapani elää arkea täällä uudessa kaupungissa, johon tuntuu, etten osaa sopeutua. Unelmoin, että elämässä olisi vielä joskus keveyttä ja unohtaisin huolet hetkeksi.

pex
Vieras
pex

unelmoin elämästä joka olisi edes hieman helmpompaa ja stressiä olisi puolet vähemmän.

janna
Vieras
janna

Unelmoin siitä, että jalkani pysyvät terveenä ja kroppa ja kilpirauhanen kuosissa, jotta pääsisin syksyllä haaveilemalleni reissulle Nepalin vuoristoon. Menolentolippu sentään on jo. 🙂

M
Vieras
M

Unelmoin hyvästä terveydestä ja siitä, että pystyisin taas harrastamaan liikuntaa. Liikkuminen on pitkään ollut henkireikäni, aivan ehdoton rakas harrastukseni, ja on tuntunut vaikealta luopua siitä sairauden takia ainakin toistaiseksi. Unelmani on kuitenkin mahdollista saavuttaa ja olen jo matkalla sitä kohti. Reilu vuosi sitten en jaksanut seisoa ja kävellä kunnolla, nyt pystyn hoitamaan asioita kävellen ja käymään ostoksilla. Sekin tuntuu aivan ihmeelliseltä. Asioiden arvon ymmärtää todella vasta kun ne menettää, kunpa näin ei olisi. Unelmoin myös siitä että kirjoittaisit jo kauan sitten lupaamasi kattavan kilpirauhaspostauksen, odotin sitä joululuussa, sitten tammikuussa, huhtikuussa. Toivottavasti se tulee pian!

hukka
Vieras
hukka

Unelmoin, että myöhemmin saan todeta eläneeni hyvän elämän ja ottaneeni riskejä, ja uskaltaneeni. Ja unelmoin että minä ja kaikki läheiseni saavat elää mahdollisimman terveen elämän

Nasta
Vieras
Nasta

Unelmoin, että tässä ja nyt, tämä mies jonka tapasin, olisi se oikea. Unelmoin, että sairauteeni löytyisi helpotus, jotta voisin nauttia kesästä. Jotta en olisi se ainoa, joka ehdottaa hellepäivänä sisätiloissa tapaamista ja harmaina päivinä puistossa lorvailua.

Mintsu
Vieras
Mintsu

Unelmoin, että löytyisi joskus aikaa (rahaakin) toteuttaa haaveilemiani matkoja mm. Englantiin, Thaimaaseen. Seahorse-koru olisi todella mieleinen 🙂

Sannis
Vieras
Sannis

Unelmoin…. Onnellisuudesta, elämän tasapainosta, terveydestä, rohkeudesta.

Arhippa
Vieras
Arhippa

Unelmoin arjesta, jossa perheen aikataulut sopisivat paremmin yksiin. Unelmoin siitä, että saisin itse tehtyä jotain asioille jotka hiertävät ja uskaltaisin keikuttaa venettä.

NinaK
Vieras
NinaK

Unelmoin kiireettömästä arjesta ja ihan pikkuriikkisen myös lottovoitosta =D.

maisa
Vieras
maisa

tasapainoisesta elämästä

SiniS
Vieras
SiniS

Unelmoin matkustelusta ja siitä, että noin vuoden päästä minulla olisi juuri sellainen omiin tarpeisiini sopiva yritys hyvinvointivalmentajana kuin haluan. Nyt pitäisi alkaa ideoimaan ja visioimaan yriystä 🙂

hanna
Vieras
hanna

Kiitos insipiroivasta kirjoituksestasi 🙂 yritän soveltaa samaa ajatusmaailmaa omaan elämääni.. tällä hetkellä unelmoin nyt muuttuvasta ihka omasta asunnostani jonka sisustan ja suunnittelen rakkaudella ja ilolla. Toivonkin siitä onnelisuuden base-campiä joka tukee elämää eteenpäin 🙂

Janttara
Vieras
Janttara

Unelmoin velattomasta olotilasta ja keveämmästä olotilasta. Uudesta asunnosta myös aina ajoittain, mutta sitten velattomuuden voisi unohtaa listalta. No, joskus unelmoin myös lottovoitosta, myönnettäköön

Marja
Vieras
Marja

Tärkeimmät unelmani liittyvät lapseeni, mutta jos puhutaan vain minun henkilökohtaisista unelmistani, niin eteneminen ja paraneminen nykyisessä työssäni, miesvaltaisella alalla, jolla etenemiseni on tähän asti estänyt täysi kunniotuksen puute minua kohtaan. Toivon ja unelmoin, että saan vietyä nyt eteenpäin lähteneen tapahtumaketjun päätökseen niin, että voin alkaa kehittyä oikeasti työssäni omaa tahtia ja omasta intohimostani, ilman, että teen sitä muita miellyttääkseni ja hyväksyntää kerätäkseni.

Nella
Vieras
Nella

Unelmoin isosta keittiöstä ja kaunista, tilavasta kodista, omasta sellaisesta

Mariamaria
Vieras
Mariamaria

Unelmoin kiinnostavasta työpaikasta kun nyt san opinnot päätökseen. Jossain kivassa maassa, kansainvälisessä järjestössä tms. Toivottavasti jonainen päivänä 😀

Kristaliini
Vieras
Kristaliini

Minä unelmoin uudesta työpaikasta, sellaisesta, jossa olisin oman itseni pomo.

Salama
Vieras
Salama

Unelmoin kodista, jossa olisi tilaa tarpeeksi kaikelle ja kaikille

Samsam
Vieras
Samsam

Unelmoin kodista, jossa olisi oma kotistudio 😀

Kartsu
Vieras
Kartsu

Mun unelmani on velaton olotila ja aikaa enemmän perheelle

Ruusunen
Vieras
Ruusunen

Vielä jonain päivänä… matka maailman ympäri, kullan kanssa

Hanna
Vieras
Hanna

Unelmoin siitä, että oppisin soittamaan pianoa. 🙂 Ihailen musikaalisia ihmisiä, mutta omat harrastukseni ovat aina painottuneet urheiluun. Kaipaan kirjoittamisen lisäksi arkeeni luovuutta ja pianohaave on voimistunut ajatuksissani viime viikkoina. Ei minusta huippupianistia varmasti kuoriudu, mutta uskon, että nauttisin oppimisen ilosta ja musikaalisuuden tunnusta. Mummolassani on piano, ja olen jo pohdiskellut, että voisin alkaa ottaa tunteja siellä. Samalla näkisin mummoa useammin, sillä käyn hänen luonaan liian vähän, vaikka asumme melko lähekkäin. Eikä piano nököttäisi siellä koskemattomana. 🙂

Merete
Vieras
Merete

Unelmoin haluamastani opiskelupaikasta, lottovoitosta ettei tarvisi ottaa opintolainaa, terveistä ja pitkäikäisistä vanhemmista, joskus tulevaisuudessa omasta perheestä

Maikki
Vieras
Maikki

Unelmoin, että joku päivä olisi mahdollisuus ostaa omakotitalo ja hankkia kotieläimiä.

Siili
Vieras
Siili

Unelmoin kesästä saaristosta. Lampaista ja saaresta.

Anne
Vieras
Anne

Unelmoin: että tulisi aamu jona saisin herätä ilman että johonkin koskee. Että kuluisi päivä, jonka aikana ei tarvitsisi kertakaan pysähtyä ja lopettaa mielipuuhiensa tekemistä siksi että ei vain pysty. Että tulisi ilta ja voisi juoda kupillisen teetä ja syödä pikkuherkun, eikä vatsa heti nostaisi meteliä ja juoksuttaisi vessaan. Että tulisi yö, jonka nukkuisin läpi ilman että heräisin kertakaan.

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top
Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.