Miehet

Luonnonkosmetiikka sopii erinomaisesti miehille. Suosittelemme tuotteita varsinkin ihon puhdistukseen ja parranajoon sekä niin helposti unohtuvia, ihoa hoitavia kosteusvoiteita. Tuotteiden raaka-aineet on valikoitu erityisesti miesten ihon tarpeita ja ominaisuuksia ajatellen. Tuoksut ovat neutraaleja tai vivahteikkaan maskuliinisia.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytetään 1–24 / 64 tuotteesta

Jolien valikoimasta löytyy myös lempeitä ja myrkyttömiä vaihtoehtoja miesten suihkugeeleille, deodoranteille ja tuoksuille. Lisäksi suurin osa Jolien tuotevalikoimasta on ns. unisex-tuotteita, jotka soveltuvat hyvin niin miesten kuin naisten ihonhoitoon.

Jolien maahantuomista tuotemerkeistä Absolution on pariisilainen hoitolatason ihonhoitosarja, joka henkii tinkimättömyyttä, omaperäisyyttä, vahvaa näkemystä ja itsevarmuutta. Absolutionin voiteita ja seerumeja voi sekoittaa keskenään, jotta tuotteista on mahdollista saada räätälöity ja yksilöllinen kokonaisuus.

Absolution on kokonaisuudessaan unisex eli sarja sopii niin naisille kuin miehillekin. Tuoksut ovat puhtaita ja tulevat suoraan käytetyistä raaka-aineista. Kaikissa tuotteissa on hyvin korkeat luomupitoisuudet ja raaka-aineissa hyödynnetetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja -uutteita. Luonnonkosmetiikkaa on tarjolla kaikille ihotyypeille.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.