Couperosa

Couperosan hoidossa tärkeintä on ihon rauhoittaminen ja vahvistaminen. Voimakkaita pesutensidejä sisältäviä puhdistustuotteita, alkoholia sisältäviä kasvovesiä ja rouhearakeisia kuorintoja kannattaa välttää. Luonnonkosmetiikka tarjoaa couperosa-iholle sopivia, tarpeeksi hellävaraisia, mutta kuitenkin tehokkaita vaihtoehtoja.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–24 of 29 results

Couperosalla tarkoitetaan kapillaarien eli hiussuonien pysyvää laajentumista, jonka seurauksena erityisesti poskipäät ja nenänpielet punoittavat, tämä johtuu pinnalla näkyvistä hiussuoniverkostoista. Couperosaa esiintyy tyypillisesti kuivalla, herkällä ja ohuella iholla, mutta sitä voi esiintyä paksummallakin iholla. Kova tuuli, pakkanen, voimakas aurinko, liiallinen saunominen, suuret lämpötilanvaihtelut, paleltumat tai ihon kovakourainen käsittely voivat aiheuttaa couperosaa, mutta sen taustalta löytyy myös hormonaalisia ja perinnöllisiä tekijöitä.

Couperosan hoidossa tärkeintä on ihon rauhoittaminen ja vahvistaminen. Voimakkaita pesutensidejä sisältäviä puhdistustuotteita, alkoholia sisältäviä kasvovesiä ja rouhearakeisia kuorintoja kannattaa välttää. Luonnonkosmetiikka tarjoaa couperosa-iholle sopivia, tarpeeksi hellävaraisia, mutta kuitenkin tehokkaita vaihtoehtoja. Couperosa-ihon hoitotuotteista valitessa tulee ottaa huomioon koko ihotyyppi, mutta yleisesti ottaen tuotteiden tulee olla mietoja ja kosteuttavia. Puhdistukseen sopivat parhaiten puhdistusmaidot ja -voiteet. Luonnonkosmetiikasta löytyy useita hyviä, kukkaisvesiin pohjaavia, kosteuttavia ja rauhoittavia kasvovesivaihtoehtoja. Hoitovoiteeksi kannattaa valita täyteläinen ja rauhoittava voide. Kasvoöljyt tekevät couperosalle hyvää, sillä ne parantavat ihon väriä, vahvistavat ja auttavat ihoa pysymään kimmoisana ja pehmeänä. Ihoa voi kuoria maltillisesti, mutta kuorintavoiteeksi kannattaa valita entsymaattinen kuorinta, jolloin tuotteen keratolyyttiset eli kuorivat ainesosat ovat mietoja hedelmähappoja. Lisäksi mahdollisten rakeiden tulee olla hyvin pehmeitä ja hellävaraisia. Kuorinnan voi tehdä myös couperosa-kohtia välttäen muualle kasvoihin. Kosteuttava ja ravitseva voidenaamio tai viilentävä ja rauhoittava geelinaamio ovat parhaita vaihtoehtoja naamioiksi.

Iho tulee aina suojata hyvin pakkaselta ja auringolta, mutta kannattaa myös huomioida, että kova saunominen pahentaa couperosaa. Jolien valikoimasta löytyy erityisesti kasvoille suunniteltuja, fysikaalisia aurinkosuojia sekä suojakertoimellisia bb-voiteita.

Couperosaihon hoitolahoito on hemmotteleva, pehmeä, pintaverisuonia vahvistava sekä suojaava.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.