Seerumit

Seerumi on ihonhoidon todellinen superfood! Seerumit sisältävät tiivistetyssä muodossa suuren määrän luonnon omia tehoaineita. Ne tuovat iholle kosteutusta ja elinvoimaa ja seerumin käyttö on tärkeä vaihe ihonhoitorutiinia.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 3 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Seerumi ihon tarpeen mukaan

Joliesta saat laadukkaat vesimäiset ja öljymäiset seerumit! Tässä kategoriassa on valikoimamme vesimäiset seerumit, öljyseerumit löydät kategoriasta Kasvoöljyt.

Koostumukseltaan kevyet seerumit sisältävät tiivistetyssä muodossa suuren määrän luonnon omia tehoaineita. Jolien valikoimasta löytyy esimerkiksi kosteuttavia, puhdistavia, rauhoittavia, kiinteyttäviä ja kirkastavia vaihtoehtoja. Seerumia käytetään voiteen alla tai voiteeseen sekoitettuna kerran tai kaksi päivässä. Seerumia voidaan käyttää jatkuvasti tai hyödyntää kuuriluontoisesti oman ihon tarpeiden mukaan.

Ohuet ja vesimäiset seerumit sopivat käytettäväksi niin aamuisin kuin iltaisin kasvovoiteen alla. Öljypohjaiset seerumit sopivat useimmiten paremmin iltakäyttöön, jos ihosi tuntuu kiristävän kuivalta, niin tällöin öljypohjainen seerumi saattaa olla myös aamujesi pelastustuote. Ravitsevien kasvoöljyjen imeytyvyyttä voi parantaa sekoittamalla sitä vesipohjaisen geelimäisen seerumin joukkoon, jolloin hyödyt molempien tuotteiden tehohoitovaikutuksista.

Seerumi valitaan aina ihon tarpeen ja vuodenajan mukaan. Talvisin kylmä ilmasto ja kuiva huoneilma kuivattaa ihoa, johon seerumi antaa välitöntä tehokosteutusta kasvovoiteen tueksi. Kesällä taas UV-säteily jättää jälkensä ihoon, jolloin seerumista tulee hyvä pika-apu ihon hoitamiseen.

Miten käytän seerumia?

Seerumit toimivat ihonhoitorutiinin tärkeänä vaiheena ja tuovat iholle kosteutusta ja elinvoimaa. Seerumia käytetään kasvoveden jälkeen ja ennen kasvovoiteen levittämistä. Ne ovat todellisia hittituotteita myös paikallisiin iho-ongelmiin!

Seerumit toimivat myös miellyttävänä pohjana Gua Sha-kiven kanssa.

Seerumia voidaan käyttää jatkuvasti tai hyödyntää kuuriluontoisesti oman ihon tarpeiden mukaan. Suosittelemme lukemaan seerumin käyttöohjeet, jotta voit varmistua käytön oikeellisuudesta.

1. Seerumia käytetään voiteen alla tai voiteeseen sekoitettuna kerran tai kaksi päivässä, aamuisin ja iltaisin.

2. Seerumi kannattaa levittää aina hieman kosteille kasvoille.

3. Seerumia ennen kasvoille levitetään kasvovesi, seerumi lukitsee kasvoveden kosteuden ihoon.

4. Ihonhoitorutiinissa hyvänä sääntönä voidaan pitää siirtymistä ohuimmasta koostumuksesta paksuimpaan. Nykyään kasvovesien hoitonesteet saattavat olla seerumeita runsaampia, joten tämä on hyvä huomioida ihonhoitorutiinia tehdessä.

5. Levitä seerumia koko kasvojen alueelle tai keskittyen ongelmakohtiin. Taputtele kevyesti. Usein pari tippaa seerumia riittää.

6. Jatka ihonhoitorutiinia kasvovoiteella. Seerumi vahvistaa sen jälkeen käytettävän kasvovoiteen vaikutuksia.

Millaisen seerumin valitsen?

Jolien valikoimasta voit valita juuri ihosi tarpeiden mukaisen seerumin. Seerumi voi esimerkiksi parantaa ihon tekstuuria, ehkäistä epäpuhtauksia, vahvistaa ihon mikrobiomia, tasoittaa ihon juonteita tai syväkosteuttaa ihoa.

Ikääntyvälle iholle seerumin käyttö on varsinaista herkkua, sillä seerumit sisältävät runsaasti aktiiviaineita.

Seerumin valinnassa kannattaa ottaa huomioon ihotyyppisi ja mahdolliset iho-ongelmat. Jokaiselle ihotyypille on löydettävissä sopiva seerumi, sekä Joliessa on runsaasti iho-ongelmiin keskittyviä seerumeita.

Vinkit seerumin valintaan

Kuiva iho:
Valitse öljypohjainen seerumi, jossa on mukana rasvahappoja. Vesipohjaisista seerumeista loistovalinta on hyaluronihappoa sisältävä seerumi sen kosteutta sitovien ominaisuuksien takia.

Sekaiho:
Valitse seerumi, jossa on tasapainottava vaikutus. Esimerkiksi luonnon retinolia eli bakuchiolia sisältävä seerumi on loistovalinta.

Rasvoittuva iho:
Valitse seerumi, joka tasapainottaa talin eritystä. Kokeile esimerkiksi sinkkiä sisältävää seerumia.

Normaali iho:
Valitse seerumi, joka on kosteuttava.

Ikääntyvä iho:
Valitse öljypohjainen seerumi, jossa on mukana ravitsevia antioksidantteja. Esimerkiksi juonteita häivyttävät peptidit tukevat kollageenin muodostumista.

Samea ja eloton iho:
Valitse kirkastava ja virkistävä seerumi. Esimerkiksi C-vitamiini on loisto ainesosa ihon kirkastuksessa.

Luonnonkosmetiikan seerumit

Luonnonkosmetiikan seerumit sisältävät molekyylikooltaan pieniä ja tiiviitä kasviuutteita. Seerumien koostumus on tehostettu vaikuttavilla luonnonaineilla ja nämä laadukkaat aktiiviaineet pystyvät imeytymään syvemmälle ihoon kuin kosteusvoiteet. Seerumit myös tehostavat kasvoveden ja kosteusvoiteen vaikutuksia. Luonnonkosmetiikan seerumit eivät sisällä turhia täyteaineita, vaan laadukkaita ja ihoa hoitavia ainesosia.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.