Pajunkuoriuute

INCI-listoissa nimellä: Salix Alba/Nigra Bark Extract

Syystä tai toisesta äksyilevä iho kaipaa usein tasapainotusta, ja juuri sitä supertehokas pajunkuoriuute on valmis tarjoamaan. Nimensä mukaisesti pajupuun kuoresta uuttamalla valmistettava pajunkuoriuute on mitä mahtavin aktiiviaine juuri tasapainotusta kaipaavalle iholle, jota vaivaavat esimerkiksi epäpuhtaudet, tukkeutumat tai erilaiset tulehdustilat.

Paju

Harvasta kosmetiikan ainesosasta on hyötyä sekä herkälle että aknesta kärsivälle iholle, mutta pajunkuoriuute pystyy hoitamaan niitä molempia. Sen tulehdusta hillitsevät sekä antibakteeriset ominaisuudet rauhoittavat ihoa tehokkaasti ja palauttavat sen luonnollisen tasapainon. Rauhoittamisen lisäksi pajunkuoriuute puhdistaa ihoa tehokkaasti aina ihohuokosia myöten ja vähentää siten epäpuhtauksien ilmenemistä iholla.

Pajunkuoriuutteen teho kosmetiikan aktiiviaineena perustuu sen sisältämiin luonnollisiin salisylaatteihin. Salisylaatti on hieman paremmin tunnetun salisyylihapon sukulaisainesosa, joka lievittää ihon tulehdusta ja kipua tehokkaasti. Pajunkuorta on käytetty jo vuosisatojen ajan niin luonnollisena kipulääkkeenä kuin aspiriinin korvikkeenakin.

Luontaisen salisylaattipitoisuutensa ansiosta pajunkuoriuutetta voidaan kutsua myös salisyylihapon luonnolliseksi vaihtoehdoksi, sillä molemmat ainesosat toimivat iholla samankaltaisesti. Ne kuorivat ihon pintaa ja nopeuttavat siten sen uudistumista. Kun ihon pinnalta kuorii kuolleen ihosolukon, tulee siitä välittömästi kirkkaamman ja tasaisemman näköinen. Salisylaattien lisäksi pajunkuoriuute sisältää flavonoideja ja fenolihappoja, jotka tehostavat ainesosan ihohuokosia supistavaa sekä antiseptistä vaikutusta.

Mille ihotyypeille pajunkuoriuute sopii?

Pajunkuoriuute sopii niin rasvoittuvan, aknesta kärsivän kuin herkänkin ihon hoitoon. Sen tulehdusta lievittävä vaikutus rauhoittaa ärtynyttä ihoa tehokkaasti ja helpottaa ärtyneen ihon oireilua.

Minkälaisista kosmetiikkatuotteista pajunkuoriuutetta löytyy?

Pajunkuoriuutetta käytetään ihohuokosia puhdistavissa ja ihon tulehdusta hillitsevissä tuotteissa, kuten rasvoittuvan tai epäpuhtaan ihon puhdistustuotteissa, kasvovesissä, seerumeissa ja voiteissa. Sen löytää tuotteen aineisosaluettelosta INCI-nimillä Salix Alba Bark Extract tai Salix Nigra Bark Extract, riippuen siitä, mihin lajiin kuuluvan pajun kuoresta uute on valmistettu.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.