Johanna Puhakka: Suosikkituotteet kevääseen

Näyttelijä ja vaikuttaja Johanna Puhakka on Jolien tämän vuoden brändilähettiläs ja ihanan kosmetiikan sanansaattaja. Helsinkiläistä Johannaa voisi kuvailla luonnonlapseksi, joka ihastuttaa aitoudellaan ja levittää ympärilleen iloa. Johannan rennot lifestyle-sisällöt antavat inspiraatiota jokapäiväiseen elämään, tyyliin, kauneuteen ja matkailuun.

Johanna valitsi itselleen Jolien valikoimasta neljä suosikkituotetta kevääseen. Tutustu tuotteisiin, joilla kevätiho saa annoksen kirkkautta ja kuulautta!

Johannan suosikit

NOVEXPERT: Booster with Vitamin C

Novexpertin kirkastava C-vitamiiniseerumi auttaa uudistamaan ihoa sekä ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä, tuotteen C-vitamiinipitoisuus on jopa 25%. Seerumi taistelee hyperpigmentaatiota ja väsymyksen merkkejä vastaan. Tuote sopii erityisen loistavasti elottomalle iholle, joka kaipaa lisää heleyttä sekä kirkkautta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Todella hyvin imeytyvä ja ihanan kevyt seerumi, jonka tuoksu vie heti raikkaiden sitrushedelmien äärelle. Seerumissa on jopa 25 % C-vitamiinipitoisuus, joka tuo uutta elinvoimaa samealla ja väsyneelle iholle.

>>> Tutustu tuotteeseen

URANG: Perfect Daily Mist

Urangin raikkaan kukkainen kasvosuihke, joka kosteuttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Perfect Daily Mist sopii käytettäväksi kasvoveden tavoin, meikin kiinnittämiseen sekä suihkutettavaksi kasvoille päivän mittaan ylläpitämään kosteustasapainoa. Kasvosuihke sopii loistavasti kaikille ihotyypeille.

Tämä ihanuus on kanssa yksi ihan jokapäiväisen arjen luksustuote. Plussaa älyttömän hyvästä pumpusta ja suuttimesta, tuotetta tulee pumppauksella täydellinen määrä.

>>> Tutustu tuotteeseen

LAVERA: Illuminating Eye Cream

Laveran helmiäishohtoinen kirkastava silmänympärysvoide häivyttää välittömästi tummia silmänalusia, pieniä juonteita ja väsymyksen merkkejä. Kevyt koostumus kosteuttaa ja ravitsee herkkää silmänympärysihoa luomulaatuisilla kasviöljyillä sekä aloe vera-uutteella.

Tämä kevyesti valoa heijastava silmänympärysvoide kirkastaa silmänympärysalueen ja häivyttää tummia silmänalusia. Voide sisältää myös luomukofeiinia, joka tasoittaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa tuoden ilmeeseen kirkastusta.

>>> Tutustu tuotteeseen

WHAMISA: Fresh Algae Kelp Mask 

Whamisan 100% merilevästä valmistettu kasvonaamio kosteuttaa ihoa ja vähentää ja turvotusta. Naamion on kliinisesti todettu kirkastavan ihoa ja ehkäisevän ihon juonteita.  Naamio sopii kaikille ihotyypeille.

Tämä on 100 % merilevästä valmistettu naamio, joka kosteuttaa ihoa ihanasti. Naamio supistaa ihohuokosia ja vähentää turvotusta sekä tasoittaa ihon pinnan rakennetta ja sävyä. Syväkosteuttava vaikutus saa ihon tuntumaan kiinteältä ja napakalta.

>>> Tutustu tuotteeseen

 

Jolie Päivät 6.-19.3.

Hehkuvana kevääseen

Pitkän talven jälkeen kevät on jo oven takana, tule tekemään kevään ihanimpia kosmetiikkalöytöjä Jolie Päiviltä! Kampanjan aikana melkein koko valikoimamme on -20 % ja -30 % alennuksessa. Lisäksi voit tehdä outletissamme upeita kosmetiikkalöytöjä jopa -60 % alennuksella.

Yli 49 euron tuoteostoksiin saat ilmaisen lahjan. Lahjoja on rajattu määrä, joten toimi nopeasti!

>>> Ostoksille

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.