Ihonhoito

Whamisa – korealainen luonnonkosmetiikkakomeetta

11.10.2017, Jolie

Korealainen kauneudenhoito eli niin sanottu K-Beauty on kauneusmaailman kohuttu uusi aalto. Korealaiset naiset ovat koko ajan kuuluisampia siitä, että satsaavat aikaa, vaivaa ja rahaa kauneudenhoitoonsa sillä ajatuksella, että ihon tulee olla mahdollisimman täydellinen jo ilman meikkiä, ja pysyä mahdollisimman täydellisenä monta vuosikymmentä ikääntymisestä riippumatta.

SUGAR, Whamisa, Ninni Vidgren 2020

Kauneuden uudet trendit ja innovaatiot tulevat usein Etelä-Koreasta. Teknologisen osaamisen ja kasvihoidon tuhansia vuosia vanhan tradition yhdistämisen taito on tehnyt maasta kosmetiikkateollisuuden edelläkävijän. K-Beautylle ominaisia ovat monivaiheiset ihonhoitorutiinit kuten puhdistusrituaalit, hoitotuotteiden kerrostaminen, lukuisat erilaiset hoitosuihkeet, seerumit ja mistit sekä liinamaskit eli sheet maskit.

Vuonna 2010 perustettu innovatiivinen Whamisa on yksi harvoista luonnollisista K-Beauty -brändeistä. Se pitää sisällään luonnollisessa ja puhtaassa muodossa K-Beautyn parhaat ominaisuudet; korkean teknologian, pitkän linjan tuote- ja kehitystyön, huikeat kasviraaka-aineet ja ihanan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisaa täytyy kiitellä myös hintojen uskomattomasta maltillisuudesta suhteessa upeisiin INCI-listoihin.

Whamisan tuotteet ovat kokonaan vedettömiä ja Whamisa on lisäksi fermentoinut raaka-aineita. Fermentointi tehostaa ja voimistaa raaka-aineiden vaikutusta sekä parantaa vaikutusten kestoa. Vedettömyys takaa paitsi 100% rikkaat ja ravitsevat kasviraaka-aineet, saa lisäksi aikaan tuotteiden huikean riittoisuuden, jonka voi todeta käytössä nopeasti. Mahtavaa luonnonkosmetiikan ystäville on myös se, että Whamisan valikoimassa on mukana erinomaisia sertifioituja hiustuotteita.

Layering on K-Beautyn, myös Whamisan, avainsana. Kevyitä koostumuksia voi lisätä iholle yksi toisensa jälkeen antaen tuotteiden aina välissä hetken imeytyä. On turha pelätä, että tuotteiden kerrostaminen tukkisi ihon, niin kevyitä, syvälle meneviä ja totaalisen vaivattomasti ihoon katoavia koostumukset ovat. Kerrostamisen idea on siinä, että ensin iho puhdistetaan huolellisesti, ja sitten se kosteutetaan täydellisesti yksi askel kerrallaan, kevyistä koostumuksista täyteläisempiä kohti. Whamisan tuotteiden käyttörutiini voisi olla esimerkiksi seuraava: kaksoispuhdistus puhdistusöljyllä ja –vaahdolla, seuraavaksi toner, sitten lotion, lopulta cream. Lotionin tai creamin voi halutessaan korvata öljyllä, tai öljyn voi ottaa vielä jonon jatkoksi. Päivärutiinissa väliin voi laittaa tarvittaessa meikin, ja meikin päälle vielä halutessaan mistin. Whamisan tuotteet ovat kuitenkin siten helppoa käyttökosmetiikkaa, että voit käyttää niitä hyvin myös vain yksi tuote kerrallaan, tai osana muuta kosmetiikkavalikoimaasi.

Jolie-tiimi on ehtinyt Whamisa-konkariksi, sillä olemme tutustuneet brändiin jo vuodesta 2016.

TOP5-suosikkimme ovat tässä:

  1. Sheet Maskit! Whamisan megatehokkaat Sheet Mask -geelinaamiot ovat täynnä kosteutta. Kaivatessasi instant-vaikutuksia, tässä on salainen aseesi. Jos kokeilet alkuun vain yhtä tuotetta Whamisalta – kokeile näitä! Sheet Maskien hinta 9,90 / kpl
  1. Kasvovedet! Whamisan tonereissa on hieman geelimäinen ja paksu koostumus, joka tiivistemäisyydessään lähestyy jo seerumia. Deep Rich Toner on kaikkien kuivaihoisten pelastava enkeli. Tonereita voi käyttää myös useita samanaikaisesti – kerrostaen. Kerroskosteutus on loistava tapa lisätä kosteutta kaikille ihotyypeille. Testaa “juottaa” Whamisan tonereita rasvaiselle ja sekaiholle, ja tulet ällistymään! Whamisa Tonerien hinta (koosta riippuen) 14,90 – 89,90 euroa.
  1. Peeling Mitt on Whamisan innovatiivinen rakeeton kuorinta, joka myös tarjoaa instant-kaunistusta. Pakkauksissa on kertakäyttöisiä kuorintalappuja, pieniä tyynyjä, joihin laitetaan sisään pari sormea. Sitten pyöritellään kasvot läpi. Vaikuttavana kuorivana aineena tyynyissä on betaiinisalisylaatti (betaiinin ja salisyylihapon yhdistelmä, joka on hellempi kuin jälkimmäinen yksinään). Peeling Mittien hinta 2,40 euroa / kpl ja iso pakkaus 29,40 euroa.
  1. Sebum Treatment on kevyt emulsio, joka kerrostetaan voiteen kanssa (tulee siis voiteen alle). Emulsio rauhoittaa känkkäränkkäihoa tehokkaasti. Se hillitsee rasvaisen ja sekaihon liiallista talineritystä ja kirkastaa paksua ja sameaa ihoa. Sebum Treatmentin hinta 29,90 euroa.
  1. Whamisan hiustuotteet! Shampoota on tarjolla isossa pullossa sekä kuivalle että öljyiselle päänahalle. Shampoot vaahtoavat ja pesevät erinomaisesti. Oily Scalp -shampoossa tuntuu ja tuoksuu upeasti viilentävä ja stimuloiva piparminttu. Shampoiden lisäksi Whamisan valikoimasta löytyy hiuspohjan hoitovesi. Whamisan hiustuotteiden hinnat 5,60 – 37,20 euroa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.