Yleinen

Jolien valikoiman matkakokoiset tuotteet – kahden matkatuotteen ostajalle ilmainen Rahua-shampoon matkakoko

15.10.2017, Jolie

Syyslomien lähestyessä muistutamme Jolien verkkokaupan Matkalle-kategoriasta. Olemme valinneet Matkalle-kategoriaan kaikki valikoimamme matkakokoiset tuotteet. Mukana on myös joitakin täysikokoisia tuotteita, joiden pakkauskoko on 100 ml tai alle. Kategorian tuotepakkaukset ovat helppoja kuljettaa pakkausdesigninsa vuoksi. Pakkaukset ovat uudelleensuljettavissa ja napakoita pysymään kiinni.

Jolien valikoima sisältää useita pieniä tuotekokoja laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Matkakokoiset pakkaukset ovat helppoja ja kevyitä reissukumppaneita. Lentoyhtiöillä on tavallisesti sääntö, että nesteitä saa viedä matkustamoon korkeintaan 100 ml:n pakkauksissa yhteen litran kokoiseen läpinäkyvään ja uudelleensuljettavaan muovipussiin pakattuina. Matkalle-kategoriamme tuotteet ovat siten sopiva valinta myös käsimatkatavaroihin. Ikisuosituksemme matkustaville ovat esimerkiksi Neal’s Yard Remediesin supersuositut puhdistusliinat.

Matkalle

Matkakokoiset tuotteet ja kokeilupakkaukset ovat myös hyvä tapa testata tuotteiden sopivuutta omaan käyttöön ennen täysikokoisten tuotteiden hankintaa. Jos et ole varma jonkin tuotteen soveltuvuudesta itsellesi, pieni koko tarjoaa testaukseen oivan ja huokean mahdollisuuden.

Halutessasi hankkia tuotteita Jolien matkatuotevalikoimasta, nyt on hyvä hetki. Jos ostat seuraavan viikon aikana Matkalle-kategoriasta kaksi tuotetta, saat lahjaksi 60 ml:n matkakokoisen Rahua-shampoon. Shampoon hellävarainen koostumus on valmistettu Amazonin sademetsästä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kerätyistä kallisarvoisista kasveista. Omegaöljyt vahvistavat hentoja ja vaurioituneita hiuksia raviten ja uudistaen. Kvinoa elvyttää ja kosteuttaa hiuksia. Kookos puhdistaa lian ja ylimääräisen öljyisyyden kuivattamatta. Tuoksuna on Rahuan nimikkotuoksu, hienostunut ja maanläheinen palo santo. Sopii kaikille hiuslaaduille, myös värjätyille hiuksille. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 22.10. saakka Jolie shopissa ja webshopissa tai niin kauan kuin maskeja riittää.

Ihanaa lomaa ja matkaa kaikki syyslomailevat matkalaiset!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.