Flourish

Mieliruokaa: Vihreä mielentila

25.10.2013, Outi Rinne

Kun ulkona alkaa näyttää tältä….

IMG_4425

on aika alkaa värittää itseään sisältä käsin. Kupissani lehdet ovat edelleen vihreitä.

IMG_4395

IMG_4373

IMG_4378 IMG_4382 IMG_4388 IMG_4390 IMG_4391

Uusi mielijuomani: Kyoshi, huippulaadukas japanilainen vihreä tee.

Ja allekirjoitan jokaisen lupauksen: “Puhdistaa, parantaa mielialaa, virkistää mutta samalla rentouttaa, lievittää stressiä ja tuo hyvän olon tunnetta.”

0 0 vote
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
linnea
linnea
6 years sitten

Hei! Onko sinulla minkäänlaisia vinkkejä miten raakaraco

linnea
linnea
6 years sitten

Otetaas uusiksi 🙂 vinkkejä siis siihen, miten raakaravintoon olisi hyvä siirtyä? Kaikissa resepteissä on sellaisia ainesosia mitä en normaalissa arjessa ole ennen käyttänyt. Kuitenkaan nykyinen ruokavalioni ei keholleni sovi ja raakaravinto kiehtoisi kovasti. Kiitos paljon jo etukäteen.

Outi
Outi
6 years sitten

Moikka Linnea! Omalla ja monen muunkin kohdalla hyväksi havaittu keino on ollut periaate “korvaaminen ja lisääminen”. Eli raaempaan suuntaan siirtyminen esim. ateria kerrallaan. Aamiaisesta on hyvä aloittaa ja korvata se esim. smoothiella tai tuorepuurolla. Kumpikaan ei edellytä kovin erikoisia ruoka-aineita, sillä marjasmoothie valmistuu yksinkertaisimmillaan jostain pakastemarjoista, banaanista tai päärynästä (tai muusta makeasta hedelmästä) ja mielellään parista salaatinlehdestä (vihersmoothieen päin jos mennään). Sekaan voit heittää itsellesi mieluisia siemeniä tai pähkinöitä, kuten cashewia tai manteleita. Tuorepuuro valmistuu samoin periaattein, mutta puuroainekseksi kannattaa lisätä esim. liotettua tattaria tai kaurahiutaleita. Lisääminen taas tarkoitaa sitä, että esim. alkuun lounaalle tai ilta-aterialle lisätään iso tuoresalaatti, jossa… Lue lisää..

Jasmin
Jasmin
6 years sitten

Täytyy vaan kommentoida että ihanaa kun painotat tuota ettei raakailunkaan tarvitse olla ehdotonta! Kaipaisin kokonaisvaltaisempaa asennetta ruokakeskusteluun…

Katja Kokko
Katja Kokko
6 years sitten

Ihanat kuvat Outi! Kuvasin viikko sitten myös kuuraisia lehtiä, ne ovat niin kauniita! Nyt on ryhdyttävä teehommiin!

Outi
Outi
6 years sitten

Juu ehdottomuus joutaa romukoppaan, varsinkin ravintoasioissa! Kirjoita aiheesta vähän perusteellisemman artikkelin lähitulevaisuudessa 🙂

Outi
Outi
6 years sitten

Kiitos Katja! Kuura kuorruttaa syksyn kauniiksi. Tosin jotenkin oudosti olen nauttinut nyt myös näistä pehmeän sumuisista päivistä. Ehkä teen suurkulutus saa katselemaan kaikkea, jos nyt ei vaaleanpunaisten niin ainakin vaalean vihreiden lasien läpi 🙂

Katja Kokko
Katja Kokko
6 years sitten

Minusta nää sumupäivät on super kauniita! Tänäänkin olisi tullut hienoja kuvia, jos ois ollut kamera mukana ulkona 🙂

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Takaisin ylös

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.