Yleinen

Varaa pikkujoulu Jolie shopissa

10.11.2015, Riikka Väänänen

Jolie shop Helsingin Punavuoren sydämessä tarjoaa mahdollisuuden tulla Jolien Ystäväiltaan viettämään yksityistä iltaa Jolie shopiin työporukalla tai ystävien kesken (mielellään max. 12 henkilöä).

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, luonnonkosmetiikkaluento, tuote-esittelyjä, ihonhoidon opastusta tai meikkityöpaja – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan.

IMG_0606

Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita, mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin, Patykan ja Kjaer Weisin tuotteista. Ystäväillat järjestetään aina Jolie shopin sulkemisajan jälkeen – arkisin klo 19.00 ja lauantaisin klo 16.00 alkaen.

Tänä vuonna suosittelemme erityisesti hauskaa ryhmämeikkiopastusta, jossa jokainen osallistuja saa tarttua itse siveltimiin. Illan aikana jokainen pääsee toteuttamaan omille kasvoilleen Jolien meikkaajan johdolla tehtävän meikin. Meikki on kaikille osallistujille sama, mutta ryhmän kesken vapaavalintainen, kevyestä arkimeikistä näyttävään juhlameikkiin. Värejä valikoimme yksilöllisesti.

Häivytyssiveltimet

Varaa oma juhlailtasi osoitteesta emmi@jolie.fi tai Jolie shopin numerosta 040 562 4843.

Jolie on hyvinvointikonsepti, joka sisältää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän verkkosivuston, luonnonkosmetiikan laadukkaan verkkokaupan, Helsingissä Uudenmaankadulla sijaitsevan esteettisen kivijalkamyymälän sekä Kalevankadulla sijaitsevan Jolie span. Jolien yritysidea on Suomessa uniikki. Muutamassa vuodessa Jolie on kasvanut ilmiöksi, josta ihmiset puhuvat ja jota asiakkaat rakastavat.

Jolie shop on Suomen ensimmäinen kivijalkamyymälä, joka tarjoaa ainoastaan tehokasta, ylellistä ja ensiluokkaista luonnonkosmetiikkaa. Joliesta löydät pariisilaiset hoitolatason luksusbrändit, kuten Patykan, Iroisien ja Absolutionin, jotka ovat keränneet kotimaista ja kansainvälistä mediahuomiota sekä tunnustusta suurelta joukolta ihastuneita käyttäjiä.

Kuvat Jolien arkisto, Hannamari Rahkonen

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.