Yleinen

Varaa ihonhoitokonsultaatio tälle viikolle – saat lahjaksi Iroisien putsarin!

04.03.2014, Katja Kokko

Ihanaa uutta viikkoa siskoset! Tällä viikolla jatketaan siivousteemalla, meillä on nimittäin luvassa kaikkea kivaa teille pitkin viikkoa, joten pysykäähän kuulolla! Toimituksemme blogia voitte seurata kätevästi myös Bloglovinin kautta, liittykäähän seuraajaksi, mikäli tahdotte pysyä kärryillä kuulumisistamme sekä olette kiinnostuneita tekemään syvempää tuttavuutta tuotteidemme kanssa. Toimituksen blogissa on myös usein tarjouksia, joita ette varmaankaan halua missata. Ja niistä jälleen yksi tulee tässä!

Kun varaat ajan henkilökohtaiseen ihonhoitokonsultaatioon tälle viikolle Jolie shopiin Uudenmaankadulle, saat lahjaksi Iroisien putsarin! Ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä räätälöidyt tuotesuositukset valikoimastamme. Konsultaatio kestää 50 minuuttia, jonka aikana ehditään käydä läpi mieltäsi askarruttavat asiat. Konsultaatio maksaa 80 euroa ja hintaan sisältyy 80 euron arvosta vapaasti valitsemiasi tuotteita. Ajanvarauksen voit tehdä puhelimitse Jolie shopin aukioloaikoina numerosta 040 562 4843. Tervetuloa!

iroisiepuhdistus

Iroisien puhdistusgeeli sopii meikinpoistoon silmille ja kasvoille ja on kaikkien ihotyyppien ystävä, myös kaikista herkimmän ja ohuimmankin ihon. Putsari ei nimittäin pese niin voimakkaasti ihon omaa hydrolipidikalvoa eli suojakelmua, kuin puhdistusgeelit ja -vaahdot yleensä, sillä se on koostumukseltaan hyytelöimäistä ja kevyttä miselligeeliä. Se ei siis sisällä voimakkaasti peseviä tensidejä ja sopii tämän vuoksi myös kuivalle iholle. Putsari on kätevän kokoinen myös matkoille, mutta erittäin riittoisa. Ja mikä kätevintä: sitä voi myös käyttää ilman vettä ja jopa ilman kasvovettä, vain pyykiä sen pois pumpulilla. Tätä suosittelemme kuitenkin vain poikkeustapauksissa, esimerkiksi salilla ennen treeniä tai lyhyillä matkoilla. Kasvovesi on niin tärkeä ihon kosteuttaja, ettei sitä kannata jättää välistä.

Kaunista viikkoa, kuullaan taas pian!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.