Yleinen

Valikoima Jolie Beautya tarjolla Jolie shopissa rajoitetun ajan – tervetuloa!

16.08.2018, Jolie

Kiitos kaikki ihanat ihmiset tuesta ja kannustuksesta liittyen Gardeniin! Olemme onnellisina ja hämmentyneinä ottaneet koko viikon vastaan sydäntä lämmittävää palautetta. Juuri tästä syystä jaksamme jatkaa, olla rohkeita ja navigoida Jolie-laivaa niin myötä- kuin vastatuulissa.

Koska juhlimme nyt Jolie Beautya, sen tulevaa kaunista lippulaivamyymälää ja kansainvälisen luonnonkosmetiikan parhaimmistoa, haluamme antaa myös asiakkaille mahdollisuuden tutustua konkreettisesti uuteen. Syksy on uuden ja muutoksen aikaa! Elina ja Anniina ovat roudanneet Fredan varastolta valikoiman Jolie Beautyn suosikkeja Uudenmaankadulle Jolie shopin isoon keskipöytään. Tarjolla on esimerkiksi eksoottista Siam Seasia, sykähdyttävää Amalaa, autenttista UMAa, herkullista Captain Blankenshipia, Jolie-tiimin suosikkia Ila Spata ja supertehokasta Kypristä. Mukana on tähtiyksilöitä brändeiltä Odacité, Nazan Schnapp, Mel Millis ja RMS. Miehiä viettelee tyylikäs SA.AL&CO. Kokoelma avataan shopissa tänään torstaina 16.8., ja se kutsuu luonnonkosmetiikan ystäviä vielä ensi viikon ajan. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan, testaamaan ja tuoksuttelemaan! Testerit ovat auki ja asiantuntevat Joliet ovat palveluksessasi.

Suomalaiset asiakkaat ovat tervetulleita Jolien kansainvälisen kaupan Jolie Beautyn puolelle ostoksille myös verkossa. Beautyn asiakaspalvelu palvelee suomeksi ja verkkokaupan tuotteet toimitetaan toistaiseksi Helsingistä. Paketit saapuvat nopeasti ja helposti esimerkiksi Postin, DHL:n tai PostNordin toimittamina. Esittelemme teille lähipäivinä joitakin Beautyn herkullisia tuotemerkkejä, joista luonnonkosmetiikkafanit ovat vakavassa vaarassa löytää uusia rakkauksia. Beautyn puolelta löytyvät myös loppuvuoden parhaat lahjabrändit.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.