Yleinen

Jolien kansainväliset tähdet – tutustu brändeihin Odacité, Siam Seas, Ila Spa & Mel Millis

19.08.2018, Jolie

Odacité

Kuten Inkekin purkkinurkassaan totesi, Odacité on varsinainen hifistelijän unelmasarja. Absolutionista tuttu mix & match taipuu vielä astetta pidemmälle. Odacité on supertehokas ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät ranskalainen ihonhoito ja kalifornialainen vihreä lifestyle. Odacité-sarjan synty liittyy tarinaan, kun rintasyöpään sairastunut Valerie Grandury halusi etsiä elämää ilman myrkkyjä ja karsinogeenejä. Ihonhoidossa hän ei kuitenkaan ollut valmis tinkimään tehokkuudesta. Siten Valerie päätyi tekemään omia seoksia itselleen ja lähimmille asiakkailleen. Sana kiiri nopeasti, ja Odacité sai nopean lähtölaukauksen luonnonkosmetiikan markkinoille.

Sarjan raaka-aineet ovat luonnonkosmetiikan parasta laatua. Tuotteet sisältävät kallisarvoisia kasviuutteita, superöljyjä sekä tehokkaita kosmetiikan ”lääkeaineita.” Äärimmäinen tehokkuus, ehdoton tuoreus ja täydellinen puhtaus ovat Odacitén syvintä ydintä sekä pedantin Valerien tärkeimmät kriteerit. Jokaisen tuotteen kehityksen lähtökohta on, että lopputulos välittömästi kohentaa ihon ulkonäköä sekä tuntua. Odacitén ihonhoitosarja perustuu tehotiivisteisiin, jotka on kehitetty eri tarpeisiin, kuten ihon epäpuhtauksille, kuivuuteen tai syviin ryppyihin. Kuka tahansa voi löytää omalle iholleen sopivan ratkaisun.

Odacitén Jolie-suosikit ovat pehmeä Time Release Delivery Cream yhdistettynä Ac+R Youthful Glow Serum Concentrate (Acai + Rose) -tehotiivisteeseen. Delivery Cream on kevyt, helposti imeytyvä kasvovoide, joka virkistää ihon hetkessä taivaallisen ihanalla, kosteuttavalla koostumuksellaan. Aloe vera tehostaa ihon kosteutusta antioksidanttirikkaiden teeuutteiden hidastaessa ikääntymisen merkkejä. Hyaluronihappo napakoittaa ihoa ja silottaa ryppyjä, kehäkukka rauhoittaa tulehduksia ja porkkanaöljy elvyttää ihoa.

Youthful Glow Serum on puolestaan yksi sarjan ”superseerumeista.” Se kuuluu brändin Booster-tehotiivisteisiin, joita voidaan käyttää joko sellaisenaan tai antamaan lisäpotkua sekoitettuna tippoina Delivery Creamiin. Acai + Rose on täydellinen valinta silloin, kun samea iho kaipaa nuorekasta hehkua. Seerumi on kuin nuoruuseliksiiriä; se herättää ihon henkiin ja saa sen hehkumaan kuulaana.

Siam Seas

Muinaisessa Kaakkois-Aasiassa naiset hoitivat ihoaan luonnon puhtaimmilla antimilla sekoittaen omia meheviä rohdoksiaan kukista, yrteistä, puunkuorista ja hedelmistä. Heidän ihonsa kukoistivat kuulaina ja ihastuttavan nuorekkaina vaativasta ilmastosta huolimatta. Näillä Kaakkois-Aasian luonnollisen kauneuden edelläkävijöillä oli valtava kunnioitus luonnon parantavia voimia kohtaan. He kasvattivat omaa kasviviisauttaan jatkuvasti jakaen sitä yhä seuraaville sukupolville aina satoja vuosia eteenpäin.

Pyhät hoitorituaalit perustuivat säteilevän ihon lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon saavuttamiseen. Jo kauan sitten ihmiset ymmärsivät sisäisen tyytyväisyyden ja ulkoisen kauneuden välisen syvän yhteyden. Siam Seasin ytimessä on alati kasvava intohimo vanhaan aasialaiseen filosofiaan ja sen ihonhoitoideologiaan. Siam Seas on erikoistunut erityisesti kallisarvoisiin, harvinaisiin ja supertehokkaisiin yrtteihin. Vuosisatojen takaisten perinteiden mukaisesti he pitävät ne puhtaimmillaan. Siam Seasin koostumuksiin on lisätty ripaus ylellistä tekstuuria ja aisteja kutkuttelevaa lempeää, spa-tyylistä luksusta. Sarjan tuotteet ovat muuttaneet työntekijöiden ihon ja elämän – ja Siam Seas vahvasti uskoo, että ne tekevät saman sinulle!

Sarjan ehdottomat tähtituotteet ovat Mekha Cleanser -puhdistusvoide ja Twilight BeCalm Skin Serum -seerumi. Puhdistusbalmi on puhtaiden kasviöljyjen ja raakahunajan täydellinen liitto. Mekha poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet samalla kuin se tekee syvän entsymaattisen ja ihoa suojaavan puhdistuksen. Se sopii erityisesti akneen taipuvaiselle tai kuivalle iholle ja sitä voidaan käyttää myös syväpuhdistavana ja tukoksia avaavana naamiona. Twilight BeCalm Skin Serum on puolestaan ultimaattinen ihonpelastajaeliksiiri. Se sisältää 24 erilaista tehokasta aktiiviaineosaa, jotka helpottavat tulehduksia, poistavat haitta-aineita, edistävät verenkiertoa, parantavat haavoja ja tasoittavat juonteita. Seerumi sopii myös herkälle iholle.

Ila Spa

Jolie-tiimissä suosiota nauttiva Ila Spa on Britanniasta tuleva spa -brändi, joka kuvailee itseään termillä beyond organic. Sarjan perustaja, Denise Leivester, on viettänyt koko elämänsä tutkien luonnollisen parantamisen dynamiikkaa, ja parantamisperinteissä piileekin koko sarjan tärkeimmät kulmakivet. Puhdas tuotesarja on luotu täydellisessä harmoniassa luonnon kanssa ja tuotettu tietoisessa parantamistarkoituksessa. Ila on nimetty hindulaisen totuuden jumalattaren mukaan ja sanskriitiksi se tarkoittaa Maata. Sarjasta huokuvatkin molemmat; maanläheisyys ja taivaallisuus. Sarjaan kuuluu ylellisiä ihonhoitotuotteita, spa-tuotteita, huonetuoksuja ja kynttilöitä. Ila on täydellinen hemmottelubrändi, joka luo aisteja herättelevän upean spa -elämyksen jokaiseen kylpyhuoneeseen lisäten samalla roimasti luksusta arjen keskelle.

Jolie-tiimimme on ollut erityisen innoissaan Ilan ihastuttavan pinkistä tuotelinjasta nimeltään Glowing Radiance. Kyseisen linjan päivävoide ansaitsee jo kultamitalin. Voide tuo välitöntä kosteutusta ja hehkua kasvoille. Day Cream for Glowing Radiance pitää sisällään ruususta peräisin olevia öljyjä, jotka kosteutuksen lisäksi tuovat pehmeyttä iholle. Ruusumarjasiemenöljy puolestaan auttaa parantamaan arpikudosta santelipuun nuorentaessa ja ravitessa ihoa.

Toinen, vähintään hopeamitalille kurvannut suosikkimme on Scrub of Energising and Detoxifying -vartalokuorinta. Tämä kuorinta on holistinen ihmeparantaja, joka tulee ottaa käyttöön erityisesti silloin kuin tunnet olosi uupuneeksi. Se nostattaa energiatasojasi samalla jättäen ihon silkkisen sileäksi. Sen sisältämät öljyt ovat viimeinen silaus tuomaan syväkosteutusta koko keholle.

Mel Millis

Mel Millis on luksusluokkainen ihonhoitosarja, joka käyttää vain puhtaimpia, tuoreimpia, ravintorikkaita, kestävästi hankittuja, ekosertifioituja raaka-aineita. Raaka-aineet on valittu niiden yksilöllisen kyvyn mukaan tuottaa poikkeuksellisia, tehokkaita tuloksia.

Sarjan eetos perustuu läpinäkyvyyteen sekä siihen, ettei brändi tee kompromisseja luonnonkosmetiikassa. He haluavat, että asiakkaat voivat aina tehdä tietoon ja läpinäkyvyyteen perustuvia valintoja. Mel Millisin Phytonutri-ihonhoitosarja jakaantuu kolmeen eri tuotelinjaan, jotka ovat: Re Energise, Rebalance ja Revitalise. Tuotteet tuotetaan pienissä valmistuserissä Englannissa ilman turhia välikäsiä. Tuotteissa käytettävät kasviravintoaineet ovat tuhansia vuosia vanhoja ainesosia. Sarjan kasviuutteet saadaan käyttämällä ekosertifioitua ja patentoitua uuttamisprosessia. Näin Mel Millis pystyy toimittamaan asiakkailleen vain parhaimpia, puhtaimpia ja tehokkaimpia tuotteita.

Testatessamme Jolie Beautyyn mahdollisesti tulevia tuotteita, ihastuimme palavasti kahteen Mel Millisin tuotteeseen ylitse muiden. Phytonutri Qi Sea Plant Jelly Serum ja Phytonutri Qi Arctic Essence Serum olivat ne kohtalon tarjoilemat ihanuudet, jonka takia koko sarja löytyy nyt kansainvälisestä verkkokaupastamme. Jelly -seerumi on huikeaa hilloa, joka elvyttää ihon kimmoisuuden, vähentää ohuiden juovien määrää, stimuloi kollageenin tuotantoa sekä kiinteyttää ihoa ja palauttaa sen kirkkauden. Seerumi sisältää eksoottisia ja kallisarvoisia immortellen, ruusun ja frankincensen öljyjä, jotka auttavat stimuloimaan, suojaamaan ja korjaamaan ihoa solutasolla. Essence-seerumi on kauniisti ja huolellisesti valittu yhdistelmä viidestä kasviuutteesta, jotka tehollaan, puhtaudellaan ja poikkeuksellisuudellaan saa monet haukkomaan henkeään. Edellisen tapaan seerumi stimuloi ihon uusiutumista solutasolla, kiinteyttää ja pehmentää ihoa, parantaa ihon elastaanisuutta, tehostaa kollageenin tuotantoa sekä vähentää ohuiden juonteiden näkymistä.

Kuvat: Eeva Takkunen & Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.