Yleinen

Tule Jolie span uuteen korealaiseen kasvohoitoon

13.11.2019, Jolie

Jolien messuosaston tämän vuoden teema I love me -messuilla oli korealainen luonnonkosmetiikka. Messuosastomme tuotevalikoimassa ja lavaohjelmassa vilisi korealaisia kauneusrituaaleja ja luonnonkosmetiikan voimanaisia. Sekä Whamisan että Urangin suosio oli hurja. Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia messuständillämme vierailleita uusia ja vanhoja asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä. Oli ihana boogie, mahtava meno! Ensi vuonna nähdään taas uudestaan.

Korean Beauty Treatment on varattavissa Töölön Jolie spassa

Jolien messuosaston lavalla nähtiin I love me -viikonlopun aikana useammankin kerran Katjan Kokon demo 7 Skin Methodista eli korealaisesta ihonhoitorutiinista. Samaa demoa kysytään myös Jolien myymälöistä, sillä luonnonkosmetiikkakansaa kiinnostaa kuulas ja kosteutettu Korea-iho massaliikkeeksi asti. Siksi olemmekin vastanneet kysyntään aivan erityisellä ja hemmottelevalla tavalla. Saat henkilökohtaisen demosi kätevästi nyt Töölön Jolie spasta!

Paljon puhuttu 7 Skin Method eli korealainen ihonhoitorutiini nyt ihollesi ammattilaisen tekemänä

Jolie span sesonkihoito vastaa K-Beautyn huikeaan kysyntään ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tutustua luonnollisen Korea-kosmetiikan ihmeitä tekevään voimaan.

Korean Beauty Treatment tehdään ihosi tarpeista riippuen Whamisan ja/tai URANGin tuotteilla aloittaen korealaisella kaksoispuhdistuksella. Puhdistuksen jälkeen tehdään tarvittaessa vielä ihon entsyymikuorinta. Sitten ihoon aletaan kerrostaa korealaisia hoitonesteitä, voiteita ja öljyjä edeten hierontaosuuteen, joka tehdään gua sha -välineellä. Halutessasi hoitaja kertoo ja opastaa hoidon aikana rutiinin tekemiseen. Saat ohjeistuksen gua shan perusasioista kotikäyttöön.

Gua sha -menetelmä hieroo ihoa ja lihaksistoa, parantaa nestekiertoa ja rentouttaa. Gua shan avulla kasvojen iho kirkastuu ja kiinteytyy. Gua sha -hoidosta tulee hyvä ja rentoutunut olo. Välineinä käytetään gua sha -kampaa, -lusikkaa tai -lastaa.

Korean Beauty Treatmentin hinta on 88 € ja kesto 45 minuuttia. Hoito on varattavissa Jolie span ajanvarauksessa toistaiseksi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.