Yleinen

Tilaatko jo Jolien uutiskirjettä? – Voita luksuslahjapaketti Jolie Beautyn luonnonkosmetiikkaa

12.12.2017, Jolie

Joululahjana Jolien suomenkielisen uutiskirjeen tilaajille arvomme upean lahjapaketin Jolie Beautyn brändeistä valikoitua luonnonkosmetiikkaa. Asiakkaamme ovat olleet koko syksyn hyvin kiinnostuneita kansainvälisen kauppamme tuotemerkeistä, jotka ovat monille uusia ja kiehtovia. Joululahja-arvonta on yksi tilaisuus rakastua tuntemattomaan. Paketin arvo on yli 250 euroa. Varmista mukanaolosi tilaamalla uutiskirje täältä. Vanhat uutiskirjeen tilaajat ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonta tapahtuu 20.12.2017 klo 15.00.

Joliessa hemmottelemme asiakkaita erilaisin eduin, joista saat varmimmin tiedon tilaamalla uutiskirjeemme. Kirjeessä kerromme Jolien ajankohtaisista iloista, uutuuksista, tapahtumista ja tarjouksista.

Joulun luksuslahjapaketissa on seuraavat tuotteet:

Ila Spa Face Scrub for Glowing Radiance -kasvokuorinta tuoksuu aidosti ruusuilta, ja puhdistaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Hoitava luksuskuorinta sopii kaikille ihotyypeille.

Amala Hydrating Yogurt Mask kuuluu Amalan kosteuttavaan tuotelinjaan. Koostumukseltaan samettisen kermainen naamio tuo iholle tehokosteutusta sekä luonnollista hehkua. Naamio on ideaali erityisesti kuivalle, kosteusköyhälle, samealle, punaisuuteen taipuvalle ja herkälle iholle.

Mel Millis Phytonutri Neroli Hydrolate Toner. Mel Millis on kauneusmedioiden ahkerasti huomioima ja palkitsema brittisarja, jonka ruusu- ja nerolikasvovedet ovat syystäkin hehkutettuja. Jolien joulupakettiin on pujahtanut filmitähtinaistenkin hipiää hellivä Mel Millis Neroli Toner.

Captain Blankenship Avocado & Peppermint Hand, Cuticle & Foot Balm. Jolie Beautyn asiakkaiden nyt jo rakastama merellinen söpöliini Captain Blankenship hoitaa talvi-ihon haasteellisia alueita ravitsevalla ja autenttisella minttubalmilla.

Kypris Body Elixir Inflorescence. Harvoin on vartalotuotteissa niin hätkähdyttävän hienoa raaka-ainekattausta kuin luonnonkosmetiikan jumalattaren Kypriksen vartaloeliksiirissä. Ihanammaksi ei ihonhoito enää tule.

Liitythän etukirjeemme tilaajaksi nyt, niin saat jatkossa meiltä postia joka viikko, ja olet samalla mukana Jolie Beauty -arvonnassa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.