Yleinen

Jolien lahjakortti on joulun toivelahja – toimitamme sähköiset lahjakortit 23.12. klo 15.00 saakka

11.12.2017, Jolie

Joulun toivotuimpia kirjekuoria on Jolien lahjakortti, jonka voi hankkia Jolie shopiin, spahan ja webshopiin. Verkkokaupastamme voi ostaa lahjakortteja 50-250 euron hintahaarukassa. Jolie shopista ostettaessa lahjakortti voidaan kirjoittaa mille tahansa ostajan haluamalle summalle.

Kaunis perinteinen lahjakortti toimitetaan kirjeenä tai sen voi noutaa Jolien Uudenmaankadun myymälästä. Halutessasi tilata sähköisen lahjakortin suoraan sähköpostiisi, kirjoitathan tilauksen lisätietokenttään “sähköinen lahjakortti.” Voit laittaa vastaanottajaksi oman sähköpostiosoitteesi tai antaa tilauksen yhteydessä Jolie-tontuille ohjeet lähettää sähköinen lahjakortti suoraan lahjan saajan sähköpostiin.

Jolie shopin ja webshopin lahjakortit mahdollistavat sen, että lahjan saaja voi itse valita itselleen mieluisat ja yksilölliset tuotteet luonnonkosmetiikan parhaimmistosta. Jolie shopin lahjakortin voi myös käyttää Jolie shopin palveluihin kuten henkilökohtaiseen ihonhoitokonsultaatioon tai meikkiopastukseen.

Jolie span lahjakortilla lahjan saaja pääsee vapaavalintaiseen hemmotteluhoitoon tai vaihtoehtoisesti lahjan ostajan valmiiksi valitsemaan konseptihoitoon. Jolien asiakaspalvelijat auttavat tarvittaessa sopivan hoidon valinnassa.

Pahvisen perinteisen lahjakortin ehtii tilaamaan postitse keskiviikkoon 20.12. klo 12.00 mennessä ja sähköisiä lahjakortteja pystymme toimittamaan vielä aatonaattona lauantaina 23.12. klo 15.00 saakka. Tervetuloa lahjakorttiostoksille!

Kuva: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.