Yleinen

Tervetuloa May Lindstrom Skin – Oivaltavaa ja inspiroivaa ihonhoitoluksusta

22.01.2015, Hannamari Rahkonen

Jolien kulisseissa on käynyt tällä viikolla yhtä innostunut kuhina kuin muurahaispesässä konsanaan. Olemme odottaneet hieman kärsimättöminä, soitelleet toisillemme väliaikatiedotuksia, tunteneet jännityksen nipistyksiä vatsamme pohjassa sekä tyhjentäneet shopin hyllyjä tehdäksemme tilaa uudelle – ja kyllä, lopulta saaneet hyppysiimme lähetyksen, jonka sisältö on saanut meidät hymyilemään estoitta.

Rakkaat ystävämme, on ilo kertoa teille että Jolien valikoima on kasvanut jälleen yhdellä upealla sekä oivaltavalla luksusihonhoitosarjalla – May Lindstrom Skin, olet äärettömän tervetullut ja odotettu lisä Jolieen!

collections-01 (1) Luonnonkosmetiikan sarjojen synty on aina yhtä kiehtovaa, sillä syntytarinoita on juuri yhtä paljon kuin on sarjojakin. Taustalta löytyy poikkeuksetta aina suurta intohimoa ja rakkautta luonnon moninaisiin aarteisiin, mutta May Lindstromin suhteen voimme puhua myös aidosta kaipuusta kauneusrituaalien arvostamiseen sekä uniikkeihin kotispa-hetkiin, jossa jätetään tilaa henkilökohtaisille kauneudenhoitokokemuksille.

Mayn kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä kauneuteen sai hänet ajattelemaan myös kosmetiikkaa ja sen käyttöä eri näkökulmasta. Jokapäiväinen ihonpuhdistus tuntui päivästä toiseen vain tavalliselta rutiinilta, josta puuttui se tärkein: tunne ilosta, rauhasta ja arjen juhlavuudesta. Syntyi May Lindstrom Skin -tuotesarja, jonka kantavana teemana on ollut luoda uniikkeja ja hemmottelevia ihonhoitoreseptejä.

collections-03

May Lindstromin tuotteista välittyy jo ensikäytöstä lähtien syvällinen, perusteellinen sekä autenttinen kauneudenhoidon kokemus. Jokainen tuote tarjoaa sielukkaan muistutuksen tämän upean naisen alkuperäisestä visiosta, jonka päämääränä oli tuoda jokaiselle ihanalle naiselle konkreettinen tunne siitä, mitä luksusihonhoito voi tarkoittaa oman kodin seinien sisällä.

Olemme olleet aivan myytyjä paitsi sarjan syntytarinalle, myös tuotteiden tyylitellyille, graafisille sekä pelkistetyille pakkausdesignille. Ajattoman mattamustat kartonkipaketit ja niiden kultaiset tekstit huokuvat vanhan ajan arvokkuutta sekä glamouria. Kartonkien sisältä paljastuvien kiiltävänmustien lasipurnukoiden sisältö on yllätyksellistä sekä inspiroivaa – siis juuri sitä, mitä olemme kaivanneet omiinkin kauneudenhoitohetkiimme näin keskitalvella.

collections-07 Kauniin ulkoasun lisäksi sarjan yllä leijailee vahva omaleimaisuus ja autenttisuus mitä tulee tuotteiden valmistusprosessiin. Yhtäkään tuotetta ei ole koskaan valmistettu anonyymissä laboratoriossa tai massatuotantolinjoilla, vaan jokainen työvaihe on toteutettu käsityönä Mayn omalla studiolla Los Angelesissa. Meistä on ihanaa tuoda ulottuvillenne luonnonkosmetiikkasarja, jonka jokainen tuote on alusta loppuun saakka aitoa käsityötä kehittelyn, ideoinnin, testaamisen, voidepohjien sekoittamisen ja lopulta purkituksen suhteen.

Mielenkiintoisin osuus May Lindstromin suhteen löytyy tietysti tuotteiden sisällöstä. Sarjaan on valittu eksoottisia sekä erittäin ravintotiheitä raaka-aineita, jotka ovat paitsi luomua, myös biodynaamisesti viljeltyjä sekä villinä kasvaneita. Villinä kasvaneet kasvit joutuvat suojautumaan rankoiltakin sääolosuhteilta sekä hyönteisiltä, mikä saa ne muodostamaan itseensä moninkertaisen määrän antioksidanttisesti toimivia vasta-aineita viljeltyihin raaka-aineisiin verrattuna – voitte siis luottaa siihen, ettei May Lindstromin tuotteissa pihistellä antioksidanttien ilotulituksessa, päinvastoin.

collections-15

Sarja pohjautuu kokonaisuutena lukemattomiin harvinaisiin kasviöljyihin, arvokkaisiin aromaterapeuttisiin öljyihin, lämmittäviin mausteisiin, adaptogeenisten yrttien juuriin, propolikseen, villihunajaan, kaoliinisaveen sekä ravintotiheisiin superfood -uutteisiin. Villihunajaa sisältävää puhdistusainetta lukuunottamatta kaikki May Lindstromin tuotteet ovat vegaanisia.

Tuoteperheeseen kuuluu seitsemän erilaista kosmetiikkatuotetta sekä naamioiden sekoitukseen tarkoitettu kulho sekä sivellin. Huomisesta lähtien tulemme kertomaan teille yksityiskohtaisesti sarjan silkkisestä hunaja-muta –puhdistusvoiteesta, kuorivasta puhdistustuotteesta, korjaavasta naamiosta, 20 eri kasviöljyä sisältävästä seerumista, kirkastavasta vartaloöljystä, antioksidanttipitoisesta kasvovedestä sekä rauhoittavasta ja herkullisen mintunvihreästä kauneusbalmista.

Olemme vilpittömän innoissamme tästä uutuudesta – tervetuloa tutustumismatkalle kanssamme May Lindstromin maailmaan!

Kuvat May Lindstrom

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kaija
Kaija
9 years sitten

Kauneusbalsami on IHANA! Kuiva silmänympärysihoni on rauhoittunut ja saanut kaipaamansa hoitoa & kosteutusta.

JonnaH.
JonnaH.
9 years sitten

Aivan ihanan näköisiä tuotteita, kaukana on ne ajat, kun luonnonkosmetiikka näytti markettituotteelta. <3

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Mahtavaa kuulla kauneusbalsamin olevan sinulle jo tuttu ja toimiva luottotuote, Kaija! Tämä mintunvihreä balsami on kyllä varsin odotettu taikurituote tänne Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, jossa iho kuivuu herkästi ja vaatii syväkosteuttavaa hoitoa.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

No eikö vain! On uskomatonta miettiä miten nopeasti luonnonkosmetiikka on kasvanut varteenotettavaksi ja tuntuvasti paremmaksi vaihtoehdoksi selektiivisen kosmetiikan rinnalle, niin sisältöjensä kuin pakkausdesignienkin puolesta.

Anna
Anna
9 years sitten

Ihanaa, että Mayn tuotteita saa Joliesta! <3 Olen jo pidenmpään harkinnut sekä Honey Mud -putsarin että Problem Solver -naamion tilaamista. Taas yksi (hyvä) syy lisää tulla seuraavalla Helsingin visiitillä käymään Joliessa! 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Olemme täysin samaa mieltä kanssasi Anna. Ihastuttava rivistö May Lindstromin ihanuuksia odottavat, lämpimästi tervetuloa putiikille!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.