Yleinen

Seven Days – Sept Jours – Jolien kesäale -15% alkaa tänään 1.7.

01.07.2015, Hannamari Rahkonen

Kesä on vuodenaika, joka määrittää ajanlaskua ja laittaa kiitävät vuodet järjestykseen. Jolien Uudenmaankadun toimistolla elämme viimeisimmän vuosikierron yhteenvedon viikkoja, sillä syksy aloittaa uuden uljaan vuoden. Odotamme jo jännityksellä sitä, mitä tuleva tuo mukanaan niin meille kuin teillekin. Vedet virtaavat, energiat liikehtivät, muutos on pysyvää.

Olemme kuluneiden kuukausien aikana yrittäneet pohtia, millaista luonnonkosmetiikkaa asiakkaamme kulloinkin haluaisivat; syysarkeen, piristykseksi pimeään, joulun juhlaan, talvi-iholle, kukkeaan kevääseen, äitienpäivään. Olemme kuunnelleet ja ennakoineet toiveitanne, ja vastanneet niihin parhaamme mukaan. Nyt on koittanut varaston, työpöytien, sielujen ja mielien siivoamisen hetki.

jolie_kesäale_hannamarirahkonen1257

Alelaariin päätyy luksuskaupassa luksusta. Se on yrityksen ja asiakkaiden yhteinen ilo, että sekundaa ei ole laisinkaan tarjolla. Alennusmyynnissämme on jälleen varastotilanteen ja vaihtuvien olosuhteiden summana laaja valikoima aivan erityisen hyvää luonnonkosmetiikkaa.

Löydät alevalikoimastamme tänä kesänä tuote-eriä Patykan kasvo- ja vartalotuotteita, Honoré des Prés –tuoksuja, lähituotettua helsinkiläistä saippuaa, siveltimiä ja meikkivärejä. Aurinkotuotteita, hiustuotteita ja deodoranttia. Kuorintavoidetta ja superlaadukkaita kukkaisvesiä. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa, Itämeren tehokasta rakkolevää ja erilaisia valmiita lahjapaketteja.

jolie_kesäale_hannamarirahkonen1256 honoredespres_NUGreen_yellowmood_skincare_luonnonkosmetiikka 3

Haluamme tarjota alennuksen esimerkiksi keväällä lanseeratusta hittituotteestamme Absolutionin kiinteyttävästä vartaloseerumista. Voit poimia alesta myös yhden suosikeistamme, Patykan hellävaraisen puhdistusmaidon. Osaa aletuotteista on tarjolla vain muutamia, osaa selvästi runsaampi tuote-erä. Aletuote loppuu varastosaldon näyttäessä nollaa jo mahdollisesti ennen alennusmyyntiajan päättymistä.

Seven Days – Sept Jours -kesäalen kesto Jolie webshopissa on seitsemän päivää alkaen keskiviikosta 1.7. päättyen tiistaihin 7.7. Alennusprosentti on -15%, joka toimii webshopissa koodilla ”kesäale15.” Uudenmaankadun Jolie shopin kesäaikataulun vuoksi alennusmyynti shopissa kestää viisi päivää. Jolie shop on suljettu aleaikana sunnuntaina 5.7. ja maanantaina 6.7.

Tervetuloa alennusmyyntiin tästä. Onni suosii nopeaa!

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.