Yleinen

Absolutionin uudet huulipunat ovat täällä!

30.06.2015, Hannamari Rahkonen

Kuten jo aiemmin kerrottiin, uuden maailman luovuusrahalla synnytetyt Absolutionin Sweet & Safe Kiss -vallankumoushuulipunat ovat vihdoin täällä. Tarina ja tekijät pyörryttävän hyvän uutuustuotteen takana ovat sellaisia, etteivät nämä punat oikeastaan voi muuta ollakaan kuin täydellisiä.

Huulipunat ovat Absolutionille tyypilliseen tapaan valmistettu parhaista raaka-aineista. Tuotteen koostumuksen ansiosta punan käyttökokemus on erityisen miellyttävä, huolella valikoidut kasviöljyt parantavat levittyvyyttä ja ravitsevat huulia. Lopputuloksena on pysyvä, kestävä, intensiivinen ja runsas puolimatta väri.

absolution_jolieabsolution_jolie8

Väriskaala on klassisen ranskalainen, mikä kertonee Sweet & Safe Kiss –punien luojien Christophen ja Isabellen visiosta. Tarjolla on naisellisen vahvoja, suorastaan sykähdyttäviä sävyjä, kolme punaista ja kolme pinkkiä:

Sävy 16 Poppy Red (Unikko) on piristävän raikas oranssinpunainen jokaiseen päivään. Energinen väri herättää hymyn ja antaa trendikkään ja ajanmukaisen tyylin.

Sävy 08 Theatre Red (Teatterin punainen) on klassinen, aavistuksen viileään taittuva puhdas punainen. Absolutionin mukaan viettelevä ja ikuinen väri on tarkoitettu vahvalle ja itsevarmalle naiselle iästä riippumatta.

Sävy 01 Deep Red (Syvä punainen) on syvä viininsävyinen punainen. Voimakas, kiehtova ja ylevä liittouma punaviiniä ja munakoisoa. Absolution suosittelee vähintään mysteerisille ja salaperäisille kaunottarille.

absolution_jolie9

Sävy 11 Rosewood (Ruusupuu) on viileänsävyinen luonnollinen puna, joka sopii kaikille. Täydellinen joka päivän huulimeikki, johon voi pukeutua vuorokauden ympäri.

Sävy 07 Pure Pink (Puhdas pinkki) on pehmeän raikas, ihonsävyä kirkastava pinkki, joka saa käyttäjänsä näyttämään kuulaalta ja freesiltä. Absolution suosittelee kyseistä sävyä niihin päiviin, kun hipiäsi tarvitsee valoa ja kasvosi “herättäjän.”

Sävy 19 Powerful Pink (Voimakas pinkki) on vahva ja kirkas, viileä fuksiaan menevä punainen. Erityisesti nimenomaan viileille kaunottarille, kertoo Absolution.

Kokeilkaa vallankumouksellista ihanuutta hyvät kaikki maailman huulipunien ystävät ja sellaisiksi haluavat. Kiss Kiss!

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
https://prednisonecom.org/does_prednisone_cause_high_blood_pressure.html
https://prednisonecom.org/does_prednisone_cause_high_blood_pressure.html
8 years sitten

Such an impressive answer! You’ve beaten us all with that!

https://autoinsurancetop.info/farm_bureau_car_insurance.php
https://autoinsurancetop.info/farm_bureau_car_insurance.php
8 years sitten

That’s a smart way of looking at the world.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.