Yleinen

Seitsemän sekaihon seesteyttäjää

02.09.2014, Nina Tawast

Syyskuun aurinkoisen aloituksen olemme julistaneet ihonhoidon viralliseksi viikoksi! Viikon aikana pääset lukemaan Jolien toimituksen omista suosikkituotteista, kurkistamaan niiden tiimoilta kauneudenhoitorutiineihimme ja nappaamaan itsellesi vapaavalintaisesti vinkkejä, jotka voisivat sopia myös oman ihotyyppisi hoitoon. Innostu vapaasti! Olemme itse inspiroituneet yhdistelemään omia luottotuotteitamme ja raotamme nyt salojamme, joilla aamun kuin aamun ihon saa lähtökuntoon.

seka3

Sekaihon ja rasvoittuvan ihon helppo puoli on, että pientä kausittaista pintakuivuutta lukuunottamatta se usein kosteuttaa myös itse itseään. Pientä päänvaivaa saattaa sen sijaan aiheuttaa ihon taipuvaisuus kiiltelyyn, sillä toisinaan meikkipohjilta toivotaan mattaisuutta. Kun meikkipohjan jättää tasaisen mataksi, huomio kiinnittyy tehokkaasti huuliin ja silmiin. Epäpuhtauksia saattaa ilmestyä rasvoittuvalle ja sekaiholle ajoittain, ja teemmekin yhteistyötä asiakkaidemme avustuksella jatkuvasti sen testaamiseksi, kuinka luottosarjojemme tuotteilla voidaan puuttua epäpuhtauksien syntyyn tai minimoida jo syntyneitä näppylöitä. Toisinaan, esimerkiksi hormonaalisista syistä, näppylät ja muut epäpuhtaudet saattavat keskittyä tietyille kasvojen (tai ylävartalon) alueille ja ilmestyä sinne säännöllisesti uudestaan. Hätä ei ole kuitenkaan sen näköinen, sillä kokemuksemme ovat tuoneet apua seka- ja rasvoittuvankin ihon hoidossa ja asiakkailtamme kuuluva palaute on tyypillisesti kanssamme yksimielistä.

Sekaihon ja rasvoittuvan ihon hoidossa oikeanlaisen tasapainon löytäminen on tärkeää. Päivisin toivotaan, että kiiltelyä saadaan hieman suitsittua, ilman kuitenkaan että ihon kuulaus ja elinvoimainen ulkonäkö kärsivät. Iltaisin puolestaan autetaan ihoa puhdistumaan päivän ilmansaaste- ja meikkijäämistä ja huolehditaan, että iho saa myös sen janoamaa kosteutta ja ravinteita yötä varten.

seka5

Kosteutus on kuitenkin ehdottoman tärkeää, ettei rasvoittuvasta ihosta tule pintakuiva. Pintakuivuus nimittäin edistää ihon pinnalle nousevien tukkeumien syntyä. Kosteutus on hyvä tehdä iholle öisin, jolloin ylimääräinen kiiltely ei pääse häiritsemään. Siksi kesän jälkeen rasvoittuvan ja sekaihon uudistumista kannattaa tukea säännöllisellä kuorinnalla pari kertaa viikossa ja yhdistää perusteelliset kuorinnat huolellisiin kosteutusrutiineihin.

Jolie-tiimistä Emmillä ja Ninalla on rasvoittuva sekaiho. Esittelemme molempien tämän hetken lempituotteet. Yhdessä ne muodostavat seitsemän sekaihon seesteyttäjää. Löydä niistä omat suosikkisi!

seka2

Emmi:

1. Absolution La Crème Gommante -kuorinta

Absolutionin La Crème Gommante on syvävaikutteinen, kaksivaiheinen kuorinta. Sen hellävaraiseen tehoon voi luottaa, sillä kuorinta kuorii kaksitehoisesti niin rakeidensa kuin hedelmähappojensa ansiosta. Emmi antaa kuorinnan vaikuttaa aina vähintään noin 15 minuuttia, jotta sen mustikasta, sitruunasta, appelsiinista, sokeriruo’osta ja vaahterasta peräisin olevat kasviuutteet ja hedelmähapot ehtivät kunnolla vaikuttaa. Hapot kirkastavat ihoa entsymaattisesti, mekaaniset rakeet kuorivat ja uudistavat. Kuorinta supistaa suurentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihoa.

2. Patyka Biokaliftin -intensiivinen kosteusnaamio

Patykan intensiivinen kosteusnaamio on Emmin luottotuote. Voide pehmentää ja kirkastaa ihoa. Ohut koostumus ei ole liian paksu rasvoittuvallekaan iholle ja tuntuu mukavan levittyvältä. Aamulla iho on valmis nopeaa aamupuhdistusta varten ja kosteustasapaino tulee harmonisoiduksi.

3. Patyka Biokaliftin -korjaava yöseerumi

Patyka Biokaliftinin korjaava yöseerumi toimii lisäapuna silloin, kun iho kaipaa rakenteellista korjausta. Seerumi sisältää eteerisiä öljyjä ja kasviöljyjä, jotka tasapainottavat ihoa ja parantavat sen väriä. Toisinaan Emmi käyttää sitä öisin ilman muita voiteita. Koostumus sopii hyvin myös seka- ja ravoittuvalle iholle, sillä se ei ole liian paksu.

4. Supermood Egoboost -misellikasvovesi

Supermood Egoboost -misellikasvovesi nopeuttaa kiireisiä aamuja. Nopea putsari toimii kasvojen puhdistamisessa yksinäänkin sen misellivesimäisen koostumuksen ansiosta. Pehmeä vaahto herättelee pehmeästi ja raikastaa ihon nopeasti. Puhdistustulos on huolellinen ja pehmeä ja se valmistelee ihoa päivän meikkiä varten.

seka1

Nina:

5. Absolution Le Soin Purifiant -syväpuhdistava naamio

Absolutionin Le Soin Purifiant -naamio rauhoittaa ihoa, siloittaa ja supistaa ihohuokosia. Naamio toimii iholle, jolle on ehtinyt syntyä pieniä epäpuhtauksia, sillä se nostaa ne ihon pintaan. Sen kanssa kannattaa käyttää erityisesti uutta Konjak Éponge -puhdistussientä, jolla naamion saa pyyhittyä nopeasti ja hellävaroen pois. Sienet saapuvat verkkokauppaamme lähipäivien aikana. Naamiota voi erityisesti suosia edellisenä iltana ennen hetkiä tai päiviä, jolloin toivoo, että iho pysyisi mahdollisimman mattapintaisena ja ihohuokoset kauniin huomaamattomina.

6. Absolutionin La Solution + Contrôle Skin Booster -seerumi

La Solution + Contrôle -tasapainottava seerumi vastaa nopeasti ihon satunnaisiin oikkuihin. Sen antiseptiset ainesosat kosteuttavat ja tasapainottavat ihoa ja tukevat mattapinnan kestävyyttä myös meikin alla. Seerumin crajiru-ainesosa auttaa pienten näppyjen ja mustapäiden hoidossa. Nina levittää seerumia pienen määrän meikin alle kohtiin, joissa mattapinnan tulisi kestää pitkään, kuten kasvojen t-alueella.

7. Absolution La Crème de l’Homme -päivävoide

Absolutionin La Créme de l’Homme on Ninan tykkäämä päivävoide. Vaikka voide on nimensä mukaisesti miehille, tätä ei pidä säikähtää, sillä siitä pitävät myös naiset. Voide on valikoimamme kenties mattaisimman pinnan jättävä päivävoide. Sen vuoksi se toimii hyvin meikin alla. Vaikka ihon pinta pysyy kiiltämättömänä pitkään, sen pehmeys ja kuulaus eivät kuitenkaan kärsi. Hamppuöljy korjaa ihoa ja baobab-puun öljy suojaa ihoa päivän ajan vapailta radikaaleilta.

seka4

Onko sinulla seka- tai rasvoittuva iho? Toivomme, että innostut vinkeistämme ja että niistä on sinulle apua! Myöhemmin viikolla palaamme herkän ihon hoitoon, omista lempituotteistaan kertovat vuorostaan Kreetta ja Molla.

Kaunista viikkoa!

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nainen
Nainen
9 years sitten

Kiinnostaisi tietää mitä koulutuksia teillä on ? Oletteko kosmetologeja, estenomeja ?

Nina Tawast
Nina Tawast
9 years sitten

Hei! Jolie-tiimillämme on monipuolinen koulutustausta ja meiltä löytyy osaamista niin koulutuksemme kuin käytännön kokemuksemmekin puolesta. Tuotesuosituksiamme jakaessa hyödynnämme sekä asiantuntija- että käyttäjänäkökulmaa. Näitä otamme vastaan mielellämme myös teiltä. Kaikki palaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Esittelemme asiantuntevan tiimimme tarkemmin syksyn mittaan, kannattaa pysyä kuulolla!

Ansku
Ansku
9 years sitten

Tällaiset jutut ovat aina mielenkiintoisia! Itselläni on siitä hankala iho, että joudun taistelemaan sekä ajoittaista kiiltoa että pintakuivuutta vastaan. Heti jos käytän liian kevyitä tuotteita, iho kuivuu, ärtyy jne. Toisaalta liian tuhdit tuotteet saattavat ärsyttää ja tukkia. Loistotuote, jota tässä jutussa ei mainittu, on Iroisien geeliputsari. Ohuesta, hyytelömäisestä putsarista ei välttämättä heti uskoisi pesutehoa löytyvän, mutta sillä lähtee tehokkaasti jopa paksumpi meikkikerros! Parasta on kuitenkin pehmeä ja puhdas tunne huuhtelun jälkeen, jota en ole minkään muun poispestävän putsarin kanssa kokenut. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä, jos haluaa tehokkaan mutta hellävaraisen putsarin.

Nina Tawast
Nina Tawast
9 years sitten

Kiitos kommentistasi, Ansku! Kombo, josta monet ovat löytäneet apua mainitsemaasi tasapainoiluun ihon pintakuivuuden ja tukkeutumisen välillä, on kokeilla iholle öisin hoitavampaa seerumia, kosteusnaamiota tai kevyehköä yövoidetta, joka pehmentää ihon valmiiksi aamua varten. Aamuisin toimii taas kevyt päivävoide yhdistettynä esimerkiksi postauksessa mainittuun Control-seerumiin hillitsemään sekaiholle tyypillistä kiiltoa. Mukavaa, että Iroisien geeliputsari on toiminut ihollesi! On totta, että se puhdistaa tehokkaasti ja hellävaroen. Palaute on meille äärettömän arvokasta, sillä myös sen kautta kuulemme, millaiset tuotteet sopivat ja toimivat parhaiten eri ihotyyppien vaihteleviin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.