Yleinen

Pre-Christmas Sale – koko valikoima -15% koodilla: xmas2016 6.12. asti

29.11.2016, Jolie

Pre-Christmas Sale 2016

 

Uskomatonta, mutta totta! Ihan kohta on joulu, vaikka juuri oli kesä. Varma merkki joulusta täälläpäin on Jolien jokavuotinen Pre-Christmas Sale, joka perinteisesti saattaa meidät iloisella hässäkällään juhlatunnelmaan. Huippusuosittu Pre-Christmas Sale on Jolie webshopin vuoden suurin kampanja, ja alkaa tiistaina 29.11. kestäen itsenäisyyspäivään 6.12. Kampanja on voimassa myös Jolie shopissa ja koskee myös Jolie span tuoteostoja.

Maailman luonnonkosmetiikan parhaimmisto on jälleen lennähtänyt ovellemme ja joulupuoti on viittä vaille valmis. Jolien Joulu notkuu vastustamatonta ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa. Jolien lahjarekeen on lastattu pariisilaista luksusta, uuden mantereen parhaita meikkejä, lahjakortteja, autenttisia, luomuja ja tuoksuvia raaka-aineita, pienelle budjetille teetä ja lähiseudun saippuaa sekä klassisen lahjan ystäville ekologisten parfyymitalojen kaunottaria.

Voit noutaa lahjasi valmiiksi paketoituina Jolie shopista. Jos haluat lahjapaketoinnin verkkokaupan ostoksiin, pyydäthän sitä tilauksen lisätietokentässä. Webshopissa voit myös valita lahjan saajan osoitteen toimitusosoitteeksi, jolloin lähetämme paketin suoraan sen vastaanottajalle halutessasi ilman lähetyslistaa.

Jolie webshopissa Pre-Christmas Salen alennus -15% toimii koodilla xmas2016. Alennus koskee koko valikoimaa lukuun ottamatta seuraavia tuotteita tai tuotemerkkejä: May Lindstrom Skin, Kjaer Weis, Pai Skincare, Jolie box, lahjakortit.

Tervetuloa parhaille lahjaostoksille!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.