Yleinen

Esse Organic Skincaren 120 euron ostoista nyt tuotelahjakassi kaupan päälle

01.12.2016, Jolie

Esse Organic Skincare

Joliessa viimeisen puolen vuoden aikana kärkibrändien joukkoon kiilannut Esse Organic Skincare on Ecocert-sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja. Erityisesti iho-ongelmien hoidossa huipputehokas Esse Organic Skincare käyttää afrikkalaisia ainesosia. Lisäksi tuotteissa on prebiootteja, joilla ruokitaan hyödyllisiä mikrobeja ja imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH-arvoa. Tietyissä tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Esse Organic Skincare on probioottisen ihonhoidon sarjoista erinomaisen toimiva juuri siksi, että sen sisältämät probiootit ovat eläviä.

Esse Organic Skincare tarjoaa nyt ystävilleen joululahjan. Joulukuun aikana (niin kauan kuin lahjakasseja riittää) saat yli 120 euron Esse-tuoteostoihin kaupan päälle tuotekassin, joka sisältää valintasi mukaan joko täysikokoisen Cocoa-kuorinnan tai Clay Maskin. Lisäksi lahjakassissa on vielä kaksi Essen matkakokoista tuotetta. Matkakokoisten tuotteiden lajitelma vaihtelee. Kaupanpäällisen arvo on noin 40 euroa. Tilatessasi Essen tuotteita Jolie webshopista voit tilauksesi lisätietokentässä toivoa kumman täysikokoisista lahjatuotteista haluat. Molempia tuotteita on rajoitetusti, mutta yritämme toteuttaa toiveenne. Kannattaa silti toimia nopeasti. Tarjous on voimassa myös Jolie shopissa ja spassa.

Halutessasi testata Essen tuotteiden toimivuutta omalla ihollasi, löydät nyt Joliesta myöskin uudet Esse Trial -kokeilupakkaukset. Matkakokoisten tuotteiden käteviä kokeilupakkauksia löytyy neljänlaisia: herkälle ja reagoivalle iholle, sekaiholle, normaalille ja kuivalle iholle. Trialien hinnat ovat 20,60-27,90 euroa.

Onnellista ja orgaanista Esse-joulua!

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.