Yleinen

Patyka Crème Absolue -käsivoide, hemmotteleva talviuutuus kuiville käsille!

21.11.2014, Hannamari Rahkonen

Olette ystävämme saattaneet aistia käsin kosketeltavan innostuksemme tällä viikolla täällä Toimituksen blogissa sekä Jolie shopissamme. Talvi saapuu vinhaa vauhtia eikä se tunnu lainkaan hassummalta ajatukselta, sillä meitä hemmotellaan nyt todellisella kylmän vuodenajan täsmätuotteella.

Ranskalainen ylpeytemme Patyka on tuonut valikoimiinsa kosteuttavan Crème Absolue -käsivoiteen, joka toimii varsinaisena ensiapupakkauksena pakkasen tai viiman kuivattamien käsiemme hoidossa ja povaammekin tästä suloisesta tulokkaasta tulevan talven luottotuotetta.

Patyka_handcream

Käsivoiteen suhteen voimme puhua taatusta Patyka-laadusta, johon olemme tottuneet jo puolentoista vuoden ajan sarjan muiden tuotteiden kohdalla. Käsivoiteessa on turvauduttu ensiluokkaisiin raaka-aineisiin, jotka ennaltaehkäisevät kuivumista ja rauhoittavat jo ärtyneeksi päässyttä ihoa.

Patyka Crème Absolue -käsivoiteen kosteuttava vaikutus on peräisin ihoa suojaavasta skvaleenista, ihosolukkoa elvyttävästä seesamöljystä, antioksidanttivaikutteisesta ruusunmarjaöljystä sekä runsaasti Omega 3- ja 6-rasvahappoja sisältävästä koiranruusuöljystä. Koiranruusun sisältämä A-vitamiini uudistaa ihon soluja tehokkaasti ja lisää myös elintärkeän kollageenin tuotantoa. Voiteessa käytetty raunioyrtti torjuu kuivumista ja hellii ärsyyntynyttä ihoa siinä missä valkoinen lilja ennaltaehkäisee pigmenttiläiskiä ja rauhoittaa punoittavaa ihoa. Käsivoide vahvistaa ihon lisäksi myös kynsiä ja antaa kuiville kynsinauhoille niiden kaipaamaa tehokosteutusta.

hf8DlEXyqCQsnA0hUumMYK_dBR7GQ5s0g8O3FBWASqw

Toivotamme teidät, ystävämme, tervetulleiksi juhlimaan Patykan käsivoiteen lanseerausta tänään Jolie shopiin Uudenmaankadulle rennon seuran ja kuplivan kera klo 17-19! 

Illan aikana on mahdollista tavata sarjan luoja, Pierre Juhen, ja osallistua upeaan sekä hemmottelevaan lahjakorttikilpailuun, jonka palkintona on virkistävä sekä uudistava Fountain of Youth -hoito selän hieronnalla ja kuorinnalla Jolie spassa.

Ylempi kuva Patyka, alempi kuva Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
9 years sitten

Arvasin! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.