Yleinen

Misellivesi on huolettoman kesänaisen paras ystävä

19.05.2015, Hannamari Rahkonen

Tuntuuko teistäkin siltä, että mitä enemmän tuo taivaalla kellivä aurinko näyttäytyy ja lämmittää, sitä enemmän meillä on lupa käyttäytyä boheemisti ja antaa tilaa arjen huolettomuudelle? Kohta voikin jo napata take away -kahvit mukaan ja suunnata merenrantaan lilluttelemaan varpaita merivedessä, paistatella aurinkoa työpaikan parvekkeella ja nauttia kesän ensimmäisistä jäätelötötteröistä.

Lämpömittarin lukemat saavat nousta vielä tovin verran, mutta jo tässä vaiheessa kesäkautta iho osaa kertoa meille vuodenajan vaihtumisesta. Paksummat pakkelikerrokset saavat väistyä kevyempien meikkipohjien tieltä ja huulipunat vaihdetaan kirkkaisiin kesäsävyihin. Samalla myös ihonhoitorutiineja voi keventää, tinkimättä kuitenkaan tehosta, hoitotuloksesta tai laadusta.

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen

Ennustamme, että pieni boheemiuden tuuli tulee näkymään hyvin vahvasti tulevan kesän kauneudenhoitorutiineissa. Luonnonkosmetiikan markkinoille on tupsahdellut tehokkaita misellivesivaihtoehtoja kuin sieniä sateella, joten päätimme jakaa teille pienen tietopaketin näiden trendien aallonharjalla ratsastavien ihmevesien hyödyistä.

Absolution_toningwater_yellowmood_skincare_luonnonkosmetiikka 1

Ymmärtääksemme misellin toimintamekanismin, meidän on kiinnitettävä hetkeksi huomio kemian puolelle. Teknisesti ottaen misellit ovat pallon muotoisia molekyylejä, joiden sisäpinnalla on vesihakuinen (hydrofiilinen) pää ja ulkopinnalla vesipakoinen (hydrofobinen) pää. Sanoja ei kannata säikähtää, sillä pohjimmiltaan kysymys on hyvin yksinkertaisesta asiasta.

Toimintamekanismi on helpoin ymmärtää, kun kuvittelee misellimolekyylien hydrofobisten (vesipakoisten) osasien olevan ikään kuin magneetteja, joiden vastakappaleina toimivat rasvaliukoiset aineet, tässä tapauksessa siis iholta erittyvä rasva, epäpuhtaudet sekä meikinjäämät. Sen lisäksi, että nämä hydrofobiset osat tarttuvat luonnostaan ahnaasti iholla olevaan likaan sekä epäpuhtauksiin, ne myös varastoivat irrottamansa epäpuhtaudet pallomaisen molekyylinsä sisälle. Tämän ansiosta misellimolekyylien irroittama lika ei pääse enää leviämään kasvoille uudestaan.

Käytännössä misellivesi on siis erittäin tehokas kasvoveden muodossa oleva puhdistustuote, jota ei pestä pois kasvoilta. Misellivesi hoitaa kätevästi ja tehokkaasti sekä meikinpuhdistusaineen että kasvoveden työt, joten erillisen kasvoveden käyttö ei ole pakollista. Käyttö on todella yksinkertaista, sillä vanulaput kostutetaan misellivedellä ja käydään kasvojen jokainen osa-alue läpi (myös silmämeikki), kunnes vanulappuihin ei enää irtoa likaa. Iho jää misellivedellä käsittelyn jälkeen kosteutetun tuntuiseksi eikä rasitu vesipesusta. Puhdistuksen jälkeen iholle voi levittää suoraan omalle ihotyypille sopivan seerumin tai voiteen.

Absolution_toningwater_yellowmood_skincare_luonnonkosmetiikka 3 Misellivesi on nerokas monitoimituote, joka palvelee hellävaraisesti jokaista ihotyyppiä ja kulkee kätevästi mukana niin salikassissa, festariteltoissa kuin pidemmilläkin matkoilla. Jolien valikoimista löytyy kolme erilaista misellivettä, joista on helppo valita juuri itselleen sopiva luottotuote kesälle, olkaa hyvät!

1) Absolution L´Eau Soir et Matin -misellivesi sisältää monipuolisesti ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia raaka-aineita. Tuote sopii niin kasvojen aamupuhdistukseen, meikinpuhdistukseen kuin rauhoittamaan miesten ihoa parranajon jälkeen. Italianolkikukka elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja silottaa epätasaisuuksia, aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa. Kalium parantaa solujen aineenvaihduntaa ja hasselpähkinäöljy tekee ihosta pehmeän sekä elastisen. Hamamelis, appelsiininkukka- ja ruiskaunokinkukkavedet tasapainoittavat talintuotantoa ja rauhoittavat ihoa kesäkuumallakin.

2) Supermood Egoboost Pure Micellar Foam Toner -kasvovesi on koostumukseltaan pehmeää vaahtoa, joka sisältää elvyttävää ja anti-age -vaikutteisesti toimivaa pakurikääpäuutetta. Pakurikääpä häivyttää myls pigmenttiläiskiä ja viikunauute ennaltaehkäisee sekä korjaa vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vahinkoja.

3) L’atélier des Délices -puhdistusnesteessä on misellimolekyylien lisäksi myös ihoa rauhoittava ja syväpuhdistavaa ruiskaunokinkukkavettä. Iho jää puhdistuksen jälkeen kosteutetuksi kasviperäisen glyseriinin ja mineraalipitoisen aloe vera -mehun ansiosta.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elsa
Elsa
9 years sitten

Minkä kokoisessa pullossa tuo L’Atélier des Délicesin misellivesi on? Nuo selitykset lipsahtivat muuten väärinpäin, vesihakuinen on siis hydrofiilinen ja vesipakoinen hydrofobinen.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kappas vain, kiitos terävästä huomiostasi, korjasimme termit nyt oikeinpäin! L’Atélier des Délicesin misellivesi on 200 ml pakkauksessa.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.