Yleinen

Jolien 5 + 1 ihaninta lahjaa vastavalmistuneelle

18.05.2015, Hannamari Rahkonen

Muutaman viikon kuluttua juhlitaan ylioppilaita sekä vastavalmistuneita, jotka ovat uurastaneet useiden vuosien ajan saavuttaakseen tämän tärkeän virstanpylvään. Jolie tarjoaa auttavan kätensä vastavalmistuneiden muistamiseen kokoamalla parhaat lahjavaihtoehdot näiden ahkerien ahertajien hemmotteluksi.

joliespa_jolie_helsinkispa_yellowmood_hannamarirahkonen

1) Pitkän ja ajoittain uuvuttavan opiskelurupeaman jälkeen keho ja mieli kaipaavat kokonaisvaltaista hemmottelua. Jolie span rauhallisella ja lämpimällä hoitopedillä saa pysähtyä kuntelemaan sisäisiä kuiskauksia, jotka jäävät usein arkitohinassa kuulematta ja siinä sivussa saa henkiset akut jälleen ladatuiksi uusia haasteita varten. Ylellinen spa-hoito on täydellinen tapa aloittaa uusi elämänvaihe ja huuhtoa opiskelustressit mielestään. Kasvo- ja vartalohoitomenumme löydät täältä, mutta voit ostaa lahjakortin myös haluamallesi summalle.

jolie shop

2) Ilahduta vastavalmistunutta varaamalla hänelle tunti omaa aikaa Jolie shopin Emmin tai Miian henkilökohtaisessa ihonhoitokonsultaatiossa tai meikkiopastuksessa. Lahjakortit palveluihin saat Jolie shopista ja webshopista.

Ihonhoitokonsultaatiossa asiakas saa kattavat vinkit oman ihotyypin mukaiseen hoitoon sekä räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Konsultaatio kestää n. 50 minuuttia, maksaa 80 e ja hintaan sisältyy 80 e:n arvosta vapaavalintaisia tuotteita. Tuotehyvityksen ansiosta varsinainen palvelu on siis ilmainen!

Meikkiopastuksessa puolestaan asiakkaalle tehdään koko meikki ja samalla hän saa yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen omien kasvojen ja ihotyypin parhaaksi. Opastus on kestoltaan 1h 15 min ja sen hinta on 90 e. Hintaan sisältyy 90 e:n arvosta vapaavalintaisia tuotteita. Tuotehyvityksen ansiosta varsinainen palvelu on siis tässäkin ilmainen!

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen

3) Absolution L´Eau Soir et Matin -puhdistusvesi on kaikille ihotyypeille suunniteltu unisex-tuote, joka sopii kompaktin kokonsa ansiosta mukaan niin kesän spontaaneille matkoille kuin festarikassiinkin. Misellivesi toimii 2 in 1 –tuotteena hoitaen sekä kasvojenpuhdistusaineen että kasvoveden tehtävät. Misellivesi puhdistaa iholta meikin ja jättää ihon täydellisen puhdistuneeksi sekä raikkaaksi. Absolution L´Eau Soir et Matin -puhdistusvesi, 33 e.

madara_detox_madaracosmetics_yellowmood_hannamarirahkonen20

4) Mádaran viime syksyn uutuudet Mádara Ultrapurifying Detox -naamio sekä Mádara Brightening AHA Peel -hedelmähappokuorinta ovat kuin luodut nuoren ihon tarpeisiin, sillä ne toimivat urhoollisina pikafreesaajina. Detox-naamio kirkastaa, imee itseensä ylimääräistä talia ja vähentää epäpuhtauksia. Muta sitoo itseensä toksiineja ja raskasmetalleja ja auttaa poistamaan ne iholta. AHA-hedelmähappokuorinta sisältää kvittenin hedelmähappoja ja C-vitamiinia, kosteuttavia maitohappoja sekä rauhoittavaa mustaseljaa, jotka tekevät ihon heleämmäksi, säteilevämmäksi ja sileämmäksi. Mádara Ultrapurifying Detox -naamio, 25 e ja Mádara Brightening AHA Peel -hedelmähappokuorinta.

green_patyka_jolie_yellowmood_hannamarirahkonen27

5) Vastavalmistunut kaipaa hemmottelua ja yksi ihanimmista arkihemmottelutuotteistamme ovat Patykan samettisen koostumuksen omaavat ja kauniisti pakatut suihkugeelit. Täyteläiset suihkugeelit ovar hyvin riittoisia ja ne jättävät ihon pehmeäksi. Voit valita lahjansaajalle energisoivan mandariinin, lämmittävän Precious Woodsin, virkistävän viilentävän piparmintun tai makean nerolin. Ylellisen suihkugeelin lisäksi lahjapakettiin voi sujauttaa vielä herkullisen Mádara Flower Dust -vartalohohdevoiteen, joka kimmeltää kauniisti ja jättää iholle vastustamattoman kuullon. Patyka suihkugeelit 32 e, Mádara Flower Dust -vartalohohdevoide 25,90 e.

+1) Neal’s Yard Remedies Awards Winning Kit -paketti sisältää viisi monikäyttöistä kulttituotetta, joita kauneustoimittajat ympäri maailmaa ihailevat. Rejuvenating Frankincense Refining Cleanser -puhdistustuote kuorii ja hoitaa, Wild Rose Beauty Balm -kauneusvoide sopii niin kasvojenpuhdistukseen, naamioksi ja syväkosteuttavaksi pelastajaksi kasvoille sekä vartalolle. White Tea Facial Mist -kasvosuihke antaa pikaisen virkistyksen ja raikkauden tunteen keskellä päivää, Beauty Sleep Concentrate -seerumi kosteuttaa sekä silottaa ihoa kauneusunien aikana ja White Tea Enriching Facial Mask -kosteusnaamio elvyttää ja ravitsee pitkäksi venähtäneiden kesäöiden jälkeen. Neal’s Yard Remedies Award Winning Kit, 29,50 e.

Tervetuloa hurmaaville lahjaostoksille Jolie shopiin ja webshopiin!

Kuvat Hannamari Rahkonen paitsi Jolie shopin kuva Mikko Rasila

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.