Yleinen

May Lindstrom Skin – The Pendulum Potion

22.09.2017, Jolie

The Pendulum Potion Frame 2

May Lindstrom on intohimoinen omaleimaisten kauneusreseptien äiti. May suhtautuu rakkaudella ja tositarkoituksella jokaiseen valitsemaansa raaka-aineeseen ja kehittämäänsä tuotteeseen. Hän etsii ainesosia, joita leimaavat sanat villi, luomu, botaaninen, biodynaaminen, eksoottinen, rikas, ravintotiheä, kallis. Tulokset ovat huumaavia sekoituksia harvinaislaatuista tavaraa, joilla kauneutta voi helposti houkutella kukoistukseensa – niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Maylle kauneus ei kuitenkaan ole ulkoista eikä sitä tarvitse suorittaa. May arvostaa ja luo kauneusrituaaleja sekä niiden äärelle pysähtymistä. Läsnäolo, tunne, itsestä huolehtiminen ja sielun ja ruumiin synergia ovat May Lindstrom Skinin filosofian ytimessä. Omille uniikeille tuntemuksille, aitoudelle ja ilolle on syytä antaa tilaa. Siitä syntyy todellinen hemmottelu ja hyvän olon kokemus.

May Lindstrom Skin on luksusluonnonkosmetiikan sensuelli helmi. Mayn sosiaalisen median kanavista on helppo löytää yhteisöllistä jaettua riemua, jonka holistinen kauneudenhoito parhaimmillaan saa aikaan. Tuotteiden hintavuudesta huolimatta ihmisiä kiinnostaa kokeilla Mayn täydellisiä raaka-aineita ja rituaaleja, ja päästä lähelle May Lindstrom Skinin ytimestä löytyvää sydäntä. Jokainen suuri luonnonkosmetiikkafani tietää sen tunteen, kun saa avata odotetun ihanan paketin, jonka käyttökokemus tekee olosta ja arjesta juhlavaa ja yksinkertaisesti onnellistuttavaa.

The Pendulum Potion Frame 1

Perjantaina 22.9. May Lindstrom Skin lanseeraa vihdoin maailmanlaajuisesti kiihkeästi odotetun uutuustuotteensa. The Pendulum Potion -puhdistusöljy on ihoa syvältä ravitseva huippulaadukas öljysekoitus. Kosmetiikassa ajankohtaiseen ja uudistavaan tamanuöljyyn pohjautuva puhdistusöljy paitsi puhdistaa meikin, myös kirkastaa selvästi ihoa. Tamanuöljyllä on erityinen ihoa korjaava ja uuden kudoksen muodostumista edistävä ominaisuus. Se korjaa arpia sekä ehkäisee ja korjaa ihon vanhenemismuutoksia.

Pendulum on Mayn tuotteiden tapaan autenttiselta tuoksuva aromaattinen ja runsas koostumus. Riittoisa öljypuhdistaja jättää ihon puhtaaksi, hehkuvan kauniiksi ja pehmeäksi. Mukana on antioksidanttirikasta kaakaota, jonka herättää samean ihon ja tuo tuotteeseen paitsi vielä lisää tehoja, myös käyttökokemukseen oman herkullisen lisänsä. Sensuellit jasmiini, ylang ylang ja frankincense viimeistelevät öljyn lämpimän ja rentouttavan tuoksun. The Pendulum Potion sopii kaikille ihotyypeille. Pullo on hyvä ravistaa ennen jokaista käyttöä. Öljy painellaan kuiville kasvoille, jonka jälkeen öljyä hierotaan iholla kostutetuin käsin. Puhdistuksessa on hyvä käyttää apuna lämpimään veteen kastettua musliiniliinaa, sillä koostumus ei taltu yksin vedellä.

Kuvat: May Lindstrom Skin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.