Yleinen

Esse Organic Skincare -20% – probioottisen luonnonkosmetiikan kampanjaviikko alkaa 25.9.

25.09.2017, Jolie

Alkavalla viikolla on juuri oikea hetki hankkia Esse Organic Skincaren probioottista luonnonkosmetiikkaa poikkeukselliseen kampanjahintaan. Olemme iloisia voidessamme tarjota tuotesarjasta -20% alennusta Jolien syksyn ihonhoitoviikoilla. Esse-tarjous on voimassa koko tämän viikon maanantaista sunnuntaihin 25.9.-1.10.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Eläviä probiootteja sisältävällä Essellä voidaan saavuttaa vakuuttavia tuloksia iho-ongelmien hoidossa. Essellä hoidetaan ylisensitiivistä ihoa, joka ei kestä mitään. Sillä voidaan hoitaa tulehtunutta aknea, ikääntymismuutoksia, ihon stressiä, ihosairauksia ja tasapainosta lipsahtanutta normaalia ihoa. Probioottinen ihonhoito perustuu ihon omien puolustusmekanismien vahvistamiseen. Tällä tavalla voidaan jarruttaa ihon vanhenemista. Probioottinen ihonhoito saa nopeasti myös hyväkuntoisen ihon näyttämään entistäkin terveemmältä ja hehkuvammalta.

Esse_kampanja 1

Esse Organic Skincare on herättänyt valtavasti kiinnostusta Suomessa ja maailmalla viime aikoina. Se kerää palkintoja ja huomionosoituksia innovatiivisuudestaan ja hienoista hoitotuloksistaan. Esse on sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja ihmisen mikrobiomiin. Jotta iho voisi hakeutua tasapainoon ja toimia parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

Essen tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja happotasapainoa, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Essen tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Nämä aktivoituvat päästessään kosketuksiin ihon kosteuden kanssa. Prebioottien ja probioottien vuoksi Essen tuotteita ei tule päästää kylmettymään alle neljään asteeseen, tai vastaavasti säilyttää auringossa, jossa lämpö nousee yli kolmenkympin.

Esse_kampanja 2

Esse Organic Skincaren tuotelinjat ovat Esse Plus -linja, joka sisältää ensiluokkaisia anti-age -vaikutteisia probiootteja. Esse Plus on Esse Organic Skincaren spesiaalein probioottinen hoitolinja, joka sisältää maailman edistyksellisimpiä anti-age -tuotteita. Linjan kärkituote on Probiotic Serum, jonka sisältämät probiootit muokkaavat aktiivisesti ihon ekosysteemiä. Seerumi sisältää miljardin eläviä probiootteja millilitraa kohden. Se on ensimmäinen seerumi maailmassa, joka sisältää eläviä probiootteja.

Esse Sensitive -linja puolestaan tarjoaa probiootteja herkästi reagoivalle ja haastavasti käyttäytyvälle iholle. Esse Sensitive -linjan probioottiset ainesosat palauttavat ihon suojabarriäärin toiminnan vähentäen herkkyysreaktioita. Jos ihosi on erityisen vaikea tai huonossa kunnossa, Sensitive-linja soveltuu erinomaisesti aloitukseen ja sitä on hyvä käyttää jonkin aikaa kuuriluontoisesti luopuen muista ihonhoito- ja meikkituotteista.

Esse Organic on Essen probioottinen ydintuotelinja, josta löytyy monipuolisesti tuotteita päivittäisen ihonhoidon vaihteleviin tarpeisiin. Esse Organic -koostumukset sisältävät prebiootteja ja probioottisia uutteita raviten ihon hyviä mikrobeja.

Tärkeää on, että Esse -hoitokuurin aikana ihon pH-tasapainoa ei häiritä runsailla muilla ihonhoitotuotteilla. Meikiksi hankalissa tapauksissa Esse suosittelee kuurin aikana luonnonkosmetiikan puhtaita ja minimiainesosaisia mineraalimeikkejä, kuten Alima Purea. Tästä syystä monet hankkivat Essen tuotteita paljon kerralla. Jos olet suunnitellut vaihtavasi ihonhoitosi Esseen tai kokeilevasi kuuria, nyt voit hyötyä reilustikin kampanjaedusta.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.