Yleinen

Jolien pääsiäisale alkaa maanantaina 26.3. – Luonnonkosmetiikkaa nyt jopa -30%

26.03.2018, Jolie

Pääsiäinen on luotettava merkki kevään saapumisesta. Keltainen juhla on henkisyyden, auringon, levon, nautinnollisen ruoan ja juoman sekä uusien alkujen aikaa. Jos kosmetiikkavarastosi kaipaavat keväistä tuuletusta, kannattaa piipahtaa verkkokaupassa. Tänä vuonna Jolien pääsiäisyllätykset kätkevät sisälleen yhteensä jopa 200 tuotetta huippualennuksessa. Pääsiäinen tarjoaa hehkeän tilaisuuden aarrejahtiin myös niille, jotka ovat suunnitelleet vaihtavansa tuotteitaan selektiiviseen luonnonkosmetiikkaan. Todellisia löytöjä on liikkeellä!

Pääsiäisyllätykset löytyvät kolmesta korista, joiden alennusprosentit ovat 15%, 20% ja 30%. Alennuskorissa -15% on esimerkiksi Patykan Lotus-voide. Ihanalta tuoksuva, nopeasti imeytyvä suursuosikki on täydellinen kevääseen, kosteuttava, mutta kevyt. Lotus sopii myös miehille sekä herkkäihoisille. Samassa korissa on ripaus Essen tuotteita probioottikosmetiikan käyttäjille ja kokeilijoille. Erityisenä kevättärppinä sieltä löytyy myös Whamisan Toner Refresh -versiona, tietenkin. Sillä voi kerrostaa ja kirkastaa ihonsa ja ilmeensä nopeasti kohti kauneinta kevättä.

Korin -20% yllätyksiä ovat esimerkiksi Iroisien klassikko-BB ja Rahuan Color Full -linja, joka tekee hyvää sameille ja värjätyille hiuksille. Kokeile vaikka tehokasta naamiota kutreillesi! Ja Islan keltainen kurkumanaamio tuo auringon kylppäriin. Jauhemainen kauneusnaamio tekee kaikkea, mutta erityisen hyödyllinen se on esimerkiksi hormonaalisesti kenkuttelevan ihon rauhoittamisessa.

Korista -30% suosittelemme aina ajankohtaista Absolutionin kasvokuorintaa, joka kuorii sekä rakein että entsymaattisesti. Maailman helpoin pariisilainen kasvojumppa tuo valon kasvoillesi. Mukana on myös Iroisien kevääseen sopiva; koostumukseltaan kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava silmänympärysvoide ja valikoima Alima Puren poskipunia hehkuville kaunottarille. Mineraalimeikeillä saa myös hieman luonnollista aurinkosuojaa kevään ensi säteisiin, joita on mahdotonta vastustaa.

Rauhallista ja nautinnollista pääsiäistä!

Iloisen värikkäästä Jolien pääsiäisvisusta kiitämme lämmöllä ystäväämme Iida Ekebomia.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.