Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasilta 19.4. – Satu Pihlaja

03.04.2018, Jolie

Muutama viikko sitten Helsingin Sanomissa psykologi Satu Pihjala kertoi oman tarinansa. Aikaisemmin elämässään hänellä oli aikaansaamisen hankaluuksia. Hän ei ollut koskaan kokenut olevansa “tekijätyyppiä”, ja kertoi ajatelleensa paljon, mutta tehneensä vähän. Oman elämän tavoitteisiin suhtautuminen oli tuntunut syystä tai toisesta nihkeältä. Sittemmin jotain tapahtui.

Nyt nelikymppinen nainen on muun muassa juuri julkaissut kirjan, työstää väitöskirjaa, opiskelee kahta muuta tutkintoa, pitää yksityisvastaanottoja psykoterapeuttina, joogaa, tapaa ystäviään ja laulaa rockbändissä. Hän ei ole kaikesta tekemisestään huolimatta stressaantunut tai kiireinen, päinvastoin, tekeminen saa aikaan paljon uutta energiaa ja mielihyvää. Päätimme kutsua naisen kylään kertomaan lisää.

Aikaansaamisen taika – ne oman elämän tärkeät tavoitteet

Jolie shopin Tähtivieraaksi torstaina 19.4. saapuu psykologi, psykoterapeutti ja valmentaja Satu Pihlaja. Satu puhuu elämää rikastuttavista aikaansaamisen taidoista, jotka tehostavat ajankäyttöä ja antavat lisää energiaa. Oman työn ja ajan tavoitteellinen johtaminen ovat tarpeen nykyajan työelämässä. Erityisen arvokasta se on kaikille niille, joiden työ edellyttää itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista.

Satu innostaa asettamaan konkreettisia ja mielekkäitä tavoitteita sekä etenemään niitä kohti suunnitelmallisesti, askel kerrallaan ja omiin vahvuuksiin keskittyen. Hän auttaa ohjaamaan ajatuksia ja tunteita sekä kartoittamaan sopivia työskentelytapoja. Luennon aikana tehdään myös pieniä harjoituksia, joilla omia ajatuksia voi herätellä tavoitteellisempaan suuntaan.

Satu Pihlajan juuri ilmestynyt Aikaansaamisen taika -kirja on suunnattu kaikille työssäkäyville ihmisille, ja sen oppeja voi vaivatta soveltaa myös vapaa-aikaan ja omaan arkeen. Satun teoksessa ja valmennuksessa lähestytään itsensä johtamista positiivisen psykologian tutkimustiedon kautta, sitoen tätä tiiviisti käytäntöön esimerkkien avulla. Erityisesti fokusoidutaan tavoitteellisuuden, oman mielen johtamisen ja ajanhallinnan teemoihin. Miten saada aika riittämään itselle tärkeisiin asioihin ja kuinka saada asioita aikaan niin työssä kuin vapaa-ajallakin?

Päästäksesi mukaan Jolie shopissa järjestettävään iltaan, sinun tarvitsee vain ostaa se ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10 € ja se hyvitetään illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajoitetusti. Illat ovat suosittuja, joten muistathan ilmoittaa meille ajoissa, jos et pääsekään tulemaan, jotta paikkasi vapautuu muille kiinnostuneille.

Illan aikana osallistujat saavat -15% koko valikoima -alen Jolien luonnonkosmetiikkatuotteista. Alennus ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, In Fiore, Josh Rosebrook, NUORI tai May Lindstrom Skin, eikä lahjakortteja, Jolie boxeja tai span palveluita.

Kaikki osallistujat saavat myös pienen ilmaisen lahjapussin luonnonkosmetiikkaa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laitathan sähköpostia Jolie shopin myymälänhoitajalle Heidille osoitteeseen: heidi@jolie.fi tai soita Jolie shopiin p. 040 5624843.

Huomioithan Tähtivierasillan lipputilausta tehdessäsi:

Valitse toimitustavaksi Nouto Uudenmaankadun myymälästä. Pääset iltaan nimelläsi, tapahtumasta ei tule erillistä, noudettavaa/postitettavaa pääsylippua.

Tervetuloa kanssamme inspiroivaan teemailtaan!

Jolie shopin (Uudenmaankatu 26) Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kosmetiikka, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

Kuva: Satu Pihlaja

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.