Yleinen

Jolien edelläkävijäkosmetiikkaa tuoreimmassa Oliviassa

28.08.2015, Hannamari Rahkonen

Jolien valikoimien luonnonkosmetiikkatuotteiden parhaimmisto loistaa tuoreen (ja suruksemme myös viimeisen) Olivia-lehden sivuilla. Olivian kauneustoimittajien koostama tuotelista puhuu samaa kieltä Jolien tavoitteen kanssa toimia luonnonkosmetiikkamarkkinoiden edelläkävijänä tarjoamalla parhainta, kauneinta ja toimivinta luonnonkosmetiikkaa kaikille naisille.

Laadulliset ja esteettiset erot synteettisen ja luonnollisen kosmetiikan välillä pienenevät koko ajan, ja usean tuotteen kohdalla luonnonkosmetiikka ei yllä vain samalle tasolle, vaan myös päihittää synteettiset sisarensa! Löydät alta Olivian kuusi tärppiä Jolien henkilökohtaisista ylpeydenaiheista, olkaa hyvät.

olivialehti_luonnonkosmetiikka_jolie2 (1)iroisia

Paras BB-voide: Iroisie Soin Parfait

“Tähän luksus-BB-voiteeseen on moni hurahtanut. Se on helppo levittää, ja se peittää yhtä hyvin kuin kevyt meikkivoide, kun sitä kerrostaa haluttuihin kohtiin. Lisäksi se sisältää luonnonkosmetiikalle harvinaisen aurinkosuojan (SK25). Sävy on sopivan kellertävä ja tarpeeksi vaalea kalkkinaamalle myös talviaikana.” – Olivia 9/2015

Iroisien BB-voiteella on Jolien sydämessä aina erityinen paikka, olemmehan etsineet tuotteen itse maailmalta ja tuoneet sen Pariisista kaikkien Skandinaviassa asuvien kaunotarten saataville. Meitä on puhutellut alusta asti Iroisien BB-voiteen huippulaadukkaat raaka-aineet ja korkeat valmistuskriteerit, puhumattakaan suomalaiselle iholle sopivasta täydellisen kellertävästä sävystä, erinomaisesta levittyvyydestä, peittävyydestäja hienostuneesta pariisilaiseleganssista.

olivialehti_luonnonkosmetiikka_jolie4

Paras puuteri: Couleur Caramel Silk Powder

“Lähes väritön ja helppokäyttöinen irotpuuteri kiinnittää meikin, vie liian kiillon ja toimii hyvin monipuolisesti eri ihonsävyillä.” – Olivia 9/2015

Couleur Caramelin silkkipuuteri on, ei enempää eikä vähempää, kuin täydellinen täsmätuote kestävän meikkipohjan kiinnitykseen. Puuteri ei sisällä ihoa kuivattavaa talkkia, vaan hoitaa kiinnityksen ja luo nimensä mukaisesti silkkisen pinnan hienoksi jauhetun piin avulla.

zuiitaupe

Paras kulmakynä: Zuii Organic Flora Eyebrown Definer

“Tämä on yksi niistä tuotteista, jotka pesevät valtaosan kilpailijoistaan myös normikosmetiikan puolella. Viileän ruskea Taupe sopii todella monille suomalaisille, ja se kestää hyvin. Viistopäinen, esiin rullattava kärki on perinteistä kynää kätevämpi kulmien piirtämiseen, sillä jälki ei ole liian terävä, eikä tätä kynää tarvitse edes teroittaa.” – Olivia 9/2015

Zuiin viistopäinen kulmakynä on sekä useamman Jolie-tiimiläisen henkilökohtainen suosikki, että Jolie shopin asiakasmeikeissä käytettävä luottotuote. Kulmakynän koostumus on täydellisen kova, jolloin lopputuloksesta tulee juuri sopivan pehmeä sekä kestävä ja muotoilu on helppoa sekä konkareille että noviiseille.

olivialehti_luonnonkosmetiikka_jolie3

Paras huulipuna: Zuii Organic Flora Lipstick

Australialaisen kukkaismeikkisarja Zuii on puhutellut Jolien näkemystä laadusta jo perustamisestamme lähtien ja olemme valinneet kyseisen sarjan huulipunat kerta toisensa jälkeen vuoden suosikkituotteiksemme. Olivian Toimitusta ihastutti erityisesti Zuiin huulipunien hoitava koostumus sekä laaja sävyvalikoima, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Zuiin huulipunat julistettiin Joliessa luonnonkosmetiikan parhaimmistoon jo vuonna 2013 näillä sanoin; ”Pigmenttiä on ammattilaissarjassa runsaasti ja plussaa tulee myös ammattimaisen näköisistä pakkauksista. Huulipunissa pysyvyys on myös huippuluokkaa ja sävyvalikoima erinomainen.”

olivialehti_luonnonkosmetiikka_jolie7

Viime vuoden lokakuussa Jolieen rantautunut newyorkilaissarja Kjaer Weis on mullistanut sekä monen luonnonkosmetiikkakonkarin että synteettisen kosmetiikan ystävän käsityksen luonnonkosmetiikasta ja erityisesti siitä, että se voi olla yhtä aikaa ekologista, ylellistä ja toimivaa. Olivia valitsi Kjaer Weisin valikoimista kaksi huipputuotetta parhaiden ekomeikkien listaukseensa.

Paras voidemainen poskipuna: Kjaer Weis Blush

Voidemainen poskipuna sai Olivian kauneustiimiltä erityistä kiitosta helppokäyttöisyydestään ja monille sopivista sävyvalikoimista. Voidemainen poskipunan koostumus takaa helpon työstettävyyden ja se näyttää iholla luonnostaan kuultavammalta kuin jauheista puristetut versiot.

kjaerweis

Paras ripsiväri: Kjaer Weis Mascara

“Suosikiksemme nousi Kjaer Weis, joka tekee kauniit erotellut ripset ja kestää useammilla kuin kilpailijansa.” – Olivia 9/2015

Kjaer Weisin perustaja Kirsten on tituleerannut ripsivärinsä alusta saakka game-changeriksi, ja tismalleen samaa mieltä olette olleet te laatutietoiset asiakkaamme, joiden keskuudessa ripsiväri on kerännyt lyhyen ajan kuluessa vankan kannattajajoukon. Metalliseen hylsyyn pakattu ripsiväri on ylellinen sekoitus toimivuutta, erottelevuutta, volyymia ja luksusta. Se kestää säävaihteluja sekä hikiliikuntaa ja tuotteen loputtua voit ostaa hylsyyn edullisemman ja ekologisen refill-täyttöpakkauksen. Kjaer Weisin ripsiväri edustaa täsmälleen sitä kestävyyden tuomaa huolettomuutta, jota kaipaamme arkimeikiltämme.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ritva Nykänen
Ritva Nykänen
8 years sitten

Käytän nykyisin Zuii värikosmetiikkaa ja tuota Coulours Caramelia. Nyt aion hankkia tämän Iroisien BB-voiteen.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Zuiin valikoimat ovat tosiaan kattavat mitä tulee sävy- ja tuotekavalkaadiin. On ilo kuulla, että olet löytänyt Zuiin parista itsellesi sopivia tuotteita, sillä myös me ja monet muut asiakkaamme liputamme sarjan monipuolisuuden ja toimivuuden puolesta. Iroisien BB-voide on huippuhyvä tuote varsinkin näin ilmojen viilentyessä. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että harva on valmis luopumaan BB-voiteesta, kun on sitä kerran kokeillut. Valoisaa viikonloppua Ritva!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.