Yleinen

Jolie span tiimi kasvaa taitavalla ja ihanalla Karoliinalla

02.06.2015, Hannamari Rahkonen

Jolie spa täytti alkuvuodesta komeat 1 vuotta. Synttärijuhlan yhteydessä saimme uutisoida teille uuden kosmetologin saapumisesta tiimiin. Joulukuun alussa Joliessa aloitti erityisesti kasvohoitoihin erikoistunut kosmetologimme Miia, joka hemmottelee Jolie span asiakkaita taikuri-Jonnan lisäksi suurella sydämellä. Miia onkin ehtinyt saada asiakkailtamme erinomaista palautetta iloisuudestaan, hyväntuulisuudestaan, paneutuvista ja asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioivista hoito-otteistaan sekä siitä, että on huomattavan helposti lähestyttävä ihminen, jonka hoitoon on luontevaa ja miellyttävää antautua. Jos Pohjois-Karjalan murre ei paljastaisi naista, Miian supersosiaalista persoonaa voisi helposti väittää epäsuomalaiseksi.

Edelleen olemme iloisia ja innostuneita saadessamme kertoa, että Jolie span tiimissä aloittaa nyt kesäkuussa jälleen uusi taitava kosmetologi Karoliina Randelin.

joliespa_tila1074 sitruuna_joliespa_lemontherapy_hannamarirahkonen3

Karoliina on koulutukseltaan Cidesco -kosmetologi ja omaa useiden vuosien kokemuksen kosmetologin sekä spa managerin työstä. Karoliinalle kauneus, terveys ja hyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntä. Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan ja sen puhtaisiin raaka-aineisiin on vahvistunut entisestään omien lasten syntymisen myötä. Sen jälkeen luonnonkosmetiikka työvälineenä onkin ollut hänelle ainoa omalta tuntuva vaihtoehto. Laadukkaiden ja puhtaiden tuotteiden lisäksi Karoliinan mielestä onnistunut hoitokokemus koostuu tekijän aidosta läsnäolosta ja harmonisesta ympäristöstä.

Karoliina on erikoistunut holistisiin kasvo-,vartalo- ja yhdistelmähoitoihin. Hän inspiroituu työssään saadessaan yhdessä luonnonkosmetiikan kanssa auttaa asiakasta rentoutumaan ja voimaan hyvin. Karoliina on saanut kiitosta napakoista hierontaotteistaan, huolellisesta työskentelystään sekä vilpittömästä kiinnostuksesta asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kohtaan.

iroisie_beautymask_hannamarirahkonen_yellowmood 2 joliespa_tila1075
Kolmannen kosmetologin liittyminen tiimiin helpottaa myös ajanvarausta, sillä hoitoaikoja on aikaisempaa enemmän ja monipuolisemmin tarjolla. Sopivan kosmetologin löytäminen itselle on sitä paitsi henkimaailman juttuja ja tarkkaa puuhaa, joten Joliessa on varaa valita yksilöllisesti kolmesta kultaisesta vaihtoehdosta.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Jolie span kokonaisvaltaisesta hoitokokemuksesta osaavissa käsissä!

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat 1 & 4 Paavo Lehtonen, muut kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.